Vägivaldur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vägivaldur
MemberKuskilt kõrvanurgast olen kuulnud et spagaadi tegemine/liiga kiiresti tegemine võib tekitada impotentsust?Kui ma näiteks praegu kargaksin püsti ja kiiresti spagaadi maha suruksin ja end korralikult ära rebestaksin, siis mõned minutid oleks kindlasti erektsiooniga probleeme.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui aga enda painduvust mõistlikult arendada, siis ei juhtu midagi. Turujutt.
Vägivaldur
Memberlõuna-koreas on arvatavasi ka toidu leidmisega suuremaid raskusi kui euroopas ja koer pole nõudlik loom , hea odav kasvatada ja lõpuks ära süüa . lõuna koreas vaevalt nad vaatavad mida nad söövad, vaid põhiline oleks kõht täis saada.Arvata on tore, aga Lõuna-Koreast ei tea Sa midagi. Uuri enne kui midagi nii jaburat kirjutad.
Vägivaldur
MemberSee ei ole Sinu jaoks õige, nende jaoks on. Kui nad sööksid koeri religiooni tõttu, siis oleks see ok? Või ma ei saa aru, mida sa sellega mõtled.
Teised ei tee – see ei ole mitte mingi argument. Igas kultuuris on asju, mida tehakse teisiti (söömisest rahvatantsudeni) Milline loodusseadus ütleb, et inimesed peavad kõiki asju ühtemoodi tegema? Sellist pole.
Vägivaldur
MemberKuidas Sa seda taunimist ja selle mõistlikkust korealasele seletad? (Ma pean siis silmas just koeraliha söömist, mitte koerte piinamist.)
Vägivaldur
Membereinoh, muidugi. Laseme kõikidel teha, mis nad tahavad ja vabandada seda välja “kultuurilise erisusega”.Mismõttes kõike? Kui me ise teeme analoogset asja (tapame ja sööme erinevaid loomi), siis on ikka väga jabur minna rääkima korealastele, et koeri ei tohi süüa. Moslemid tulevad ütlevad, et siga ei tohi süüa; hindud tulevad ütlevad, et lehma; vegaanid, et loomset toitu…kuhu me siis täpselt jõuame? Mille alusel keegi ütleb, et ei tohi?
Vägivaldur
MemberLäheme korealastele õpetama, kuidas nemad elama peavad? Kas aktsepteeriksime ka seda kui nemad meile elu õpetama tulevad? Edu!
Vägivaldur
MemberSteroide liigub ka paljudes vanglates.
Vägivaldur
MemberSöö siis kiiresti seedivaid süsivesikuid näiteks puuvilju nagu õun, banaanViinamari on aeglaselt seeditav süsivesik või?
Vägivaldur
MemberNoh, kui hetkel mitte arvestada moodsaid rasvasektantide seisukohti, siis vaieldavaid punkte seal artiklis palju ei olegi. Rasva kohta ta vist siiski tahtis öelda, et sööge omega-rasvhappeid, aga muud punktid on ju enam-vähem OK.Transrasvu täis margariinide soovitamine on ok? See pole küll mingi rasvasektantide jutt – mitmetes riikides tegeletakse selle probleemiga juba riiklikul tasandil. Kui meie toitumisteadlased pole sellest kuulnudki, siis see teeb küll muret.
Vägivaldur
MemberMis näitab kui kauge sa neist asjadest ikka oled
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga sõna võtaks kasvõi raketiehitusel … kuna näinud raketti lendamas.Kas on siis mingi väga selgesti mõõdetav komponent? Midagi ju ei mõõdeta.
Kui keegi arglik moderaator tahab mulle vastata, siis palun enda nime alt (kui ikka julgust jagub ja midagi vastata on). Muidu minu posti sees vastates jääb mulje nagu oleksin mina midagi kirjutanud, mida ma kirjutanud ei ole. Ühtlasi palun korja see debiilne pilt mu postituse küljest ära. Minul vist seda võimalust ei ole.
Vägivaldur
MemberMa arvan, et unusta mõlemad dieedid ära ja unusta ära ka “lühikese aja jooksul”. Lühikese aja jooksul kiire tulemus ei ole tavaliselt säiliv tulemus.
Pigem:
– Söö mitmekülgselt – rasvad, valgud, süsivesikud-kiudained, vitamiinid, mineraalid – kõik tuleb toidust kätte saada
– Söö regulaarselt – vähemalt kolm korda päevas
– Söö kvaliteetselt – rohkem naturaalseid toiduaineid (liha, munad, juurviljad jne) ja vähem poolvalmis või valmis poetoitu
– Tarbi võimalikult vähe valgest jahust tooteid (koogid, saiad, valge pasta jne) ja asenda need täisteratoodetega
– Väldi valge suhkruga tooteid
– Väldi transrasvu sisaldavaid tooteid
– Söö juurvilju ja mõõdukalt puuvilju
– Söö kala ja pähkleid heade rasvade saamiseks
– Söö piisavalt – kui sööd liiga palju, siis lähed paksuks. Kui sööd liiga vähe, siis läheb ainevahetus aeglasemaks ja mingil hetkel õgid söömata jäänud söögi topelt tagasi – tulemus sama. Regulaarne söömine ja piisava “hea” rasva söömine aitab nälga vältida.
Vägivaldur
MemberTõhusam milleks?
Vägivaldur
MemberHmm…kõigepealt peate omavahel selgeks vaidlema, et mis on sport. Alles siis saate vaielda selle üle, kas kulturism on sport.
Vägivaldur
MemberVaevalt, et sa kaltsiumi või kalaõliga endale liiga teed. Raua kohta vaata ise palju toidust saad ja kas on juurde vaja: http://tai.mulfo.com/6
Vägivaldur
MemberEeldusel, et sul on ka treener võrkpallis, siis küsi tema käest.+1
-
AutorPostitused