vaher
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vaher
MemberIgatahes ma olen üritand väga rahulikult neid treenida,et üle ei pingutaks aga vot..minu mõistus on otsasParem treenida üks kord nädalas oma käed “rihmadeks” kui 2 korda nädalas väga rahulikult treenida, et üle ei pingutaks! Ja see filosoofia üldse natuke vale, see väga rahulikult treenimine, et üle ei pingutaks.
vaher
MemberHinnakiri
1 Korra pilet Õpilased, üliõpilased, pensionärid, invaliidid 25.-
1 Kuu pilet Õpilased, üliõpilased, pensionärid, invaliidid 250.-
5 Korra pilet Õpilased, üliõpilased, pensionärid, invaliidid 100.-
Vinnis on selgelt odavam, isegi kui bussipileti/bensiini raha sisse arvutada. Aga minu arust mõttetu siblimine edasi-tagasi Rakverre ja sinna, pigem väsitab see.
LNT on üks kallimaid jõusaale minu arust Rakveres. Vinnis on korralik varustus ka ja suht rahulik.
vaher
MemberSul on kaks varianti enamasti: kas tellid toitumiskava või aretad ise siin artiklite kaudu ja küsid vahepeal keerulisemaid küsimusi foorumist.
Toitumiskava plussid on need, et ei pea ise üldse vaeva nägema, profesionaalne abi. Miinuseks see, et raha läheb.
Uurimise plussiks on see, et saad ka ise teada, millega sul tegu on, tead toitumisest palju. Miinusteks suur (isegi väga suur) ajakulu ning sa ei pruugi iial nii head kava saada, kui tellides.
Märgiks siia juurde, et see ajakulu, mis sa võid uurides tekitada, sellega võid sa tööl saada palju suurema palga, kui 500.-
vaher
MemberSul on negatiivsed eelarvamused, kui kunagi seda proovida saad, siis usun et pole enam nii skeptiline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks mul on tunne, et sina oled selle toote edasimüüja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Mul on tunne, et mingi protsendi saad kindlasti.Ning 2300 krooni eest on selline asi osta lausa lollus. Okei, oletame, et mõjub hästi, saad oma kükke teha, aga selle raha eest saaks terve aasta jõusaalis käidud ning ma usun, et vahe on suur, kas käia selle raha eest jõusaalis või aretada kodus selle kummitükiga.
vaher
Memberhttp://ru.youtube.com/watch?v=PgHPQCHLdFQ
Pandi see uuesti üles.
vaher
MemberIsiklikult leian, et trennivabadel päevadel beeta-alaniini tarvitamine on puhas raiskamine. Mis selle purakaga peale hakkad? Tarvitan teda trennipäevadel ning manustan ca 20-30 minutit enne trenni. Töötab!
vaher
MemberVähese hüppamise viga.Miks peaks olema vähese hüppamise viga? Ega see treenitus pole, mis paraneb. Proovi kaltsiumi ikkagi juua (mis siis, et arst rääkis, et luudes pole viga). Kui põlved valutavad, siis võib viga olla kasvueas, kuna väga paljudel noortel valutavad peale kasvamist põlved. Loomulikult ka kükk, mida eespool mainiti. Ning olles ka ise parkouriga tegelenud, siis peale maandumist võiksid koheselt kukerpalli näiteks teha, võttes ära kogu koormuse liigestelt, mis maandudes saavad suure “paugu”.
vaher
MemberKustutus.
vaher
MemberKas keegi tooks mingi hea näite kuidas tuleks/võiks kõhulihaseid teha?Teema algataja, rääkimata minust, saaks ehk tarkust juurde. Oleks huvitatud paarist näitest miks sellised harjutused pole soovitatavad (vabandused siinkohal, kui keegi neid liigutusi seal üldse harjutuseks ei pea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Kas ma sain õigesti aru, et kõik selline
värk on mõttetu?
Otsi ROtteri postitusi, ta on mitu korda maininud ühte lehekülge, kus on kõhulihaste harjutused paremusjärjekorda pandud.
vaher
MemberParim kaalulangetuse kiirus on 0.5-1 kilo nädalas, kui rohkem kaotada, siis on arvatavasti kadunud ka vesi ja lihased.
vaher
MemberMuud ei olegi soovitada, kui pead alustama harjutust nõrgema käega, kui sa teed üks käsi korraga. Ei soovita raskusi või intensiivsust muutma hakata võrreldes kahe käega, tee ühe palju ikka mõlemale. Kui oled heitja/tõukaja, siis on see loomulik, et viskekäsi on tugevam ja sellest ei tohiks probleemida teha.
vaher
MemberTere, ma tahaksin küsida, et kust saaks toitumiskava osta või äkki on nad kuskil siin lehel olemas. Ja kui võimalik teada saada, mis on summa.vaher
Memberkuulda on olnud, et need airalert programmid on suht põlvede lõhkumine..kas oleks võimalik oma hüppevõimet nii parandada, et ei koormaks või põrutaks oluliselt põlvi?
Jrx just sinu ees kirjutas ju neid harjutusi, mis hüppevõimet arendavad ja põlvi need harjutused küll ei lõhu
AutorPostitused