Vägivaldur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vägivaldur
MemberGlükosamiini tuleks süüa vähemalt 1500 mg päevas ja soovitatavalt vähemalt aasta, et mingi raviefekt saavutada.Tohoh
Vägivaldur
MemberMa võtsin ka Arthryli aastakese ja mõjus küll.
Nüüd vahepeal ei võtnud tükk aega ja tekkis uuesti vajadus.
Kuna mulle meeldib tabletikujul rohkem manustada, siis Arthryli ei tahtnud enam. Või võibolla, et Arthryli on ka tabletina, aga mul oli mingi pulber, mis tuli lahustada vees. Tülikas.
Vägivaldur
MemberGlükosamiini tuleks süüa vähemalt 1500 mg päevas ja soovitatavalt vähemalt aasta, et mingi raviefekt saavutada.
Vägivaldur
MemberGlükosamiini suuremates kogustes + tavatoit. Lihaste jaoks midagi eraldi tarbida ei pea vajalikuks, kuna ma pole kulturist ja muidu olen piisavalt suur.
Vägivaldur
Memberpoint oli selles, et keegi adrenaliinim8llus eriti ei j2lgi tehnikat, eriti vabas kakluses.Tehnikat tuleb trennis jälgida, võideldes peab ta juba loomulikult tulema. Samas on enamasti tehnika see, mis sihile viib.
Vägivaldur
MemberKui võitlevad tehnika vs steroidijõud, siis ma olen loomulikult tehnika poolt.
Bob Sapp oli alguses nii masendav nähtus mma’s ja kickboxingus, et ma lihtsalt ei viitsinud üldse tema lammutamist vaadata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks nüüd hakkab talle mingit tehnikat ka vähe külge jääma, aga üldiselt ma ei hinda võitlusspordis lõhkujaid. Tehnikailu on ikka hoopis midagi muud.
Sapp vs Nogueira on muidugi hea…

Vägivaldur
Memberhomo pole midagi muud kui naine, kes on mehe kehas. aju on naise oma aga keha on mehe oma. motleb, kaitub ja uldse on nagu naine, aga aint mehe kehaga. homodele meeldivad suured, musklis mehed selleparast, et nad tahavad et nende ‘mees’ oleks nendest tugevam ja kaitseks neid. samamoodi nagu naistel. naistel pole vaga musklis meest vaja, sest tavaline mees on niigi tugev (vorreldes naistega).ja see persesoolikasse toppimine pole ka muud kui kaks inimest on ennast leidnud, siis kuhugi on ju vaja toppida. seda teevad pogusalt ka ju heterod naistega.
aga seda pedede laste soetamist ma kull ei poolda. mina ise kull ei tahaks olla ules kasvanud perest, kus on nn kaks isa. samal ajal teistel on 1 isa ja 1 ema. mida laps peab kull motlema, kui kusib vanemate kaest, et miks mul 2 isa on
No päris nii ei ole. Homosuhtes on tavaliselt see “isaspool” ka olemas. Ja need pole sugugi nii naiselikud.
Laste kohalt olen nõus.
Vägivaldur
Memberhuvitav jah et mõned kõrvalekallet ja väärarengut lausa normaalseks ja loomulikuks peavad??Kõrvalekalded ja väärarengud on ka looduse osa, seega suhteliselt loomulikud…neid on ju alati olnud.
Või sa arvad, et homoseksualism on mingi maaväline monstrum?
See muidugi ei kohusta sind homoseksualismi hästi suhtuma. Suhtu kuidas mõistus lubab ja käseb. Poliitiline korrektsus (silmakirjalikkus) on sama nõme kui põhjuseta vihkamine ja tegelikult viib veel suurema vihkamiseni. Võiksid endalt ainult küsida, et miks ma peaksin midagi minusse mittepuutuvat vihkama?
Vägivaldur
MemberMuuseas peer koosneb ka peamiselt metaanist. Soovitan seda ära kasutada.
Vägivaldur
MemberKasvada peres, kus vanemad hoolivad üksteisest ja lastest on kõige olulisem ja see kui need vanemad on samast soost, on igatahes etem, kui kasvada peres, kus isa peksab ema ja lapsi ja ainus mure on, et kust viina- või süsti jaoks raha saada.Reaalsus on kahjuks natuke teine. Ma ei kujuta ette, mis minuga juhtunuks kui ma oleksin põhikoolis olnud kahe isa laps.

Mul on homodest ja homofoobidest suhteliselt savi. Ilmselt mõlemad suhteliselt loomulik osa inimkonnast. Kas just parim…see igaühe oma hinnata.
Olgu ja tehku mis nad tahavad, aga lapsed pole mänguasi ja homosuhe ei peaks kunagi olema heterosuhtega ühiskondlikus mõttel samal tasemel. Lihtne tõsiasi – mehe ja naise omavaheline liit on siiski ainus viljakas liit, mis tegelikult ühiskonda edasi viib.
Ja kui homod räägivad sellest, et parem hea ja tore homopere kui halb ja hoolimatu heteropere, siis homod hakkavad ise mingeid silte kleepima ja stereotüüpe looma. Samas on nad ise sellega väidetavalt just kogu aeg võidelnud.
Aga muidu suhtlen paari omasooiharaga igapäevaselt(tööalaselt jne) ja pole selle kätte veel surnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina ei suru neile oma seksuaalsust peale ega vastupidi. Mis vist peakski olema üsna normaalne.Vägivaldur
MemberMetaan on maagaas. Kuidas sellest tablette tehakse?
Nimetage asju õigete nimedega
Vägivaldur
MemberNormaalne mõistusega treening ei tee küll midagi. Vale treening (eriti seljale) võib halba mõju avaldada küll.
Vägivaldur
MemberVäga suur valik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tunnen üldse kaasa inimestele, kes muusikat stiilide järgi kuulavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vägivaldur
MemberAllikaid Vägivaldur, allikaid tahan näha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lugesin mingit artiklit rottide kolooniast, mida jälgiti.
Homoseksuaalsuse kasvu märgati üldiselt heaolu kasvades – toitu ja emaseid oli ning rotikari suurenes, siis isased kukkusid üksteist põrutama. Ilmselt toimib homoseksuaalsus ka inimeste puhul arvukuse reguleerijana. Seega võiks teemat propageerida rohkem Hiinas kui Eestis.
Selle rottide loo allika jään kahjuks võlgu.
Vägivaldur
MemberVaadake linnuriiki ja loomariiki. Edvistamine ikka isaste pärusmaa valdavalt. Ja enamus loomi-linde siiski homoseksuaalseid suhteid ei harrasta.Loomariigis homoseksualismi protsent väidetavalt sama, mis inimestelgi.
PS. Ja peegliees enda näppimine ei viita homoseksualismile vaid pigem monoseksualismile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused