Vahue
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vahue
MemberJa kunagi juhtus veel selline huvitav as, et jalad läksid põlemaOot, misasja? Hõõrusid jalgade peal pulka, et tuld saada? Seoses sellega tuleb mul meelde, kuidas ma kuuma õli jalgade peale ajasin. Krt, pikki pükse ka ei saanud jalga panna – kuradima valus oli.
Vahue
MemberOk oli 5-das klassis kui hüppasin lõuatõmbe kangipeale ( olin lühike ja ei hüpanud välja korralikult ) ja tulin suht suure hooga ning kui näpud kangi peale sain oli hoog nii suur et ei jõudnud kangist kinni hoida ja kukkusin selg ees alla , õnneks maandusin käe peale ja käeluu läks raksti randme osast pooleks .Dude! Mul juhtus peaaegu sama moodi, ja ka 5ndas klassis!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hüppasin kodus suure hooga lõuatõmbe kangile, kuid kang oli kinnitamata ja ma prantsatasin peaga vastu põrandat. Holy shit. Silme eest lõi mustaks, oh seda kisa ja nuttu. Peas on mul siiani muhk! Igatahes oli see äärmiselt vastik kogemus. Böö.Vahue
MemberOki, teen ka jutu lahti, et amazonlasi julgustada. Õnneks ei ole (veel) tõsiseid vigastusi juhtunud. Heintepallidelt alla hüppamine on ka vist sportlik tegevus?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igatahes hüppasin mitme meetri kõrguselt nii õnnetult alla, et väänasin jala välja. Ja just suve kõige paremal ajal – juulikuus. Krt, mitu nädalat ei saanud korralikult käia.Vahue
MemberAh jaa, võiksite ka kirjutada, kuidas see juhtus. Pihime oma õudused südamelt ära, ehk aitab.
Vahue
Member50 krontsiga saab ju edukalt täisväärtuslikku toitu osta. Nt puder pekitükkidega, klaas piima, lihakonservid jne, jne. Lase aga fantaasial lennata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahue
MemberSee on ideaalvariant. Pahatihti läheb aga vastupidi. Pakun, et enamus pika staaziga treenijaid on erinevaid jalavigastusi põdenud. Tegin ka ise kangiga kükke, kuid erinevaid artikleid lugedes jõudsin veendumusele, et nii see asi ikka ei lähe.
Üks legendaarne kergejõustikutreener (nime kahjuks ei tea, oli kunagi mingis Eesti päevalehes artikkel) kirjutas, kuidas tal on paha vaadata noori kangiga kükke tegevaid noorsportlasi. Muidugi on see kõik vajalik edukaks sportlaskarjääriks, kui kes tuult külvab, see tormi lõikab!
Vahue
MemberOi-oi, Mardikene, proteiin on ju nagu narkots – kui proovid, jääd teda igavesti teenima. Ja kui sa ühel päeval jätad asja pooleli, siis sa sured ära. Proteiin hävitab ka su neerud ära. Nii et mõtle enne, kui suhu võtad.
Vahue
MemberKõik keeled räägivad vastupidi, et just täiskükk lõhub ja kulutab rohkem jalgu. Mina ei tee üldse kükke raskustega, teen niisama. Praegu pole muidugi viga kükke teha, aga mõelge millised on teie põlved paarikümne aasta pärast.
Vahue
MemberMa kardan, et kui sa tahad silmaga püramiidi näha, siis pead sa Egiptusesse minema. Aga mis moodi sa püramiidi ehitamist harjutad?
MemberTeed sa täis- või poolkükke?
Ehk on abiks: Kliinik.ee artikkel
Vahue
MemberSelline teema on ju täitsa olemas Kirjandus
Enne postitamist tasuks foorumit sirvida. Või sul on selle toitumisega nii kiire?
MemberSul läks hästi, aga mõnel võib pisik haava sattuda. Konnasilmast vabanemiseks on ka humaansemaid teid.
Vahue
MemberViga on jalanõudes. Liiga kitsad ja umbsed. Mingi taime mahl ravis hästi. Selline oranzi karva mahl. Nimi kurat ei tule meelde.
Kindlasti ei tohi aga zileti, noa või mõne muu terariistaga nüsida – haava võib baktereid sattuda.
Vahue
MemberKodune õunamahl on ikka õige mahl. Need poe omad on igavesed s***d. Tühi jook.
Vahue
MemberKui isa ja ema lubavad, siis kasutan.
-
AutorPostitused