Vahue
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vahue
MemberRebasele
Ta elagu, Taaaaa eeeelaaaaaagu, Ta elaguuuuuuuuuuuuuuuu, TAAAA EEEEEEEELAAAAAAAAAGUUUUUUUUUUUUUUUU! Ja veel üks kord ta. Ta elagu. Ja tuhat korda elagu.. Ja klaasid kokku kõlagu… Ta elagu…
Rebane-et sa elaksid vähemalt saja aastaseks!
Vahue
MemberKas sa dogsdaname kodus ikka sööd ka? Või pead Leningradi blokaadi dieeti?
Vahue
MemberVaatan, et mõnedel on eriti imelikud sõbrad/tuttavad, kes räägivad, et jõusaalis käimine on haige jne. Endal küll vastavad kogemused puuduvad. Vastupidi-jõusaalis treenimine on just tunnustatud tegevus
Aga muidugi, näiteid võib tuua igasuguseid. Kõikidel aladel võib leida primitiimsema mõtlemisega inimesi – olgu siis riigi juhtimise, firma juhtimise, aga ka teaduses (!), hariduse vallas. No mis ime see siis on, kui leiame ka jõusaalides neid. Pealegi iga uus asi muudab inimese (ka haritud inimese) lapseks, kui see uus köidab inimese kogu tähelepanu mingil konkreetsel hetkel.Mõttetu võrdlus. Loomulikult võib ka sellistel töökohtadel lihtsa mõtlemisega inimesi leida, aga mitte nii massilisel hulgal, kui jõusaalist. Selles ongi kogu loo mõte. Paraku on see tõsiasi, et valdavalt iseloomustab jõusaalis käijaid madal intelligentsus. Muidugi on ka erandeid…
Vahue
MemberKüllaltki külmaks jättis…Unise peaga vaadates tuli vägisi tukk peale…
Mind huvitab rohkem, et kas kusagil on võimalik näha selle ürituse nn. playlisti?
Vahue
MemberOlen vormeliga päri. Ka mulle ei meeldi sellised edevad tühikargajad, kes enda musklitega uhkustavad ja kekutavad. Lihased olgu enda, mitte teiste ees uhkustamiseks. Ei ole minu jaoks musklid küll mingi asi, mille pärast teisi imetleda. Kui ikka inimene on loll, siis mida ma tast ikka imetlen.
Vahue
MemberMingi crap.
Vahue
MemberButterfly abs osta teleturust
Ja lasta kellegil enda lihaste peal hüpata on kahjulik.
Vahue
MemberOlen kuulnud, et väga noorelt kangitõstmine võib kasvu kinni võtta. Palun asjatundjate arvamust, kas see võib nii olla või on see jama jutt.See on loll jutt.
Kas ta treenib treeneri käe all? Kui mitte, siis on see riskantne ettevõtmine! Kogenematu pilk ei oska märgata vigu.
Vahue
MemberKui vastunäidistusi pole, siis põhimõtteliselt puuduvad vanuselised piirangud. Aga kindlasti tasuks enne arsti juures kontrollida.
Vahue
MemberOleneb mis kell sa magama lähed. Kui lähed 20.00-22.00 magama, siis võid ju veel teha. Üldiselt hilja treenida ei soovitata.
Kui sa käid 4 korda jõusaalis, siis ma ei näe küll erilist mõtet hilisõhtutit treenida. Milleks?
Vahue
MemberKui sul raha on, siis osta endale selline raamat nagu “Terviseriskid lihastreeningus”
R.Jalak, L.Rannama,Tallinn2004.
Ja tee endale selgeks, et eesti keeles öeldakse “ka” ja “mitu”. Pole vaja topelt täishäälikut ja konsonanti.
Vahue
MemberOk, olen vaba ja vallatu. Poizid kõllake mulle, ajame mesijuttu.
Tegelikult tuleb mulle seoses selle rumala teemaga meelde Singervingeri refrään “kas oled Leo või Lea?”
Vahue
MemberIse olen muidu kasvueas (16) ja võibolla on valu ka sellest tingitudVäga võimalik. Kui mul need valud käisid, olin sama vana kui sina. Huvitav on see, et valud käisid suvel. Ehk olid põhjuseks palav ilm ja teatud mineraalide kadu?
Käisin ka täna suusatamas ja pean mainima, et päris pro oli
“>Vahue
MemberMilleks seda veel vaja teada? Tulid siia paarituma? Minul on küll täiesti ükskõik, kas konkreetne foorumlane on m või n.
Vahue
MemberIgaks juhuks võiksid enne kaelatrenni mõne treeneri või muu spetsialistiga konsulteeruda. Kael on õrn koht ja oskamatusest võid sa kahjustada kaelalülisid, sidemeid ja veresooni.
-
AutorPostitused