Vägivaldur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vägivaldur
MemberMa põgusalt lugesin, aga äkki sa Jorgen kirjeldad natuke paremini. Kuidas selle “ühe harjutuse” treening välja näeks ja mis põhi idee/kasu on?
Vägivaldur
MemberKui sa tõmbamisprogrammiga midagi tõmbad, siis sa ka samal hetkel jagad seda faili. Seega saab sind piraatluses süüdistada ja tulevikus ka seda teed minnakse. On juba hetkel mindud.
Vägivaldur
MemberKas tõesti kasutatakse magneesiumit ka selleks?
Vägivaldur
MemberKui mina sööksin siis kohe kui hommikul silmad lahti teen, siis oksendaksin ka ilmselt. Mul on vaja, et magu ka “ärkaks”, alles siis saan normaalselt süüa. Ja mida hiljem ma õhtul söönud olen, seda hiljem magu ärkab.
Kas sa sunnid ennast hommikul sööma või sööd isuga? Kui sunnid, siis võib probleem selles olla. Kui sööd isuga ja siis ajab oksele, siis peaksid kindlasti arsti juurde minema.
Vägivaldur
MemberLolle küsimusi pole olemas, inimene ei pea kõike teadma. Selle kohta mul pretensioone pole. Nalja võib ka teha, huumor on terviseks.
Häiriv ja ka kurnav on see, et kui tuleb mingi küsimus, siis vastavad enamasti need, kes asjast mõhkagi ei tea. See võtab teadjatelt vastamise isu ära ja üha vähem neid ka küsimustele vastamas käib. Võiks ikka mingi enesekriitika olla. Tõesti ei ole mõtet alustada küsimusele vastust sõnadega: “ma küll ei tea midagi, aga…”
Vägivaldur
MemberRebane vaata külalise ip ära ja siis kelle omaga see ühtib. Pärast näha, kes see kõva anonüümne mees on.Räägid ilmselt asjast, mida sa ei valda.
Uuri välja mis on dünaamiline IP jne, siis räägi.
Vägivaldur
MemberMinu kaaluvahe võib kõikuda ühel päeval 4kg ilma probleemita. WCs käimine, söömine ja trenn võivad kaalu päris kõvasti siia-sinna liigutada. Lihasmassiga pole sellel eriti midagi pistmist. Lisaks kui sa kaalusid 2 erineva kaaluga, siis ei näita see 5kg vahe üldse midagi.
jaanuar 11, 2006 at 1:50 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #66371Vägivaldur
MemberKui arstid pole kuulnudki sellest, siis kes sulle sellise diagnoosi pani? Ravima peab ikka arst. Tabletiravi on kindlasti vajalik ja neid sulle ju keegi teine kirjutada ei saa.
Vägivaldur
MemberKui sa poksija kirjutad “poksia”, siis sa vist oled juba päris hea poksis vist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …ok, okJõu arendamiseks sobib poksijal täiesti tavaline kava, milliseid leiad amazon.ee’st küll. 4 seeriat, kordusi 8. Rinnalt surumisi võid teha püramiidi – alustad raskusega, mida jõuad suruda 15x ja lõpetad raskusega, mida jõuad suruda 1x. 5-8 seeriat.
Plahvatusliku jõu arendamiseks harjutused:
-löögid kangiga ette üles. 4 seeriat, 10-15x seerias
-löögid suure sepavasaraga ülevalt alla vastu veoauto kummi. Alla liikumine plahvatusega. Teed tunde järgi, peamiselt olenevalt vasara suurusest. Suvalises jõusaalis sellist varustust ainult ei leia…
-10 lööki sobiva suurusega hantliga õhku ja siis 10 lööki täis kiiruse ja jõuga vastu kotti. Võtad kõik tavalisemad löögid(sirge, haak, althaak) mõlema käega läbi. Ja nii 4 seeriat.
Need kolm harjutust panevad päris hea plahvatuse lööki. Kindlasti enne väga korralikult soojaks teha, kuna “plahvatades” on vigastamise oht suurem. Ja neid kolme harjutust ei pea kõiki ühel päeval tegema.
Kui sa poksis käid, siis kas treener ei anna sulle kava?
Vägivaldur
MemberIse tegelen põhiliselt poksimisega, mis lisaks pulsile peksab üles ka adrenaliini. Treeningud on suhteliselt hilja ja uni tuleb alles hilisöösel. Pole mingit head rohtu leidnud, aga trenne varasemaks ka ei saa lükata.
Vägivaldur
MemberEriti rahaahned inimesed siin.
Ma loodan, et teile selliseid nuppe ei pakuta, tapate nii enda kui ka kõik teised
Vägivaldur
MemberEnda elu ei saa küll rahas mõõta ja suvalisi inimesi ka raha eest ei tapaks.
Raha saab ka muud moodi ja üsna edukalt teenida. Ja mis kasu on surnud inimesel rahast?
Vägivaldur
MemberJa ära sa arva, et liikumatult kipsis olemine liigesele hästi mõjub. Liiges kogub endasse igasugu jama ja sidemed-lihased lõtvuvad.
Vägivaldur
MemberKas see magnetravi aitaks veel,kui seda põlvele teha??Magnetravi paneb tänu vere rauale vere kiiremini liikuma. Ja mida kiirem ainevahetus, seda kiirem paranemine – halvad asjad lähevad, head tulevad. Magnetit tehakse küll rohkem peale operatsiooni ja värsket vigastust, aga kahjuks ei saa ta kindlasti tulla. Soovitan mõne spordiarstiga konsulteerida ja tema määrab sulle vajadusel õige järelravi.
Vägivaldur
MemberIse lõhkusin oma põlve 10 a tagasi ja ikka on probleeme. Kuna mul on olnud üsna mitmeid operatsioone sellel põlvel, siis taastumine väga tuttav teema.
Kükk ei ole esialgu hea taastusharjutus. Kui tahad kükki teha, siis pigem poolkükk.
Arstid soovitavad jalgratast ja ujumist. Ise olen nendest abi leidnud. Mõlemad on jalale turvaliselt tugevdavad. Kui oled nende kahe abil juba kindluse jalga tagasi saanud, siis tasub minna jala jõumasinate kallale – seal kõik kenasti isoleeritud ja endale viga teha raskem.
Jõudu paranemisel!
AutorPostitused