Skip to main content

vaher

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 295 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Auhinnamäng #165652
    vaher
    Member

-antero- ju kopis eelneva inimese teksti, milleks sellise inimesele auhinda anda… Vaevalt ta nüüd esimeses kahes vastuses tegi juhuslikult pärast numbrit tühiku sisse ja ülejäänud vastustes seda tühikut ei teinud. Mina annaks kõige esimesele õigelt vastanule auhinna, aga see olen mina ja sina korraldad seda…..

in reply to: rind ja selle kuju #165486
    vaher
    Member

Lamades surumine treenib põhiliselt alarinda, mida suurem nurk on sinu keha maapinnaga võrreldes, seda ülevalt treenid, kuni risti maapinnaga välja, seal treenid õlgu. Optimaalne oleks ülarinna treenimiseks 45 kraadine nurk ja alarinna treenimiseks paralleelselt maaga ja iga rinnapäev need harjutused rinnale.

in reply to: väike uuring:) #165484
    vaher
    Member

1300 eeku küll sellise eest mõttetu. Kui istessetõusul hakkab kael valutama, siis tee kõhulihaseid teistmoodi, näiteks rippes jalgade kõverdused.

in reply to: Beeta-alaniin #165190
    vaher
    Member

Äkki toimib Beeta-Alaniin igale inimesele isemoodi? Minu arvamus on see, et ostke üks pakk ja proovige, kui ei taha sellise rahasummaga riskida, et äkki ei tööta, siis ärge proovige. Ainult ise katsetades saab teada, kas töötab või mitte.

in reply to: Koti treening – valu käes #164426
    vaher
    Member

Olen paremakäeline, pärast intensiivset koti trenni vahest käsi valutab ning pärast 3-4päeva annab tunda, just randme juurest ulna luu algusest:

http://first.hansanet.ee/~mickw2/arm.JPG

Kui valu kaob ja uuesti trenni teha, kordub kõik.

kotti taon 12oz kinnastega.

Oskate öelda, millest selline valu ja kas peaks kotikindad ostma ?

Aga ütle mulle, kas sul valutavad mõlemad käed või ainult üks käsi kogu aeg?

in reply to: Abi kavaga. #164371
    vaher
    Member

No kuulge, milleks protsentidest rääkida. Las mees teeb sellise raskusega neid harjutusi, kus jõuab kõik seeriad ja kordused tehtud ja tunneb, et lihas on täna kõva vatti saanud ja kui juurde panna, siis ei jõua kõiki seeriaid-kordusi ära tehtud. Selline on ideaalne raskus.

in reply to: Atkinsi dieet on parim ? #164243
    vaher
    Member
    in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #164242
    vaher
    Member

120-160 ikka. Mina kükin 1.5 keharaskusest ära, aga sügavushüppeid korra proovides hakkasid ikka põlved valutama. Ei taha selle harjutusega jamada enam ausalt öeldes, on räägitud, et sprinteritel pidavat suhteliselt noorelt põlved läbi olema, sügavushüppeid harrastades võivad põlvega mured ma arvan väga kähku tulla ja kust sa nendest enam lahti saad…

in reply to: Rasv ära ja lihas asemele #164144
    vaher
    Member

Selle kohta olen lugenud et piim tuleb toidukavast välja jätta. On ka asi nii?

Ei pea välja jätma, kuid piima tuleks juua eraldi toidukorrana, ei sobi ta peamiselt lihaga kokku, kuna nad seedivad koos väga aeglaselt.

in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #164143
    vaher
    Member

Plahvatuslikkuse arendamiseks on pigem parim seeriate ja korduste suhe 5*6 ringis, 60% maksimaalsest raskusest. Ja harjutus peaks välja nägema plahvatuslik, näiteks kükis lased aeglaselt alla ja siis “plahvatad” üles ehk tõused kiiresti.

in reply to: Seks enne võistlust! #164015
    vaher
    Member

http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=292811

Seal samuti seda teemat arutatud.

in reply to: EM Kulturismis dopingu tulemused #163980
    vaher
    Member

Minu arust oleks igati loogiline, kui esimesed kolm või esimesed kuus võetakse kindlasti dopinguproovi. Või on tõesti kulturism nii maha käinud, et ei suudeta isegi dopingu kontrolle rahastada? Ainult 2 proovi ja need loosiga võtta on küll naljaasi. Ja veel EM-l.

in reply to: Alkohol #127936
    vaher
    Member

Erki Nool ütles kunagi, et pidudega kaasnev magamatus on palju suurem kahjur sportlasele, kui alkohol.

vaher
    Member

Imelik… Meil on ka iga-aastane tervisekontroll kergejõustikus ja kui kellegil on nõrk hemoglobiini tase, siis öeldakse, et peaks rauda rohkem sööma. Sul aga varud liiga kõrgel? Keegi peaks selle lahti küll seletama.

in reply to: Derma roller #163627
    vaher
    Member

Mul oli hiljuti tagareielihase rebend, kasvas sidekude peale ja kui massaažis käisin, et sellest vabaneda, siis kasutati seda asja. Imelik tunne oli küll. Ei tea ka kas aitas, aga kokkuvõttes läks hiljem paremaks küll, küll võis see hoopis teistest asjadest olla, usun, et pigem aitasid sörk + venitus ja massaaž.

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 295 total)