Vägivaldur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vägivaldur
Memberjrx sa oled eriline naljamees.65 kirp ei murra pekstes ka 95kg maha oleneb muidugi reeglitest kui ilma reegliteta siis murrab vabalt 95kg mõmmi 65kilose(6a treenind)venna maha
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et sa räägid asjast, millest eriti suurt midagi ei jaga. Mine proovi mõne endast mõnikümmend kg kergema maadlejaga maadelda või poksijaga poksida, saad teada, kuidas asjad tegelikult on.
Kui Gracie näiteks Akebonot võitis, siis ei aidanud ka 140 kg kaaluvahe suuremat “mõmmit”. Kui tahad head näidet sellest, kuidas elajalik sterojõud ja mass tehnika vastu ei saa, siis otsi netist Antonio Rodrigo Nogueira vs Bob Sapp üles.
Vägivaldur
MemberEi säästa judo kõrvu sugugi. Pertelsonil ka kõrvad täis kasvanud näiteks.
Eks ta sõltub jah sellest kui hoolikalt sa oma kõrvavigastustesse suhtud ja natuke ka sellest kui pehmed kõrvad on – tugevamatel kõrvadel lähevad krõmpsud sees natuke lihtsamini katki.
Vägivaldur
MemberMis see klassikaline kulturism siis tegelikult on? Mis on tema erinevus “päris” kulturismiga? Lihtsalt kehvem tase?
Vägivaldur
MemberMehed piltidel näevad kõik sportlikud jne välja, aga mõne puhul küll ei ütleks, et tegu on võistleva kulturistiga.
Vägivaldur
MemberIgaüks mõtleb ise, mis kellegi seest tulev ilus tundub. Ilus lauluhääl, lahke meel või kunstiajaloo-alased teadmised…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vägivaldur
MemberTundub, et mõni neist naistest sisaldab natuke ka kummi…mis mulle isiklikult eriti ei meeldi. Maitseasi. Ise ei saa küll öelda, et naist ainult kehatüübi järgi vaataks. Kena võib olla nii fitnessineiu kui ka märksa lopsakam daam. Ja naise keha tema sisust ei suuda ma hoopiski lahus vaadata. Naine peab ise arvama, et ta on ilus ja enda eest hoolitsema, siis üldiselt arvavad seda ka mehed.
PS. Mehel võiks ikka natuke mõistust riista sisse ka jääda. Kui kõik pähe tuleb, siis polegi nagu meest.
MemberFilmid on siiski ainult filmid. Seagali moodi nahutama sa aikidos küll ei õpi.
MemberIlma kvaliteeti teadmata ei tähenda see number suurt midagi.
Ilmselt võib ka mõnel paskul Vene mammil tippkulturistiga võrdselt jäme käsi olla.
Vägivaldur
MemberSooviks teada ka vastust teemaalgataja esimesele küsimusele,et miks siis pole mõtet süüa 2 erinevat kreatiini korraga , peaks ju nagu parem tulemus olema või kuidas ?Et mida rohkem seda paremad tulemused? Ei soovita sellest teooriast lähtuda.
Vägivaldur
MemberTäpselt, kui ei maitse pole mõtet süüa. Mul läheb see väga edukalt alla ja annab parema efekti kindlasti kui multivitamiinid.Mille alusel sa seda “annab parema efekti kindlasti” järeldusele oled tulnud?
Vägivaldur
MemberKõigepealt mine nahaarsti juurde, kes ütleb sulle, et sügeliste moodi see küll välja ei näe ja et tõenäoliselt sul on kindlasti lutikad. Siis sa mürgitad kodus terve nädala, leidmata kedagi, kes sind hammustada võiks. Punnid aga ei kao ja lisaks on sul mürgi-haisust süda paha. Seejärel lähed sa nahaarsti juurde tagasi, kes arvab, et see on kindlasti mõnest toataimest ja käseb osta allergiaravimit. Sööd allergiaravimit ja viskad välja oma toataimed. Punnid ei kao. Järgmiseks arvab arst, et sul tehakse kõrvalkorteris remonti ja oled värvillõhnale tundlik ning kirjutab sulle kolme erinevat kreemi, mida võiks endale peale määrida. Saadad arsti kuradile, kuna sul ei tehta kõrvalkorteris remonti. Seejärel määrid sa mõned nädalad nii palju erinevaid kreeme endale peale kui leiad, mürgitad raevukalt väidetavaid putukaid ja käsed naabritel igaveseks toataimedest ning remondist loobuda.
Järgneva kuu jooksul:
a. sa sured oma punnide kätte
b. punnid kaovad äkki nagu tulidki ja keegi siga ei tea, mis need olid
Asja juures on kurb see, et eelnevalt kirjapandu pole mitte humoorikas fiktsioon, vaid väga tõenäoline asjade käik. Tõenäoliselt oled sa treeningsaalist midagi “huvitavat” külge saanud.
Vägivaldur
Member1. Miks sa üleüldse kahte erinevat kreatiini tahad korraga võtta? Mis selle idee oleks?
2. Proteiini peab inimene sööma, et elus ja terve püsida. Mineraalaineid samuti.
3. Mina võtsin enne trenni ja peale trenni.
Ise olen nüüd proovinud: kreatiin-monohürdraati, kreatiin-tsitraati ja kreatiin-pürüvaati. Kõige parema tulemuse andis neist kolmest kreatiin-monohüdraat. Väidetavalt tsitraat ja pürüvaat ei seo vett, aga mulle tundus, et pürüvaat siiski sidus ja lisaks ajas peeretama nagu loom.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tsitraadi puhul üldse väga plahvatuse kasvu ei tunnetanud miskipärast.Vägivaldur
MemberMina vist ei topiks endale ebamäärastes kogustes mingit kraami suhu, mille kohta kusagilt kuulnud olen, et pidi kasulik olema. Maitseasi muidugi…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vägivaldur
MemberPärmitablette peaks saadaval olema kui on soov pärmi kasulikke omadusi oma kehasse saada, ei pea pärmipulki näost sisse ajama. Naised söövad neid küünte ja juuste tervise parandamiseks. Eeldan, et apteek oleks koht, kust neid otsida.
Vägivaldur
MemberOlen Tallinna toidupoodides pelmeenilette vaadanud küll, aga sellist toodet nagu “Erilised pelmeenid” pole silma hakanud. Kus säherdusi müüakse?
-
AutorPostitused