vaher
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vaher
MemberPulber ei kasvata lihasmassi, sina kasvatad lihasmassi. Kui korralikult saalis käid, siis eks ta on abiks kindlasti. Aga ära arva, et see mingi imeasi on.
vaher
MemberKeskerakonna järel on minu arvates kõige hullem erakond sotsiaaldemokraadid just. Nad pakuvad absurdseid ideid: üleriigiline alkoholikeeld; see kogumispensioni idee; idee maksustada kõik autod, millel on üle 130 kW (vist oli 130); nemad olid ka vist need, kes sellisel kriitilisel ajal tahavad tõsta käibemaksu, mis muudaks hinnad veel kallimaks. Ning lisaks on ta koos Rahvaliiduga ja Keskerakonnaga vasakpoolne. Neid vasakpoolseid ei salli üldse.
vaher
MemberRasvarakke antakse sündides kaasa kindel arv, neid ei teki juurde elu jooksul.Vaidleks selles kohas vastu. Rasvarakke ei teki küll normaalkaalus inimesele juurde, kuid neid tekib rasvunud inimestel. Rasvarakkudel on kindel suurus, millest suuremaks nad ei lähe. Kui rasvarakud aetakse liialt suureks, siis nad poolduvad ja ongi inimestel rohkem rasvarakke.
vaher
Membermis juhtub kui neelad nätsu alla, jääb ussiripikusse kinni ja edasi??? ise ära söönud umbes 10 nätsu elujooksulÜhel päeval on seda “rämpsu” sul ussripikus liiga palju, hakkad oksendama päevad läbi, kutsud kiirabi ja arstid viivad su haiglasse, et see välja lõigata. Juhtus niimoodi sugulasel, ise olin kõrval kogu aja. Muidugi lisaks nätsude alla neelamisele sõi ta lisaks veel paberit ja muud rämpsu. Nooruse lollus.
vaher
Memberigalühel ei saagi seda kunagi olema, see tuleb sündides kaasa mingil määral.Plahvatuslikku jõudu saab ikka treenida. Sündides tulevad kaasa kiired/aeglased lihaskiud. Kõik on treenitav.
vaher
MemberTee kükki ja jõutõmmet, 40%-60% raskusega maksimumist. Ise teen 4 seeriat, 6 kordust.
vaher
MemberMis arst see selline oli
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Kui kõige nõrgem koht on selg, siis peakski jõutõmmet tegema. Muidugi, kui su selg haige pole, siis on kohe teine lugu. Paned jõutõmbes väikse raskuse peale ja läheb. Liiga suure raskusega võib tõesti ohtlik olla. Vaata kindlasti, et tehnika korras oleks!
vaher
MemberRasvapõletus on õige sõna!Tsiteerin:
Treeningu tulemusel väheneb rasvkude sellises järjekorras:
NAISTEL
Nägu, käed, rinnad
Kõhu ülaosa, sääred
Reied
Puusad, tuharad, kõhu alaosa
MEESTEL
Nägu, käed, jalad
Ülaselg, rind, tuharad, puusad
Kõht ja küljed.
Aga millises järjekorras rasvkude hakkab tagasi tulema? Kas kõige enne sealt, kust viimasena rasv läks (alt üles) või tuleb enne näole, kätele, kust see alguses esimesena läks (ülevalt alla)?
mai 25, 2008 at 10:21 e.l. in reply to: Jooksmine nitme kiledressiga rasva% vähendamse eesmärgiga? #155458vaher
MemberSelge- tänud kõigile! Kiled juba nurgas, kohe lähen otsin mingid raskused ka lisaks käte omadele!Oligi juba nendest kiledest TÄIESTI kõrini!! ! !
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jooksmine on niigi põlvedele väga kurnav, mis siis veel juhtub, kui 25 kilo sulle otsa toppida? Ma palun sind su enda pärast, ära seda lollust tee, kui hiljem ei taha just arstide püsikunde olla.
vaher
MemberKõik oleneb sinu eesmärkidest.
