Skip to main content

vaher

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 295 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kergejõustik —> jõusaal, valk? #167587
    vaher
    Member

Mind huvitab lihtsalt kuidas ma peaks seda whey valku tarvitama, st ala ärkad trennipäeval segad sheigi, käid koolis sööd lähed trenni, segad, õhtul segad.

Või noh, kuidas käituma peaks minutaoline inimene kes tahab 5-6kg juurde võtta ja käib 3-4x nädalas jõusaalis

Muul ajal ei näe põhjust pulbrina olevat valku kasutada, kui vahetult peale trenni koos süsivesikutega.

in reply to: Süda! #167472
    vaher
    Member

Ei tea, siin on aastaid seda propageeritud, et alati peab aeroobset tegema. Seda on pea kõik “suured isad” siin rääkinud. Kellelgi pole nagu küsimustki tekkinud, et ei peaks või küsima, et kust te kõik võtate seda informatsiooni. Kõik on rääkinud, et südame heaks peab sörkima. Et siis polegi nii? Praegu on seda küll imelik kuulata, kõik need aastat on seda nii aktiivselt peale surutud.

in reply to: toitumine #167360
    vaher
    Member

Äkki on võimalik kava tegijaga kokku leppida, et teeks su kava natuke ümber, kuna ta trennis käimise ära lõpetasid? Aga selliseid küsimusi peaks ennekõike küsima kava valmistajalt.

in reply to: Beeta-alaniin #167293
    vaher
    Member

http://www.bodybuilding.com/fun/beta_alanine_benefits.htm

Siin on vastupidist väidetud. Ja mina olen alati uskunud, et koos on nad paremad, sellepärast AC-C ongi võimsam, kui ainult Beta-Alanine. Paljud, kes võtavad ainult beeta-alaniini kurdavad, et mõju ei midagist, kulturistid ja muidu tõsisemad tegelased ütlevad, et neile mõjub küll ja nemad on need, kes tarvitavad ka kreatiini. Aga see on puhtalt minu arvamus, selline mulje on jäänud. Pole mingeid uuringuid netist ka nende kohta uurinud, seega pole vist minust erilist kaasarääkijat.

in reply to: Uuesti trenni #167067
    vaher
    Member

Treenid tunde järgi nii kaua kuni tunned, et algajate kava hakkab lahjaks muutuma, tahad eri lihasgruppidele rohkem harjutusi teha, aga ühte päeva ei mahu ära. Kerge pekikiht tuleb maha õige söömisega, ühe jooksukorraga nädalas sa seda maha ei saa, aga see üks jooksukord on hea su südamele, natuke peaks aeroobset ka tegema. Massi ja rasva põletada pole kahjuks korraga võimalik, aga ma arvan, et see läheb sul juba iseenesest ära, kui lihased peale kasvatada, seega pole dieeditamiseks antud hetkel ma arvan põhjust.

Optimaalne peaks olema 3-4 kuud teha algajate kava, aga kui sa uuesti alustasid, siis ma ei tea… Kõik käib tunde järgi.

in reply to: Rinnalevõtt ( Power clean) #167048
    vaher
    Member

100m tahaks ikka alla 11s saada ja 60m alla 7s
    in reply to: Neegrid ja testotase #166733
    vaher
    Member

Niinimetatud sprinteritüüpi Lääne-Aafrika regioonidest pärinevad mustad klassifitseeritakse antropoloogide ja erinevate füsioloogia ekspertide poolt reeglina mesomorfideks. Neil on tugev, selgelt väljapaistev lihaskond. Selgelt laiad õlad ja esiletungiv rind, puusad ja keskkoht on kitsad. Nende lihased sisaldavad oluliselt rohkem kiireid lihaskiude, kui paljude valgete sportlaste või Ida-Aafrika regioonidest pärinevate kaaslaste lihased. Samuti on neil selgelt tavalisest keskmisest näitajast madalam rasvaprotsent ja suurem testosterooni kontsentratsioon veres.

Lääne-Aafrika neegritel on igatahes suurem testosterooni tase.

in reply to: Kas teeb sama välja? #166669
    vaher
    Member

Kui ise midagi kokku segada, tuleb alati odavam, aga mina eelistan pigem natuke rohkem maksta ja võtta valmistehtud segu.

in reply to: Neegrid ja testotase #166581
    vaher
    Member

Jah, neegrid jooksevad kiiremini kui valged ja on tihtipeale suuremad seksimasinad. Mõlemad tänu testosterooni tasemele peamiselt.

in reply to: Lihasvalu treeningu efektiivsuse indikaator? #166242
    vaher
    Member

Kui korralikult peale trenni venitada ja väike lõdvestusjooks teha, siis on vähemalt minul väga raske lihast valutama panna. Kui neid mitte teha, siis annab tõesti järgmine päev natuke tunda, mida on treenitud.

in reply to: Aidake koostada toitumiskava #166174
    vaher
    Member

See kava ei maksa ju niipalju. Hoiad kuu aega raha kokku ja saad ka oma kava tellitud.

Kava tellimine on muidugi odav. See on isegi kopikas selle kõrval, kui palju kõik need toidud kuus maksma hakkavad, mis sulle toitumiskavva sisse pannakse. Nagu Oldman ja keegi ütlesid alles, et rahata kõhnaks ei saa ja et kartuli ja soustiga alla ei võta… Aga võimalus oleks ka ehk kirjutada kava koostajale, et ta teeks finantsiliselt odava kava. Aga kalliks läheb see nii või teisiti.

in reply to: Sprindi treening #166154
    vaher
    Member

Sprinterid teevad ka mäest alla jookse, mitte liiga suure languse korral on võimalik ohutult saavutada suurem jooksukiirus, kui laugel maapinnal võimalik oleks.

Mäest alla joostes treenime sammu pikkust pikemaks, mäest üles joostes treenime samme sagedamaks. Aga mägi ei tohiks liiga suure kalde all olla.

in reply to: Haigena trenni? #166109
    vaher
    Member

haige tervisega kindlasti mitte minna, omast kogemusest ütlen.

ka pohmakaga pole kunagi mõtet minna, pidin katkestama laup trenni, sest kohe nii kehv oli olla.

Ei tea, mina käisin pohmakaga kergejõustiku trennis ja sprintisin nagu lennuk. Küll ei olnud väga raske pohmakas, väike peavalu. Keegi kunagi ütles siin foorumis ka, et purjus peaga testosterooni tase langeb, peale joomist selle võrra tõuseb, ehk selle pärast jooksingi niivõrd kiiresti. Aga kindlasti oleneb inimesest ja situatsioonist.

in reply to: valgupulber #166053
    vaher
    Member

Võid osta ka Trauben Zukerit, see maksab alla 20 eeku 500g, suuremates linnades on vast kallim. See on täpselt sama glükoos, mis siit Dextrot osta.

in reply to: Pisike mure.. #165741
    vaher
    Member

Millest ma veel aru ei saa on see,et kui ma trenni teen kuidas mul lihas kaduda saab?!?

Lühidalt ja lihtsalt öeldes: katabolism tekib siis, kui lihased muud moodi energiat ei saa (s.t. söögivarud on kõik juba energiaks muudetud). Organism hakkab lihaseid lagundama, et neist energiat saada. Tavaliselt juhtub see siis, kui trenn venib liiga pikale või pole pikka aega enne trenni söödud.

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 295 total)