Vägivaldur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vägivaldur
MemberC-vitamiini megakogused hakkavad ka kaltsiumi kehast välja viima ja nii võib muskleid pingutades mõni luu murduda…
Vägivaldur
MemberHärra administraator võiks ka enda kirjavead üle vaadata. Ka antud postis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(mõte, mõtte, mõttetu)
Aga muidu – jõudu!
Vägivaldur
MemberPidev oksendamine kahjustab hambaid, magu ja neelu. See inimene peab rumal/haige olema, kes meelega ennast oksendama paneb. Õnnetusi võib ju muidugi teinekord juhtuda – ma arvan, et iga inimene on vähemalt kord elus oksendanud. Mina trenniga seoses pole, aga pärast eriti viimase andmist on süda paha küll olnud.
Vägivaldur
MemberMu kehalise õpetaja ütleb, et kükkiskõnd teeb põlved tugevaks.Üks suuremaid põlvede vaenlasi üldse.
Vägivaldur
MemberMis võitlusspordiga tegeled kui küsida tohib?
Vägivaldur
MemberNo siis on need numbrid BS igaljuhul. Juba sellel võistlusel surus mingi tüüp 350, ise olen varem kuulnud surutavat ka 380. Eestis olen kuulnud 250 kg surutavat. Ei oska öelda, kas vastab tõele. Eesti võistluse PDFi ei saa kahjuks lahti.
Vägivaldur
MemberPole kahjuks endale võõras teema.
Esiteks: minul on suhteliselt individuaalsed asjad, mis mind kõrvetama ajavad. Pole sugugi nii, et rasvane ja raskesti seeditav. Seega tuleks vältida kõrvetisi tekitavate toiduainete üksi söömist – koos muu toiduga tavaliselt ei aja kõrvetama.
Teiseks: ära kunagi vedele peale söömist, sest just see tekitab sageli kõrvetisi. Sellest tulenevalt: ära söö enne magamaminekut.
Kolmandaks: ürita süüa suhteliselt kindlatel aegadel ja mitmekülgset toitu.
Vägivaldur
MemberJah, eks see on paljude võitluskunstideharrastajatele kõvaks pähkliks lisaks heale liikumisele ka suhteliselt hirmuäratav välja näha.
väga “kulturistlik” suhtumine….Vägivaldur
MemberSoovitan kasutada täiesti tavalist kava: harjutused 4 seeriat 8 kordust seerias. Harjutused leiad siitsamast portaalist.
Maadlejatel on kavad, kus nad teevad ka rohkem seeriaid. Isegi kuni 10 seeriat ja 10 kordust seerias. Kardan, et selline kava hakkab natuke löömise teravuse peale.
Võitlusalade puhul tasub oma kavasse toppida ka harjutusi, mis on tehtud plahvatuse peale: kangi “viskamine” seistes otse ette, nuku heitmine jne Plahvatust on vaja nii löömises kui ka heitmises ja maas põgenemistes/positsioonivahetustes. Erialased harjutused on tähtsad.
Üldiselt soovitan küsida jõukava oma treeneri käest, kuna tema peaks kõige paremini teadma, mis su erialase treeninguga sobib.
Karta, et tavaline jõutreening teeb töntsiks, on alusetu. Kui erialaseid kiirusharjutusi peale teha, siis ei juhtu midagi.
Vägivaldur
MemberVäike võhiklik küsimus: kui Kalmus on nüüd proff, kas ta siis ei saa enam amatööridega rinda pista? Näiteks Otiga?
Vägivaldur
MemberKrt teil on ikka lahedad ahvi-käed küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleks mul ka sellised
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on kehapikkusega võrdne siruulatus.
Vägivaldur
MemberEt jõuaksin paremini teha oma lemmikuid – maadlust ja poksi. Sageli saab võrdselt tehniliste tüüpide puhul otsustavaks üldfüüsiline vorm.
Vägivaldur
MemberVäga intriigiderohke ala tundub Eesti kulturism olevat. Spordile tuleb kindlasti kahjuks.
Milles ja kus Kalmus MMi võitis?
Vägivaldur
MemberSee pole kinni pulsisagedusest, vaid sellest, et tegid normaalset ja kestvat aeroobset treeningut tund aega järjest. Mitte pulsisagedus pole kõige olulisem, vaid et väntamine või muu treening kestaks pausideta piisavalt kaua, et glükogeenivarud ammenduksid ja keha energia saamiseks rasva hakkaks põletama.No kui sa hakkad andma pulsiga 200 bpm, siis ei põleta sa mingit rasva. Pildi põletad taskusse.
Et tund järjest jõuad teha, juba see eeldab normaalset pulssi.
Vägivaldur
MemberNo aga pulsil on ka ikka oma tähtsus. Ma isiklikult tegelen rohkem võitlusaladega – maadlus, poks. Jõusaali teen rohkem selleks, et neid kahte ala toetada. Kaal ei kadunud küll kusagile ka perioodil, kus üsna intensiivselt treenisin(küll paranesid kõvasti kiirus, jõud, vastupidavus ja tehnika). Lihtsalt nende alade treening ei tekita sellist ühtlast ja madalat pulssi(treenimise mõttes). Toitumisele ma tõesti suurt tähelepanu ei pööranud, kuna mu rasvaprotsent mind eriti ei häirinud.
Samas sõitsin mingil hetkel 3-4x tunnikese nädalas velotrena?ööriga ja ikka toitumist ei jälginud
AutorPostitused