Loe, et see oleneb ka sinu lihastüübist.
vaher
MemberOlen käinud Erki Noole loengut kuulamas ja tema sõnad olid sellised, et noorel inimesel on võimatu ületreeningusse sattuda, kui ta just kogu aeg trenni ei tee või magab väga vähe. Muidugi käis see kergejõustiku kohta ja ega Erki pole Jumal, et tema sõnu puhta kullana peaks võtma, aga mingi tõetera võib sees olla. Nool ütles, et hakkas 14 aastaselt tõsiselt trenni tegema, jõudes 16 aastaselt juba sellisesse punkti, kus tegi mitu korda päevas trenni. Aga eks inimesed ole erinevad…
vaher
MemberMinul on samuti selline probleem, et pulss nüüd 45. Kõik algas spordiarsti juures käigust. Ütles, et mul taastumine jube kehv. Tuleb joosta pulsiga, mis on alla 135-e. Kuigi olen sprinter, öeldi, et tuleb kõigepealt selle taastumise probleemiga lahendamisega n-ö südamele vundament alla laduda ja alles siis tuleb jõusaalis lihast kasvatada ja täiesti sprindile pühenduda. No öeldud-tehtud, olen teinud jaanuarist alates väga palju pikamaajooksu. Nüüd nagu öeldud pulss 45. Ainult jama on see, et öösel on jube külm kohe. Jään normaalse temperatuuriga magama, öösel lõdisen ja kui hommikul üles ärkan, on uuesti soe. Mu toas on ka teised öösel käinud ja öelnud, et kogu aeg on temperatuur sama. Olen ka tuba proovinud vahetada, kõikjal sama probleem, öösel külm. Ei teagi kohe, mida teha…
vaher
Memberminu seljajamad oli ka enne jõutõmbe tegemist kolossaalsed umbes 3 aastat tagasi oli selg nii nässus, et kui vale nurga all kummardasin lõi jalad üldse alt ära siis hakkasin tasapisi tegema jõutõmmet, esialgu üldse tühjalt, lihtsalt ettekummardused 50 – 100 – 200 korda jne siis raskusega natukese haaval tänaseks on jõutõmbe rekord 200kg ilma tõstevöö ja tõsterihmadeta seega just tuleb teha jõutõmmet ja kükke aga ettevaatlikult ja puhta tehnikaga. ehk kui enne pole üldse teinud siis tasuks teha minimaalse raskusega maksimaalsed kordused, siin kunnid ja spetsid võivad muidugi vaielda ja möllata aga mind selline tegemine aitas ja mott:)Kui jõutõmme seljavalu ära võttis siis sai põhjus olla vaid üks- seljalihaseid ei olnud sul ollagi, treenisid arvatavasti vaid kõhulihaseid. Ja nii juhtubki. Kükk ja jõutõmme peab olema 100% iga jõusaali harrastaja kavas. Õige tehnika on loomulikult esmatähtis, need harjutused on väga ohtlikud ja vale tehnikaga võib väga kergesti trauma tekitada.
vaher
Member6 esimest kuud tuleks vältida täiskükke ja jõutõmmet , tüüpiline probleem, eriti veel noorukitel.?????????
Alguses shake-ga selline jutt ja nüüd jõutõmmetega ja kükkidega? Ma ei kujuta ette, mida need noored üldse varsti teha tohivad.
aprill 25, 2008 at 5:09 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #151905vaher
MemberMul tuleb kohe luuümbrise põletik kui asfaldi peal jooksen.Mul sama asi. Siiani olen mõelnud, et ei tohi asfaldi peal joosta, selles ongi asi. Kas peaksin pöörduma kindlasti spordiarsti poole, kui ainult asfaldi peal joostes valutab, kuskil muu pinnase peal ei valuta? Kui ei pea, kas on mõtet midagi tarvitada, et valu kaoks? Häiriv ta pole, saan joosta, aga kindlasti õige see ei ole. Väldin asfaldil jooksmist küll, aga kahjuks tuleb ikka ette. (jooksujalatsid on spetsiaalsed jooksujalatsid, paksu põhjaga)
Edit: Lugesin teema läbi ja pole aru saanud, milline valu see luuümbrise põletiku valu on. Kirjeldaks enda valu siis lähemalt: valutab seal kedrekondi (selle muna vms) üleval osas. Jala seesmisel pool siis. Ehk kui peale asfaldil jooksmist jalad üksteise vastu panen, siis valupiirkonnad katavad teineteist.
-
AutorPostitused