vaher
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vaher
MemberKas sa kavatsesid teha rinda, biitsepsit, triitsepsit ja kõhtu iga päev E, K, R või neid jaotd neile kolmele päevale? See asi jäi silma. Mainin igaks juhuks, et kui teha korralikku trenni, siis võtab lihase taastumine aega 5-6 päeva.
Kui sul muid trenne pole, siis loomulikult tee jalgu. Kui sa teed kergejõustikku või rattasõitu, siis pole vast isegi vaja, kuna seal saab oma koormuse kätte.
vaher
MemberJalgrattale saab osta paigalsõidu lisavidina. Pole ise proovinud aga poes vahest saab proovida. Need tavalised velotrenazoorid on enamuses ikka väga vastikud nikatsid.Hakkas peale seda postitust selline võimalus huvitama. Läksin rattapoodidesse ja küsisin selle vidina kohta. Hind on 3300 – 3600 eeku. Ausalt öeldes ostaks enne ikkagi velotrenažööri. Või meisterdaks ise endale selle, ega see väga täppisteadus vist pole
“> .vaher
MemberNeid nimetatakse sügavushüpeteks, ja väga tihti neid teha ei soovitata. Põlved ja hüppeliiges saab pärast ülevalt alla hüppamist ja kohe sealt ülesse “plahvatamist” suure ülekoormuse. Nii tihti tehes võid saada vigastuse. 2 korda kuus on ok, muul ajal tee lihtsalt poolkükist sirutusega ülesse hüppeid. Piisab kui teed ülepäeviti muu trenni lõpus 5-6 seeriat, seerias 30hüpet. Peagi keksid nagu antiloop, paned üle 2 meetrise plangu kerge käepuutega.Lugesin läbi raamatu VJB ja seal on öeldud, et enne ei soovitata sügavushüpetega tegemist teha, kui ei kükita 1.5-2 x oma keharaskusest üles. Sügavushüppeid tehes pidavat 9-10 kordne keharaskus sinu jalgadesse minema, suur oht on vigastust saada jah.
vaher
MemberMa arvan, et kui toidukava koostajale öelda, et suuri rahasummasid meie kodus ei leidu, siis ta ka annab natuke odavamaid sööke (kanafilee asemel lihtsalt kana vms). Kuidagi kindlasti annab seda sättida.
vaher
MemberKas AC-C’d ei ole võimalik neil kapslitena saada, kellele maitse ei meeldi? BCAA-l on selline võimalus olemas küll…
vaher
MemberKui toit on hea ja mitmekesine ja tunned, et kõik on okei, siis pole mõtet minu arust proteiini hakata võtma. Aga ega ta kahju ei tee, kui mõtled, et võiks proovida, siis miks mitte.
See 6 korda nädalas tundub palju, aga kui ise tunned, et saad hakkama, siis võid proovida. Kui taastumine kombes ja keha trennidega harjunud, siis ei näe probleemi. Ole ainult väga ettevaatlik, oht üle treenida püsib alati.
vaher
MemberOn küll alkoholiga veres hulga lihtsam treenida. Alkoholi tarbimisel laienevad veresooned ja keha varustamine hapniku ja toitainetega on palju kiirem. Olen ka ise seda kogenud. Sellega tekkis selline küsimus, et kas alkohol on dopinguainete nimekirjas?
vaher
MemberE-dest rääkides… Tahaks teada, millised neist kui kahjulikud on jne. Otsingusse “e-d” panemisest ei aita. Keegi aitaks otsida või vastaks siin, kui kahjulik mingi number on?
vaher
MemberSöö ikka pudru, neid seisukohti on nii erinevaid, et paha hakkab. Kiivikas rääkis Sky Plusis natuke aega tagasi intervjuus, et tema sööb iga hommik putru. Ega tema siis nii valesti ei toitu… Kõigile ei peagi ühesuguseid seisukohti pähe juurutama. Kui inimene teab, et ta ei seedi valke hästi, siis milleks neid sisse pressida.
Tahtsin veel ühte asja öelda- ega see FatBurner niisama nalja pärast ka ei tehtud. Natuke rasva ta peaks ometi ju põletama. Iseasi, kui palju ta oma E-ga ka kahjustab, aga ega siis Fitnessi lehel teda niisama müüda.
vaher
MemberMa muidugi ootasin ja ootasin, aga vapsee ei kottind neid niikaua kuni ma hakkasin juba vihaselt liigutama ja väga lähedalt neid põrnitsemaLoomulikult pead kaua ootama, kui niisama passid ja vahid neid. Peavad veel homoks sind ja ei julgegi liigutada. Milleks oodata/põrnitseda, mine viisakalt küsima kaua läheb. Kui ütlevad üle 1 seeria, siis nõua, et teeksite vaheldumisi. Ega sellest keelduda vast ei saa. Kirjutasid enne, et tahtsid neile tou ära panna. Kui mölisevad vastu, et ei saa vms, siis ongi õige aeg oma viha näidata.
vaher
MemberÜks väga paljudest asjadest, mis peab tippsportlasel olema sünnipäraselt kaasa antud on hea tervis. Ilma selleta on väga raske tippu jõuda.
vaher
MemberVaata paremal üleval nurgas olevat “options”-t. Vajuta sinna peale ning sealt tulevast rippmenüüst “read as standard” või midagi. Siis saad tagasi. See pole mingi uus kujundus.
vaher
MemberVõrdlesin kapslite ja vedela kuju sisaldust. Kapslid maksavad 2x rohkem, annuseid saab palju vähem ning erinevate asjate sisaldust on palju vähem. Ainuke vahe on siis kestvusel. Ja selles, et vedelat Mölleri õli ei tohiks vist suvel võtta, sest seal D-vitamiin sees, kuid päikesest saame oma vajaliku koguse kätte. Liiga palju peaks vist kahjulik olema. Kapslites seda muret ei ole. Et peaks siis olema nii, et vedelal kujul september kuni aprill ja kapslid mai kuni august?
vaher
MemberMul on kodus selline elavhõbedaga kraadiklaasid ja seal see elavhõbe tõuseb paberi peal näidatud teatud kraadini. Mul nihkus ühekorra tugeva põrutuse tagajärjel see nii ära, et ise ei märganudki ja ega ka nii peale vaadates väga aru ei saa. Niisiis oligi kogu aeg 37.2 palavik kuni võtsin teise kraadiklaasi, mis näitas ikka 36.6. No ma miskipärast kahtlen, et sul see probleem on, aga äkki juhtub.
vaher
MemberOlen kuulnuid mitmeid müüte selle pistmise kohapealt. Küll on olnud seesama vasaku jala ja hingamise variant, kui lihtsalt hingamise asi, ka olen kuulnud, et täis kõhuga hakkab pistma. Kui mul vanasti pistis, siis hakkasin kordineeritult hingama, ilusti sügavalt ninaga sisse ja suuga välja ning pistmine läks enne, kui arugi sain.
-
AutorPostitused