Vägivaldur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vägivaldur
MemberKusjuures see pulsisageduse teema on ületähtsustatud!Mis siis tähtsam on?
Vägivaldur
MemberTahaks just velocrosstrainerit, kuna mu põlved ei kannata stepperit. Ja kindlasti crosstrainerit, mitte tavalist ratast.
Kui odavamat ei leia, eks siis kogun natuke raha.
amazon.com’ist leidsin päris odavaid, aga USAst ei hakka keegi mulle personaalselt neid siia tooma…
Näiteks: velocrosstrainer
Vägivaldur
MemberHalensis on ainult stepperiga crosstrainer, aga ma tahaks kindlasti velocrosstrainerit. Benspordi oma tundub natuke kirves. Ma esiti ostaks mingi säästu-versiooni ja sõidaks selle ribadeks. Hiljem aega korralikumat soetada küll.
Vägivaldur
MemberTeemat võib ju arendada ometi.
Ja vahe on piiril laveerimisel ja ilma igasuguse kontrollita ainete kasutamisel.
Ilusad autod vs tervis. Kahju kui noored teevad lühinägeliku valiku… Ilusaid autosid saab ka teisiti.
Vägivaldur
Memberlaikale
Ja selliste tulemuste saavutamiseks oleksid valmis sööma mida iganes ja riskima oma tervisega?
Vägivaldur
MemberMa ei viitsinud uut teemat teha, seega küsin siin.
Mis te Colemanist üldse arvate. Tundub, et paljud fännavad teda. kas te arvate, et sellist taset on võimalik saavutada keemiata? Või olete te ka keemiafännid?
Mina isiklikult pole küll kulturist, aga oma eeskujusid ei saaks ma küll valida nende hulgast, kes oma taseme labori abiga saanud.
Vägivaldur
MemberMinu reumatoloog(jah kahjuks mul peab selline tegelane olema) ütles, et kalamaksaõli toime liigestele on pigem ravimifirmade propaganda. Teaduslikud uuringud seda ei kinnita, et mingit mõju oleks. Pigem jah veresoonkonnale kasulik asi.
Vägivaldur
Membertaksile
Kui käe kohapealt vaadata, siis tuleb löök rohkem õlast ja õigesti treenides ei kao kiirus kuhugile. Lihtsalt erialast jõu ja tehnilist treeningut on vaja kõrvale teha.
Vägivaldur
MemberMa eelistaksin oma riista mõneks muuks asjaks kasutada…
Aga muidugi mugav – tassid mingeid asju ja käed on täis, aga siis saad veel vända otsa ühe külmiku riputada.
Vägivaldur
MemberDanile Batman, atleet
Vägivaldur
MemberEt sprinterid on suured, see on küll väga ekslik arvamus. Lihastes on nad küll, aga vääga lühikesed tavaliselt.
Vägivaldur
MemberKas sul siis treenerit pole? Nõu tuleks ikka küsida kuulitõuke spetsialistilt, kes teab eriharjutusi jne Otsi endale treener või kontakteeru mõne endise/praeguse tõukajaga.
Vägivaldur
MemberÜldfüüsilised harjutused nagu kätekõverdused, lõuatõmbed, kõhulihased on täiesti turvalised harjutused, mis tulevad alati kasuks. Keha moondumst ei pea kartma. Kui keha sirge hoida, siis treenib kätekõverdus ka kõhtu, selga ja jalgu.
Vägivaldur
MemberKuna olen uus siis ei mõista miks kui jõudu tahad saada teha vähem aga kui suuremaid tisse siis rohkem ja üldse teiste lihasgruppidega sama moodi. Siiamaani tegin andale sellise kava kus tõmbasin ennast saalis ikka täiesti rihmaks??Kas kusagil leiaks ka selle kohta mingi foorumi arutelu või artikli miks just nii??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See ju loogiline:
kui teed suure raskusega, millega jõuad teha vaid mõned korrad, siis teed rohkem max.jõudu.
kui teed väiksema raskusega, millega jõuad palju kordusi teha, siis rohkem “pumpad” lihast suuremaks.
Vägivaldur
MemberÜhte lihasrühma ei tohiks suure koormusega treenides koormata sagedamini kui kaks korda nädalas.Lihasrühmale vajalik puhkus peaks olema vähemalt 72 tundi.Kas sa mõtled kulturismi või jõutreeningut või mida? Või sa tahad näiteks öelda, et profijooksja peaks jooksma 2x nädalas? Kas taastumine on rohkem vaja lihase kasvuks või…?
AutorPostitused