Vahue
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vahue
MemberMiks ainult 1 kord nädalas?…Ka see on täiesti algajatele?Ma ei ole spordis eriti algaja..olen selliste võimlemiste, käteköverdustega jms tegelenud vist aasta juba..
Aga mitu korda sa tahad nädalas ühte lihasgruppi treenida? Võid teha ka kaks, kuid sel juhul olgu üks treeningkord tugevam, teine kergem.
Vahue
MemberEesti korvpallurite viga on see, et nad on laisad. Kasvõi kurikuulsad vabavisked, mida mede mehed viskavad äärmiselt sitalt. See kõik on harjutamise küsimus. Kunagi lugesin, et mingi ameerika farmer viskas sadu kordi järjest vabaviskeid sisse. Seda muidugi niisama visates, mitte mõnes mängus.
Jõusaalis viitsivad vähesed käia. Pole lihtsalt seda jõusaali kultuuri. Positsioonivõitluses on jõul, aga tähtis roll. Pole siis ime, kui Noormetsa saab platsil kokku Niidasega, siis viimane hakkab lendama. Ja mängutuju on ka otsas…
Vahue
MemberMinu arust oli Larry Daniels suurem vaatamisväärsus. Mees nagu karu.

Vahue
MemberArvesta seda, et ta mängib alles esimest hooaega Eestis, seetõttu ei saanud ta just kuigi kaua kalevi meestega koos treenida…
Ja ega kõik ei teegi ühtemoodi trenni. Mõni ei hooligi jõusaalist, natukene liigutab end seal.
Mis kõige tähtsam – Williams on keskmängija. Keskmängija peabki jõuline ja tugev olema. Vaata nt. Marek Noormetsa, samamoodi musklis. See, et mõni keskmängja peenike on, on ta enda viga.
Mõnes mõttes neegril grimm olemas – tumeda nahavärvi all paistavad lihas reljeefsemad.
Vahue
MemberNädalas soovitatakse kõhulihaseid treenida vähemalt kahel korral nädalas. Kaks korda aitab säilitada kõhulihaste jõudu.
Vahue
MemberNo aga võib-olla on Andreaz kodus oma naise tuhvlialune ja kasutab siin võimalust, et auru välja lasta?
Vahue
MemberEga sellest head nahka ei tule.
Iseasi, kui Andreazele lihtsalt meeldib tähelepanu pälvida rumalate postitustega. Ma eriti ei tahaks uskuda, et üks täiskasanud inimene nii teeks. Kuigi mine tea…
Vahue
Member100% nõus Mr Tin’iga. Õige jutt!
??:”> .Vahue
MemberSellel ühel korral käigi jõusaalis.
Vahue
MemberFitness.ee tõutäkkudel on suurt naist vaja? Kes esmaspäeval Võsa Petsi vaatas, siis seal oli üks hea lahmakas eit, nii oma 160 kilo kaalus
mmmmm… Hõissa ja kappadi, kappadi…tuff, tuff…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eidest ka, ta on küll suur, kuid tema plussiks on see, et ta sööb hästi vähe – ainult üks kord päevas näksib natuke. Imestama panev, et sellise söömise juures kaal tal ei vähene, vastupidi – kilosid tuleb juurde.
??:”>Vahue
MemberMina olen kuulnud lahustuvast sigurikohvist ainult negatiivseid arvamusi. Aga mida head ühest ersatsist ikka arvata.
Vahue
MemberHuvi pärast küsin, et mis raamatut alles 12 aastane tütarlaps kirjutab? Või on tegu tõelise fenomeniga – alles 12 aastane, aga mõtted on 22 aastase omad?
Vahue
MemberEga selle kaalujälgimisega päris lolliks ka ei tasu minna. Või oled mingi professionaal, et kõik peavad peensusteni paigas olema?
Vahue
MemberMendid on sellega harjunud, neid see enam ei solva.
Vahue
MemberKuulge – kas te toolkshõusse “Aknad” ei taha oma murega minna? Ment Aktivist VS gorjatši estonski paren Andreaz. Kes keda
??:”> ?AutorPostitused