vaher
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vaher
MemberTrennis võib aidata, kasvuhormoonikogus pidi sõltuma sellest, kui palavaks naha ajad.Kortisoolikogus muidugi ka, aga seda saab natuke karnitiiniga jms mõjutada.
Ma küll ei tea sellest midagi, aga ma ei usu, et see väike lisakaalukaotus seda piinamist väärt on. Parem piina ennast jooksuradadel natuke rohkem, kui topid soojalt riidesse ja kannatad kuumuse all.
vaher
MemberMina tõsise algajana ei näe Eintsiuse postituses neid “valesid väiteid”. Kas keegi targem oleks nii kena ja seletaks lahti, mis seal nii valet siis on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?vaher
MemberTänapäeva sõjaväest olen mina nii palju kuulnud:
Suitsetamist pole mõtet maha jätta, niikuinii hakkad uuesti suitsetama, kuna lihtsalt nii igav on seal!
Sportimisvõimalusi pole sõjaväes ollagi. Ainukesed asjad, mida sa seal füüsiliselt teed, on 80 km matkad ja kätekõverdused/kõhulihased. Seal on jõusaalid olemas, kuid sinna on jumala raske sisse saada. Tuttav proovis kogu aeg sisse saada, kuid sai vaid ühe korra terve aja jooksul jõukasse. Ka pallimängudest võid seal vaid unistada.
Kokkuvõtteks võib nii palju öelda, et kui praegu kogud 6 kuud omale vormi, siis see on suht raiskamine, kuna sõjaväes see lihtsalt kaob. Muidugi oleneb sõjavägedest ka, ehk olen mina just nende halvimate kohta lugusid kuulnud!
vaher
MemberJõusaal põletab rasva väga hästi.No oleneb, mida sa jõusaalis teed. Kui ringtreeningut, siis loomulikult. Kui jõudu teha, siis ei ole kaalu alandamiseks just parim variant. Ega jõusaali aeroobsega rasva põletuse seisukohalt võrrelda ei anna!
vaher
MemberMa ei kujuta ette, kuidas sa suudad olla poolteist tundi peale treeningut söömata. Ja veel vähem kujutan ma ette, kuidas on võimalik esimest korda süüa 5 tundi peale ärkamist.
Jõusaalis sa ei kaota nii palju kaalu, kui on võimalik joostes kaotada. Kui sa just ringtreeningut ei tee. Aga kõige tähtsam on söömise kohapealt asi paika saada. Loe varasemaid teemasid, kasuta otsingut ning märgi üles tähtsamad punktid.
Edu.
vaher
MemberMinul on magneesiumiga selline lugu, et kui ma seda enne magamaminekut võtan, siis magan küll nagu nott, aga ärgates on väga tugev peavalu, mis kestab kuni saan jälle und. Võtan seda sama soovitatud Kelasin sarja ja 2-3 tabletti vahetult peale magamaminemist. Üks tablett peaks sisaldama 85 mg.
vaher
MemberMulle on ka soovitatud kõige enne salat ära süüa, siis kartul/riis ja lõpuks liha. Pidavat vist seedimisele nii parim olema.
vaher
MemberEks need kõik “Totaalsed muutumised” ja värgid on seotud kirurgide promomisega, tahavad ju nemadki endale reklaami teha ja ütlevad, et kõik ongi nii perfektne, mis loomulikult pole tõsi. Praegu tahetakse arvatavasti öelda, et astu läbi, võtame rasva paarisaja tonni eest maha ja ongi vsjo.
vaher
MemberKas selline loogika võib tõele vastata, et sa oled peale kolme kuud treeningut väga väsinud ja organism on samuti väsinud. See tähendab, et organism ei jõua end viirustekitajate vastu nii tugevalt võidelda ja jäädakse haigeks. Ületreening vaevalt, ma arvan.
vaher
MemberEsmalt toitumine korda. Ja kindlasti peaksid tegema aeroobset. Jõusaal kahjuks rasva intensiivselt ei põleta, kui sa just ringtreeningut ei tee. Toitumises peaksid järgima reeglit, et tarbid kaloreid vähem, kui kulutad. Loe ainult foorumit, siin kõigest külluses kirjas. Kõige rohkem soovitan ma aga Kiivikalt toitumiskava tellida, see peaks lihtsaim variant olema.
vaher
MemberOlen menüüst välja visanud süsivesiku rikkamad toidud: leib, sai, kartul, makaron, riis, puuviljad jne.Söö rasva ja valgu(näiteks liha ja kohupiim) kõrvale vähesel määral süsivesikuid, norm koguse saad köögiviljadest: porgand, kapsas, lillkapsas, kaalikas, kurk, tomat jne.
Kas sa saad tõesti vaid porgandist, kapsast, lillkapsast, kaalikast, kurgist ja tomatist piisavalt süsivesikuid? Ma ei tea, mulle tundub, et sa kardad neid kui tuld, aga kartul, leib, riis ja puuviljad ei tohiks ju nii rangelt olla välja visatud? Normaalses koguses teeb see pigem kasu, minu arusaama järgi. Kui ta hakkab veel trenni tegema, siis süsivesikud peaksid olema lausa kohustuslikud, et glükogeenivarusid täita.
Väga huvitav oleks, kui keegi targem minu arusaama ümber lükkaks, parandaks minu pilku söögilauale, kui mul see vale on.
vaher
MemberSellist müüti polegi kuulnud… Lõpeta oma sõbra Miša nõuannete kuulamistest ja loe seda foorumit. Loomulikult pole see tõsi.
vaher
MemberKas uriinis kaudu mitte ei saadud kehas kahjulikest ainetest lahti? Neerud ju toodavad uriini ja nemad likvideerivad ka vedelikest mürke. Et siis jood need kahjulikud ained tagasi sisse? Vaevalt see soovitatav on.
vaher
MemberKuskilt olen kuulnud, et iga kolmas on “kerge” unetund vms. Lähed magama, tuleb vist siis nii:
1. Kerge
2. Raske
3. Raske
4. Kerge
5. Raske
6. Raske
7. Kerge
jne.
Kuigi ma kahtlen, kas asi on nii must-valge…
vaher
MemberMina soovitan hoida trennikotis igaks juhuks alati külmageeli või külmasprayd. Alati võib juhtuda midagi ja on kohe head külma peale panna. Las need vedelevad kotis, ega nad rasked ju pole, vanaks ka ei lähe…
-
AutorPostitused