Vägivaldur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vägivaldur
MemberMa ei tea, kas see sinu jaoks kvalifitseerub võitlusspordina, aga Viljandi on Eesti vabamaadluse kants. MK Viljandi Tulevik.
Vägivaldur
MemberMiis, sa oled õel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vägivaldur
MemberJep. Äkki mõni teadlane siin kommiks teemat natuke ???Sa arvad, et siin liigub toitumisteadlasi? Mina ei ole nii kindel.
Vägivaldur
MemberTore muidugi, et hiired samastatakse inimestega. Mõne rohusööja või kalaga ei taha proovida?
Vägivaldur
Memberhttp://www.naistemaailm.ee/artikkel.php?id…f=Eesti%20Naine mõtlesid seda artiklit?
Vägivaldur
Membervaimset arengu etappi ei saa panna panna kindlasse vahemiku.13-19 on inglise keeles teen lõpuga mis märgib lihtsalt teist kümmet.-teist lõpuga on eesti keeles 11-19. http://www.keelevara.ee/login/?d=qs2006&am…x=0&sne.y=0 Sinu murdeiga jäi sellest perioodist täielikult välja?
Vägivaldur
MemberVale, teismeline on 13-19.Ei ole vale. Mõnikord kasutatakse ühte ja mõnikord teist vahemikku.
Vägivaldur
MemberOn kellegil monohüdraat üldse mõjunud korralikult w ?Igasugustest kreatiini imevormidest tunduvalt korralikumalt.
Vägivaldur
Memberpigem on muutused suuremad siis kui ollase puberteedieas mitte teismelisena mis tähendab pigem vaimset arengu etappi kui füüsilist.Teismeline tähendab 11-19 aastat vana inimest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vägivaldur
MemberNo on pulbrigeneratsioon…miks toit ei kõlba?
Vägivaldur
MemberTreeninguid alustades võib see protsent vabalt ka 100 olla esimese aastaga – närvisüsteem, lihased ja kõik muu harjuvad pingutusega jne. Lisaks tuleb arvestada seda, et paljud hakkavad treenima teismelisena, kus jõud kasvab ilma treenimatagi suhteliselt kiiresti mingil hetkel. Kui oled täiskasvanud ja pikemat aega treeninud, siis hea kui üldse midagi juurde tuleb.
Memberma oletan, et sul on toitumine jällegi 110% paigas?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oh jah.. Kui mul on periood, kus saan normaalselt trenni teha, siis üldiselt olen rahul oma toitumisega. Kui trenniga mingi jama, siis võtan juurde nagu mäger sügisel.
Eks ta sellest muidugi sõltub ka, et kui ei söö korrapäraselt, siis mingil hetkel hingad endale suu kaudu kõik toitu meenutava ühe hooga sisse. Regulaarselt süües lihtsam kontrollida. Aga isegi kui ma toitun ebaregulaarselt, siis ma võin igasugust jama süüa, aga pigem on see soolane kui magus. Magusaisu pole. Ei tea, kuidas see nii on.
Vägivaldur
MemberKellel võtab magusaisu kalamari, kes teeb pisikese glutamiini-kohvikoore koksi. Pidavat aitama. Mina ei oska öelda, sest minul ei ole magusaisu. Magusat söön ainult:
A. Viisakusest (keegi pakub oma sünnipäevakooki vms).
B. Kui on nälg ja midagi muud peale magusa ei ole.
Vägivaldur
MemberHetkel olen küll kasvueas, aga kas kuidagi vältida ei saa seda?Kasvuiga vältida ei saa, aga see on õnneks mööduv mure.
MemberBiitsepsi pumpamisest löömise treenimise alustamine oleks nagu nina nuuskamise alustamine kannikate vahel kobamisega. Algus seegi.
-
AutorPostitused