Vägivaldur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vägivaldur
MemberÜkski valgupulber ei hoia kõhtu täis, ainult pulbrit tarbin vahetult ennem ja peale trenni, teised korrad mingi näksimisega koos. Kokku tuleb mingi 2-3gr kehakg kohta. Muidgi on olukordi(kodust eemal), kus tekib näljatunne ja tuleb sheik sisse valada..Vägivaldur
MemberVilets toitumine paneb kasvu kinni. Kui treeningul kusagil peitub oht kasv kinni panna, siis on see seotud seljaga. Aga võibolla on need seljajutud 50 aastat tagasi hariduse saanud perearstide linnalegendid.
Vägivaldur
MemberTreeningkaval pole tegelikult häda midagi (ilusti vastaslihased töötavad jne), aga nii suurel määral pulbrist toitumine on IMO perverssus. Eriti kui oled harrastussportlane või oma treeningteed alles alustanud. Ja kui on kõht tühi, siis proovida seda täis hoida vadakuga!?!?
Vägivaldur
MemberSiis on sellega selge vähemalt. Andke teada kui alasid juurde tuleb.
Vägivaldur
MemberMillised on kriteeriumid?
Vägivaldur
MemberMisasi on “edukas spordiala”?
Vägivaldur
MemberKui Jackson midagi oskab, siis slämmida…
Vägivaldur
MemberJah vaatasin. Ja nägin seal sama, mis axs Paranoidi foorumis kirjutas:
…nägi headlocke vähemalt x3Mountpulle x2.
Mountist püsti tõusmist.
Löökide eest selja pööramist.
Gassment esimes raundi 3ndaks minutiks.
Jne
Ma ei ole ka raskete meeste hulgas sellist jama näinud väga kaua. (Jaapani pesapallur vs jalgpallur matše välja jättes)
Vägivaldur
MemberTehnilise taseme pärast küll mingisugust “piinlikust” ei pea tundma. Lahtine, nauditav fight. Tundus, et kumbki neist ei tahtnud maas seda võitlust pidada. Kui rääkida tasemest, siis päris palju meeste cage fight’e on selle kõrval ikka köki möki, kus vehitakse huupi ja puudub arusaamine elementaarsetest kombodest. Kui tutvuda nende naiste treeningute mahuga ja tehnika lihvimisega, siis ei ütleks midagi halba. Iseasi, kas selline “sport” sobib naisterahvastele on juba omaette teema.
Vägivaldur
Membermiks?Piinliku tehnilise taseme pärast.
Vägivaldur
MemberTehniliselt üsna jube, mina ei suuda vaadata. Main-eventina ikka täiesti halenaljakas.
august 16, 2009 at 10:08 p.l. in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213827Vägivaldur
MemberKes sulle ütles, et ma hakkaksin?
Mu post oli naljana mõeldud, saite aru ma loodan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu küsimus oli algsele teemaloojale ja mitte sulle.
august 16, 2009 at 5:21 p.l. in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213741Vägivaldur
MemberJa sa hakkaksid lapsele massilisajat söötma foorumisoovituse põhjal?
Vägivaldur
MemberKuidas on Lesnar mittesportlane? Tal on maadluses 111st matšist 106 võitu ja ta on paljukordne USA meister. See, et ta tegeles vahepeal mitte-võistlusspordiga, ei tee temast mittesportlast. Udujutt.
Vägivaldur
MemberInimene pole rott. Kõik, mis on rotile kasulik, pole kindlasti inimesele kasulik. Selle mõistmine ei nõua isegi algharidust, rääkimata teaduskraadi.
AutorPostitused