Vägivaldur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vägivaldur
MemberÜsna nõme on ikka see, et oma rahvast solvav kuju seisab, aga mõnda muud rahvast solvav kuju koristatakse. Riik peaks eelkõige teostama siiski oma rahva tahet.
Ok, kuju kujuks tegelikult, aga et selle juures tehakse põhimõtteliselt EV ja eestlaste vaenulikke koosviibimisi on ikka üsna jama. Mitmes tsiviliseeritud riigiski on riigireetmise eest surmanuhtlus, meil võiks vähemalt väljagi saata.
Vägivaldur
MemberJrx, ei maksa alahinnata treeneri kui taganttõukaja rolli. Eriti inimese jaoks, kes ei tee sporti selleks, et OMilt kuld tuua. Paljud inimesed ikka suudavad ennast sundida iseseisvalt üldfüüsilist tegema. Arvan, et väga vähesed. Seega miks üldfüüsilist trennis teha laskev treener rumal/laisk on kui treenijad temalt seda ootavad?
Vägivaldur
Membermass on hetkel ikka kõige tähtsam, mis selle jõu ja reljeefiga nii väga ikka teha kui korralikke lihaseid all pole.Kui on jõudu, siis milleks peab veel “korralik” lihas all olema? st kui jõud on ainus eesmärk?
Vägivaldur
MemberKõige võikam õlu on muidugi alkoholivaba õlu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga Marek, kui sa jood õlle külmumise piiril, siis võid kasvõi kust juua – maitset ikka ei tunne. Aga nagu aru sain, siis sa maitse pärast vist ei joogi…
Vägivaldur
MemberÕhtul peale trenni on päris mõnus üks õllelaks sisse kallata. Kõige paremini läheb peale Saarema X, järgmine valik on English Ale.Olen ka enne trenni proovinud, mitte küll vahetult enne. Hea minek on olnud. Siiski nt enne kükitrenni ei jooks alkot.
Aga tõesti võiks rahvas siia oma margieelistusi kirjutada.
Üldiselt joon Saku õllesid. Rock ja Hele meeldivad oma humalase maitse pooleks. Pilsner on hea suveõlu. Mõnikord proovin huviga ka erinevaid marke, aga pole millegi muu juurde pidama jäänud.
Saaremaa X…vat sellist asja ma kõrist alla ei saaks. Alkohol tapab õllemaitse ära ja seetõttu ma üle 6 “voldiseid” eriti ei joo. Miks just Saaremaa X?
Vägivaldur
MemberNädala sees (trennipäevadel) ei tarbi. Kuidagi väsitab mind isiklikult. Nädalavahetustel(eriti suvel) tuleb ette lausa kuritarvitamist. Nagu ka kahjuks täna-eile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vägivaldur
MemberEi ole tähendanud äärmuslaste (täiskarsklaste ja padujoodikute) hulgas eriti terve mõistusega olendeid. Kuldne kesktee on tavaliselt kõige mõistuslikum. Aga erandeid ehk leidub…
Vägivaldur
MemberTark mees ei peagi viina jooma, aga ta oskab…
Vägivaldur
Membermulle meeldib kui kulturist on suur, kole, hirmuäratav värdjalik mitte ilus ilueedi ja pedekasKeda sa selle värdjalikkuse ja suurusega siis hirmutada loodad? Mida see sulle annab?
Naerukoht.
“>Vägivaldur
MemberSõin palju vahepeal Jassi seemneleiba, aga mingil hetkel IGAT pagana pätsi süües sattus korra liiv hamba alla – teil pole seda probleemi olnud?Olen ka mõned korrad ostnud ja iga kord on hamba all midagi krigisenud. Võttis isu ära küll – muidu oli maitse ju hea.
“>Ise armastan leibade kohalt natuke vaheldust. Kogu aeg sama marki ei söö. Enamasti söön siiski rukki- ja täisteraleiba.
Vägivaldur
MemberKas sa oled tõesti nii loll või ainult provotseerid?
“>Vägivaldur
MemberApteeki tuleks pöörduda, aga nad õnneks ilma retseptita ei müü. Huvitav palju idioote ennast surnuks süstiksid kui steroide saaks vabalt ja odavalt kätte?
“>Vägivaldur
MemberVägivaldur
MemberVõid uurida selliseid asju nagu superseeriad või ringtreening.
Superseeriate puhul tehakse mitu harjutust ilma puhkuseta järjest, aga seeriate vahel siiski puhkus. Ringtreeningu puhul (nii nagu mina teinud olen) ei puhata üldse.
Vägivaldur
MemberVõibolla sööd õhtul liiga hilja, et ei taha?
Hommikusöök võib tähtis olla, aga kui keha ei soovi kohe pärast ärkamist süüa, siis võiks ikka natuke oodata.
AutorPostitused