vaher
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vaher
MemberNo alusta ikka kõige traditsioonilistematest asjadest. Valk ja kreatiin. Kui saad valku piisavalt, ka peale trenni, siis võta ainult kreatiini. See on see, mis kõige rohkem mõjub ja ka rahakotile kõige odavam tõenäoliselt on. Teised lisandid annavad ka kindlasti midagi juurde, kuid need siis kasutusse, kui kreatiinist jääb väheks. Ning need taastusjoogid tunduvad suht mõttetud olema. Viskasin paari koostisele pilgu peale, midagi erilisemat pole kui valk, kreatiin ja paar aminohapet. Neid võid ise kokku segada, tuleb odavam.
vaher
MemberMina ei kujuta küll ette, et üks normaalne inimene vaataks algajatele viltu. Pigem vaadatakse rõõmuga, et näe, tuleb uusi inimesi trenni, viitsivad endaga tegeleda. Seda nüüd küll karta ei ole vaja.
vaher
Memberhoolimatta sellest, et pean hetkel ekstra nö ennetavat dieetiKas ennetav dieet põhineb “delfi naistekast” pärit nippidel, kus “ära söö mitte midagi ja kaal langeb”? Täitsa võimalik, et oled keha näljarežiimi viinud ja keha on nüüd hoopis rasvu talletama hakanud, mis tingibki kehakaalu tõusu:
vaher
MemberTestosterooni jutu jätkuks: http://naistekas.delfi.ee/tervis/terviseuu…s.d?id=33146185
Keegi ei tea, kus Tartus seda testida saab?
vaher
MemberHommikusöögiks võikasid süüa on enam-vähem okei, päeva teises pooles püüa see komme maha jätta. Asenda korraliku riisiga ning võimüts selle otsa. Imehea.Oleneb võileivast. Aga üldiselt ei ole võileivad mingi korralik toit. See peaks tulema mingi korraliku toidu kõrvale. Kui võileibu teha, siis Jassi leib, paksul taluvõid, Jussi juust.
Hapukoore küllastunud rasvad ilmselt väga kasulikult tihti söömiseks pole…Mis jama sa nüüd räägid…
vaher
MemberSee serious mass ilma treenimata teeks sulle pigem kahju kui kasu! Toitumine korda.
vaher
MemberVabandust teema “üles kaevamise” eest, aga tahtsin mainida, et keegi võiks selle artikli ära parandada. Halb on klassikat niimood lugeda.
Ning kui juba kaevatud sai, siis peab midagi teemasse ka ütlema- ma usun, et kasulikum kui ükski kasulik artikkel olla saab on lugeda Fred Antsoni postitusi. Foorumi otsingusse nimena Fred Antson, kerid iga teema juures Fredi postituseni ja loed- sealt kukub ikka kogu aeg kuldmune. Väga hariv, soovitan soojalt.
vaher
MemberTÜ vanas jõusaalis, ehk siis TÜ staadioni juures asuvas jõusaalis on iga päev kella 13:00´ni üliõpilastele jõusaali kasutamine tasuta. Tuleb Ujula 4´s asuvas spordihoones vaid 25 kr maksev kaart teha – kaardi tagastamisel saad sellegi raha tagasi
vaher
Memberhttp://www.fitness.ee/?act=article&art…etus〈=1
Ning eks asi oli ka väheke geenides kinni. Mis muidugi ei tähenda, et inmene seda mõjutada ei saa. Õige toitumine, pidev ühel kellaajal magama minek/ üles ärkamine ja enne magamaminemist hoiduda pulssi tõstvatest tegemistest ja arvutist/televiisorist ning uni peaks tulema väga mõnus.
Ning muidugi otsing…. Sellest on jauratud siin päris palju. Leiad kindlasti huvitavaid postitusi, mis sind sel teemal harivad.
vaher
MemberMis jutt! Sama nagu sukrugagi… Armastavad piima ja tegelikult ei tohiks seda tarbida. Mul ei ole vaja kaugelt näidet otsida… mu oma meheraas…ja minu isal on sama probleem (meie peres joodi 3 l päevas… )Miks ei tohiks piima tarbida? Mul kulub vähemalt pakk 3,5% piima päevas. Ise arvan küll, tuleb ainult kasuks. Isegi toitumisguru Fred Antson joob rahus piima. Kõik räägivad, et peame toitumanagu toitusime tuhandeid aastaid tagasi. Piim oli tol hetkel väga levinud “toiduaine”.
vaher
MemberLisaks siis, paar päeva tagasi kuulsin sky plussis, et teadlased on tõestanud et kui pool tundi enne sõõki ära juua 2 klaasitäit vett siis selle tulemusel võetakse paar kilo alla.Ma kuulsin sellist juttu Sky Plusis:
Kui aadressiribale kirjutada – ” interneti nuku füsioloogiline bioloogiline nuku” ja vajutada enter klahvi ning oodata umbes kuu aega nii, et arvutit vahepeal ei kasuta, siis pidavat arvutiekraanilt tulevikku nägema
vaher
Membersamas ka kesklinnas mäki kõrval turu spordihoones õpilasele 375.- 20x pilet.Turus 375 eeku 20x? Mina leidsin hoopiski midagi sellist:
http://www.tartusport.ee/vvfiles/0/Turu%20…SUTUSHINNAD.pdf
Viska ka siia pilk peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
http://www.tysk.ee/index.php?sisu=tekst&am…64〈=est
Ujula 4 aadressil.
Kas seal ei pea mitte ühinema treeninggrupiga, millel on kindlad käimise ajad?
Ise tahaks ka leida mõistliku hinnaga jõusaali TÜ juures. Siiamaani tunduvad kõikjal hinnad väga kirved.
vaher
MemberVõtke hinnavaatlusest eeskuju.See mõte meeldib.
Minu arvates oleks aga parim variant teha postituste limiit, enne kui saab Ostu/Müügi foorumis teemat alustada. Näiteks 100 postitust.
Või siis tõesti teha, et Fit’ide eest, aga see summa ei tohiks olla suur. 10 Fitti oleks sobiv summa. See teeb vist iga 40 postituse tagant, jah?
vaher
Memberaga ma ei saa aru kuidas sa 83 kokku said selliste tulemustega ?vaher
MemberInglise keel – 91pBioloogia – 88p
Kirjand ja ühiskond – 77p
Keemia – 65p
Rahul, sest sain soovitud alale sisse aga bioloogia, kirjand ja ühiskond oleks võinud paremad olla.
Inglise keel – 75
Bioloogia – 83
Kirjand – 81
Ühiskond – 78
Keemia – 90
Ei ole rahul bioloogiaga ja kohe üldse mitte inglise keelega. Tahtsin TÜ-sse minna kas arstiks või füsioterapeudiks, teine variant jääb kahjuks ära, kuna tasulisse minna ei plaani. Tuleb loota, et 83,1-st piisab, et arstiteaduskonda saada. Eelmine aasta poleks sellega sisse saanud, küll aga varasematel aastatel oleks pääsenud. Kui ei tule läbi, siis aasta majandust, kus olen tasuta sees ja järgmine aasta uuesti inka ja bio.
AutorPostitused