Vahue
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vahue
MemberMinu arust ka. Selline süütu nimega vaimukas tiitel. Aga mida arvab asjast god himself Rebane?
Vahue
MemberGrafomaanidele (ja need on 90% rumalad pubekad) võiks lisada tiitli “leeprahaige”, “paha haisu eritaja”, “läbulaator” või “Lõuapoolik”. Siis teame sellistest juba kaugelt eemale hoida.
Vahue
MemberVahue müsli:
* kaerahelbed
*pähklid
*rosinad
*piim
Segada kokku ja alla kugistada. Kusjuures päris hää.
Vahue
MemberTere
Kas hoiad selga ikka sirgena. Olen näinud küll tegelasi, kes kükke tehes ei hoia selga piisavalt sirgena.
Kas sa alaselga üldse treenid? Tihti treenitakse ülejäänud seljalihaseid, kuid alaseljalihased jäetakse unarusse.
Vahue
MemberJah, kahetsusväärsel kombel sigineb siia ikkagi anaallüütikuid, kes hakkavad moraalitsema. Las asjamehed räägivad, mida teie hüplete siin. Niikuinii tuleb suust vaid paha haisu.
Vahue
MemberMa saan aru, et sa oled ignorant, aga ega sellepärast ei pea lauslollusi küsima. Piimast saad kaltsiumi, mis on vajalik luude normaalseks kasvuks ja närvide funktsioneerimiseks.
Ja selliseid asju saad internetist ise ka uurida. Või oled eriline hädavares?
Vahue
MemberMis nendesse tähtaja ületanud toodetesse puutub, siis olen ühes Soldina nimelises poes näinud kalatooteid, mis olid üle kuu aja vanad! Ausõna. Tundub küll uskumatu, kuid nii see tõepoolest oli. Kusjuures hinnad olid sellise sita kohta soolased! Huumor, eks ole.
Aga on ostetud ka lahtist piima. Seda eriti ei soovita, või vähemalt mulle sattus küll kibeda maitsega piim. Öäääk
??:”> . Enam selliseid polegi näha, keegi ei osta neilt enam, sest poepiima hinnad on madalale viidud.Saastamarketi toidud on ok, aga mingeid tarbekaupu sealt osta ei tasu, sest nagu poenimigi (saastamarket) juba ütleb, on tegu pesuehtsa saastaga. Muidugi on vahel ka erandeid, aga…
Ja tulles nende jogurtite juurde tagasi, siis pole ka mingi 5 päeva katastroof. Jah, piim on siis küll juba ****, aga jogurtile ei tee see midagi. Laske aga hea maitsta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahue
MemberMis neil häda peaks olema?
??:”> Labased küsimused.Sa siin põed mingi brändi pärast, tea, et mina ostan sageli üldse säilivusaja ületanud tooteid! Nt. jogurt mis muidu maksab 17 kr. liiter, saan mina kätte alla kümne krooniga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Paar päeva üle tähtaja, aga keda huvitab? Peaasi, et suus ei karju!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahue
MemberKui kohe kuidagi raamatut ei leia, siis viimase võimalusena tasuks vaadata antikvariaatidesse. Esimesena tuleb silme ette hr.Aia antiik, mis asub Vana-Viru tn. VW või WV passaazist risti üle tee. Nõrganärvilistel mitte siseneda!
Vahue
MemberMa käin jõusaalis, et hästi hästi tugevaks saada ja kaklema õppida, et siis kõigile peksa ja molli anda.
Vahue
MemberMine raamatukokku!
Vahue
MemberTere-tere
Kas Sa tead millises aines on hästi palju B vitamiine ja millisel kujul nad on(B3,B5,B6 jne).Tean küll.
Palun
B1 vitamiin -tiamiin Keha energiavahetuseks, lihastele, südamele, närvisьsteemi tegevuse reguleerimiseks.
Sealiha, kodulindude maks ja süda, päevalilleseemned, pähklid, riis, täistera leib, kaerahelbed, herned, oad.
B2 vitamiin-riboflaviin Keha energiavahetuseks
Piim, juust, munad, liha, maks, seened, rukkileib, brokoli, petersell, roheline kapsas, pähklid.
B3 vitamiin-niatsiin Keha energiavahetuseks.
Tuunikala, süda, maks, lõhe tuulehaug, kana-, hane-ja pardiliha, loomaliha, maapähklid, seesami seemned, mandlid, päevalilleseemned, seened.
B5 vitamiin-pantoteenhape Keha energiavahetuseks, mitmete hormoonide moodustamiseks.
Maks, munarebu, pärm, maapähklid, seened, kollased aedherned.
B6 vitamiin-püridoksiin Keha energiavahetuseks;antikehade, hemoglobiini ja hormoonide valmistamiseks.
Maks, tuunikala, lõhe, makrell, kodulinnuliha, loomaliha, sealiha, maishelbed, hirss banaan, avokaado, riis, roheline kapsas.
Biotiin Keha energiavahetuseks.
Austrid, sьda, maks, neerud, munarebu, maapähklid, kaerahalbed, kreeka pähklid, seened.
B9 vitamiin-Foolhape e. folatsiin Rakkude jagunemiseks, kasvuks, valkude moodustamiseks.
Maks, pärm, munad, juust, roheline kapsas, spinat, maapähklid, brokoli, spargel.
B12 vitamin-kobalamiin Rakkude jagunemiseks, punaste vererakkude moodustamiseks, geneetilise materjali–DNA ja RNA– moodustamiseks.
Maks, austrid, tursa kalamari, krabi, sardiinid, merekarbid, rannakarbid, makrell, vähk, lõhe, munarebu.
Vahue
MemberAndreaz ja mõned teised jõmmid võiks teha järgmise testi:
ja Andreaz võiks oma Ossi tulemused siia postitada. Siis näeme, kui Oss ta on!
Enda tulemus oli selline:
Sinu OSS punktid : 2
Sinu ossistuvusaste : 8%
Nagu näha, on minu puhul tegu korraliku inimesega.
Vahue
MemberKüll Andreaz oleks alles uhke, kui tal sellised rebendid oleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahue
Membernäiteks meestele meeldib suurte rindadega naine…et see saaks anda järglastele piisavalt toitu rinnapiimast. ja naistele meeldib suure nokuga mehed, mis sest et see seksi kvaliteeti eriti ei muuda. aga suureb riist on lähemal emakale ja järglase andmise protsent on suurem.Megairw
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . See pole mingi reegel. Ei ütleks valin naisi nende rindade suuruse järgi. Et mida surem tiss, seda ahvatlevam? Ei äitäh, aga mingist Lolo Ferrari sugusest ma küll ei unista, vastupidi. Ja tiss peaks olema ikka vormis ja toestatud, mingi rippuv rind küll ei eruta. Ja see noku jutt on eriline huumor
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kuidas teab naine, kui suur sul seesamune on? Käib sinuga voois ära ja kui näeb, et seesamune pole piisavalt suur, siis jätab maha või? Naised on ise ka tunnistanud, et see pisiasi neid eriti ei huvita. Määravad voodioskused
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siis näiteks madal rasvaprotsent on ligitõmbavam kui kõrge rasvaprotsent, sest mida paksem on inimene, seda väiksem on tema seksuaalne aktiivsus. ja inimese näos on ka midagi, mida me sealt alateadlikult vaatame- vanust, tervislikku seisundit jne.Sinu puhul peab see paika, minu puhul ei pea. Rasvaprotsendi põhjal ma küll naisi ei vali. Tõttöelda ei viitsigi ma hakata seletama, niivõrd mõttetu jutt on see.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused