Vahue
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vahue
MemberTerre. Mina tahax ka pilte näha. Asi on selles, et mina ei oskaki lugeda, mina faatan ainult pilte.
Vahue
MemberAga torrentid, eeemuulid jms ?
Vahue
MemberSee on nt. rammumeeste võistlustel kavas. Ainult sangpommide asemel tassitakse “kohvreid”.
Vahue
MemberEsmalt pead endale aia ostma. Seejärel pead farmeriks hakkama. Ja siis hakkad oma aias jalutama. Nii lihtne see ongi.
Vahue
MemberNii, sai ka see salat meisterdatud. Noh, selline Eestimaa keskmine. Mida rohkem ampse võtan, seda parem tundub…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vootele on päris hea möksi välja mõelnud 
Soovitan teistelegi

Vahue
Member“Mina olen suur ja karvane”, “Kes trenni ei tee, see süüa ei saa”, Robocop – meie viimane võimalus”, Robocop aitab hädalised jamast välja”, “Ill be back”,
Valige välja.
Vahue
MemberLoe läbi “Jooksja tarkvara”, Harry Lemberg, Ants Nurmekivi, Rein jalak.
Vahue
MemberWho are you?
Vahue
MemberIgaühe enda asi, mida ta teeb. Kui inimene tahab suitsetada, siis palun – las ta teeb seda. Miks peaks see teisele inimesele korda minema?
Vahue
MemberSuitsetamise tõttu ei saa veri piisavalt hapnikku, seetõttu väsivad nad kiiremini ning nende produktiivsus langeb.
Vahue
MemberJah teeb.
Vahue
MemberEi noh, eks sa üks kantpea ikka oled.
Vahue
MemberMismoodi see motiveerimmine välja peaks nägema? Go, go, go…ronija, suru kang vastu muru…ding-ding-ding-kes 100kg ära ei suru, see täna lõunat ei saaaa.
Kas motiveerisin sind piisavalt?
Vahue
MemberMingi võlurohi oli Doppelhertz või mdagi taolist. Igatahes – seda manustades saad vist topeltsüdame. Südamest tekib veel teinegi süda.
Aga eks sa ise tead, kas soovid topeltsüdamega elada või mitte.
Vahue
MemberAh jaa, üks asi tuli veel meelde. Umbes viieaastasena treenisin ühe riistapuuga ( nime ei tea, aga välja näeb selline, et keskel on ratas, külgedel pulgad kust kinni hoitakse). Tõmbasin siis seda ratast edasi ja tagasi, kui järsku libisesin ja käisin pauhti lõuaga vastu maad. Verd tuli päris mõnusasti
AutorPostitused