Vahue
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vahue
MemberVend Vähil on peas linnugrippp, et sellist juttu ajab.
Vahue
MemberNaiivsed olete, kes te peate seda tühiasjaks.
Vahue
MemberVahue
MemberMinu arust on see täiesti normaalne kaal. Või vähemalt ei peaks sa põdema nagu see tädi, kes tahab paksuks saada.
Vähemalt ei ole sa rasvane.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pealegi, sale ja sile ongi tänapäeval moes olla. Vaata kasvõi meie pealinna inimesi.Vahue
Memberpaksu – tõmba kõht sisse ja aja selg sirgu. Vanad vanaisa püksid viska minema, osta asemele tolguste, st räpparite laiad püksid.
Vahue
MemberMuhk – ei ole ilus minna mütsiga lööma.
Vahue
MemberKahju, et poodides huumorimeelt ei müüda, muidu soovitaks seda bacardil kilode viisi osta.
Kui nii jätkame, siis ei tohi juute ka ju enam a**u saata.
Vahue
MemberFoorumlane kaiv, me oleme siis ju hingesugulased, ka mulle meeldib pimedas sõitmas käia! Jaanuari/veebruarikuus ei pidanud hilja minema – juba 5/6 aeg oli pime. Pimedas suusatamisel on omad võlud: teed juues vaatad taevast tähti, mõtiskled elu üle jne. Pealegi on pimedas surnuaiast läbisõitmine spooky
Vahue
MemberKüsid nii elementaarseid asju. Ise pead oma keha tundma. Kui mina tunnen, et midagi on valesti, siis teen alati puhkuse, jättes nt. päeva vahele, et organism jõuaks taastuda. Nt mul olid 4 päeva järjest 15 kilomeetrisest suusatamisest jalad päris läbi. Isu oli ka järgmistel päevadel sõita, kuid kuna vaim ja jalad olid väsinud, siis tegin puhkuse.
Anna organismile puhkust.
Vahue
MemberNonii, see case läheb nüüd küll suure kella külge, kui võrdõiguslikkuse puudumise musternäide. Räägite meeste energiakulust, aga KUHU JÄÄVAD NAISTERAHVAD???
Vahue
MemberVahepääl arutati tahtejõu ja motivatsiooni puudumisest. Hea näide mul hetkel endalgi võtta. Oli plaanis suusatama minna. Aga krt, no kohe miski ei kutsu täna minema. Küll hurjutasin ennast ja teadvustasin endale, et varsti enam lund pole, aeg võtta viimast, aga ikka ei võta vedu. Lihtsalt on mingi tõrge. Aga selline häda kimbutabki tavaliselt siis, kui tekib juba rutiin. Peaaegu iga nädal 5-6 korda suusatanud…Aga mine kurat tea, võib-olla isegi veel lähen täna suustama, hing ei anna rahu. Ennemgi käidud 9 aeg pimedas suusatamas.
Vahue
MemberMa võin ju kuss olla, aga sel juhul lokkab siin vale. Ok, niikuinii on tüüpe, kes seda postitust ei loe ja arvavad rumala peaga edasi, et kevadväsimuse on olemas.
See kevadväsimuse jutt on üks armetu hülgemöla. Pikka aega käibel olnud, on raske sellest lahti öelda. Targad arstid on selle dogmatiseerunud vale juba ammu ümber lükkanud.
Tead kurupt, ma olen selline tuulepea, kellel jutt jookseb ühest kõrvast sisse, teisest kõrvast välja. Seetõttu kardan, et ei tule seletamisega piisavalt toime.
Aga arste võiksid ikka usaldada.
Vahue
Memberküsin kähku teemasse vahele. Kumb on soovituslikum (lihaste)treenijale kas pett v. keefir? pigem pett vist?Mõlemad on kasulikud, aga mulle meeldib keefir rohkem, sest see ajab kiiremini purju.
Vahue
MemberMuuseas, sellist asja nagu kevadväsimus pole olemas. Ma ei viitsi hakkata teile seda seletama, sest pikk jutt on sitt jutt.
Vahue
MemberÕige jutt – coca-cola ja krõbuskid on pask. Kui te tahate seda süüa, siis võite ju Ameerikasse sõita, õige eestlane sellist asja ei söö.
Keefirist:
AutorPostitused