Vägivaldur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vägivaldur
MemberAmatööride liiga võiks ikka puhtaks jääda. Las see liiga olla siis nö 70 kgstele. Suuremate meeste jaoks on ka omad liigad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Endale meeldib vaadata mõlemaid, kuid igaüks jäägu oma liigasseAga kus need suurte meeste liigad peaksid eksisteerima? Mingis riigis, kus pole keelatud aineid? Kas võistlejad peaksid ka kõik elama seal riigis? Või see mudel ongi normaalne, kus ained on keelatud, aga silm pigistatakse kinni, ei räägita, aga kõik teavad, et mingi liiga näol on tegu puhta stero-liigaga? Korruptiivne sport?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või näed sa mingit suuremat legaliseerimist tulemas? Mina ei näe.Edit: kirjaviga
Vägivaldur
MemberOsad fännid tahavad puhast sporti, osad tahavad 130kg kolle näha. Osad sportlased viibutavad sõrme ja ütlevad, et ainult puhas sport on õige, osad ei püüagi seda liini ajada ja võistlevad kontrollita liigades. Tänased puhtad on homsed ebapuhtad. Lisaks spordis olevate reeglite rikkumine on keelatud ainetega äritsemine ja nende levitamine paljudes riikides kriminaalne. Tippkulturismi tänasel kujul ilma keelatud aineteta poleks olemaski.
Kulturismis täieliku kõrvaltvaatajana ei ole ma küll kindel, kas sellel alal mingit helget tulevikku on…kas teile tundub, et on? Milline see tulevik on?
Vägivaldur
MemberSest Eesti meedia ja rahvas pistab ausad inimesed julmalt nahka.Kui kasutas, siis pole ju aus…
Vägivaldur
MemberNo ju ma pole siis nii haritud
Vägivaldur
MemberJah, saan. Aga sinu küsimuse pointist küll mitte kahjuks.Üritasin mõelda, mida see lause eesti keeles võiks tähendada ja pähe tulid ainult jaburad vastused. Ehk tõlgid selle lause mõtte.
Vägivaldur
Member…mitte ükski keemia ei tee head.Kas sa ise ka saad aru, mida sa räägid?
Vägivaldur
MemberSa said täiesti valesti ja vastupidi aru – hinnangute andmine ongi väga raske ja pingeline töö. Lihtsalt eesmärk on/peaks olema subjektiivsuse vähendamine ja olukord, kus hästi oma tööd tegevad punktikohtunikud jõuavad oma töös suhteliselt sarnasele tulemuseni (mõjutatuna vaatamamise nurgast siis ehk ainult). “Abstraktse kunsti” all mõtlesin täielikult mõõtmatut ja isikliku ilumeele järgi hinnatavat asja.
Kõik areneb ja näha on, et ka UFC’l on oma kohtunike hinnangute ühtlustamisega kõvasti tööd teha. Mis siis noorest Eesti mmast rääkida. Töötame.
Vägivaldur
MemberJah, eks sellepärast ju kohtunikke aastaid koolitataksegi – kuna see on lihtne numbrite lahtrisse kirjutamine.Aga aitäh arvamuse eest.
Kes koolitab kus kohtunikke aastaid? Tead täpsemalt rääkida?
Ma arvan, et ma oman ettekujutust kui lihtne või mittelihtne see numbrite kirjutamine on. Ka oman ma mingil määral ettekujutust kui raske on inimesi panna ühtselt mmad hindama.
Vägivaldur
Memberhttp://uudised.err.ee/index.php?06185183 Uurimus: alkohol kaitseb meeste südant.
Igapäevane alkoholijoomine vähendab meestel südamehaiguste riski rohkem kui kolmandiku võrraohtrad alkoholikogused võivad olla meestele kasulikumadVäga julgustav joodikutele.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vägivaldur
MemberKordan siis. Kõik osalejad läbisid tervise kontrolli, koormustestid ja neid jälgiti pidevalt. Käidi õhtuti kontrollimas, et kõik oleks kontrolli all. Astuti diskussiooni, et kas midagi häirib, kas on muresid jne.Kas ma siis eksin kui ütlen, et seda osa ei olnud soovi inimestele näidata? Laamendamise mulje on siis meelega tekitatud või kogemata?
Vägivaldur
MemberVõibki juhtuda nii, et tükk aega ei juhtu hammastega midagi kui kaitsmeid ei kasuta…aga kaitsmed on ikka just selleks üheks korraks kui juhtub. Lisaks rahalisele paugule kulub selle jama likvideerimiseks palju piinarikast aega. Soovitan siiski see kummitükk ära kannatada.
Vägivaldur
MemberPaberi kasutamine on punktis A vahele jäänud, muidu ok
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks igaüks tõlgendab “oma vajaduste õiendamist” nagu tahab. Kellel käib sinna sisse pühkimine ja kellel ei käi.

Vägivaldur
MemberTreenerite solvamine on äärmiselt kohatu. Samas, väga eestlaslik.Tunduvalt kohasem on fitness.ee kasutajate ja eestlaste solvamine…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vägivaldur
MemberOo hakati solvama. See ju lahendab alati kõik vastuolud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei pannud tähele, kes siin teemas üritab treeningust kui kangi raskusest rääkida. Mõttetu on rääkida läbimõeldud treeningust kui see saates mitte kuidagi välja ei paista. Välja paistab laamendamine. Sellise mulje tahate ju ise jätte, kuna müüb paremini. Eksin? Saade võiks olla vahele tunduvalt selgitavam, aga sellest osast on praktiliselt loobutud.
Vägivaldur
MemberOmalt poolt tuletaksime siinkohal meelde ka vana head matemaatikareeglit: summa ei olene liidetavate järjekorrast.Selle põhimõtte otse inimmaailma üle kandja ei näe ilmselt neil kahel asjade käigul mingisugust vahet ja summa on tema jaoks sama:
A. Lähed WCsse, lased püksid alla, istud potile ja õiendad oma vajadused, tõmbad püksid üles, lahkud WCst
B. Lähed WCsse, lased püksid alla, istud potile, tõmbad püksid üles, lahkud Wcst ja lased kangi püksi
Matemaatikat on hea tunda, aga igas kohas kõik reeglid ka ei kehti.
AutorPostitused