Vahue
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vahue
MemberDeadlift peaks hauakaevajatele sobima, saab kohe töö juures harrastada.
Vahue
MemberMillisele videole su väide tugineb?
Vahue
MemberVähem nina koukida ja rohkem trenni teha.
Vahue
MemberSöö härjaverd. Iseasi kas on asjast ka mingit tolku. Kallis ka teine.
Vahue
MemberTegin 9ndas 23 sekiga 30 istesse tõusu. Hiljem nii hästi vist enam ei teinud.
Vahue
MemberKui te olite tõesti ausad, siis ma ei oska postituste peale muud kosta, kui et olen sattunud imelike inimeste sekka. Treenida haigena? Treenida järgmine kord topelt, kui eelmine trenn jäi vahele? Pole sõnu sellise asja peale.
Igasugune fanatism ja äärmus on liiast. Nii nagu kõiki maailmaasju, nii tuleb ka trenni kaine peaga võtta. Ega mingi trenni pärast lolliks ka ei saa minna.
Ise võtan trenni vabalt. Kui ikka mingi päev olen väsinud või lihtsalt ei ole tuju, siis jätan tegemata.
Vahue
MemberMa arvan, et min 10 milli oleks paras anda maailma esimestele.Ja ei tea, kust need 10 milli peaks võetama? EOK juba rahast tühi. Muidugi ei oleks mul selle vastu midagi, kui see raha võetaks EOK-i muidusööjate (seal on nii mõnigig üleliigne vend) taskust…
Aga sellest vanaeidest…Tead, jõudke ise sellesse ikka, rahulolematus on ealiste iseärasustega põhjendatav. Luuvalu, podagra, mälunõrkus, lagunevad hambad, seedehäired ja veel tuhat häda vajavad ju väljaelamist.
Vahue
MemberOle loll ja mats edasi, aga milleks pead sa seda kuulutama?
Vahue
MemberNuudlid ja hapupiim.
Vahue
MemberEesti keeles on glükoosamiin , kui tähte närida.Tähenärimine on hammastele kahjulik!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahue
MemberKõvad mehed, pole midagi kosta.
Aga samas veate ju kulturismi mainet alla. Ei usu, et peale ühte korralikku koljupurustust ajuollusega kõik korras on. Või kuidas?
Vahue
MemberKuidas nii? Kas meeste suusavahetuse võitis ka eestlane? Tuleta nüüd ikka meelde.
Vahue
MemberLihtne ju:
Skullcrusher- koljupurustaja.
Nose breaker-ninamurdja.
Siiski soovitan sügavalt enne järele mõelda, kui selliste harjutustega tegelema hakkad.