Vägivaldur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vägivaldur
Memberhttp://www.powerman.ee/index.php?go=produc…&act_pr=100 siit saad tellida ka. Ei pea ise “torulukkseppa” mängima.
Vägivaldur
MemberPaljud siin olijatest elavad oma kitsas “fitness.ee maailmas”, kus elu põhi prioriteediks on treenitu keha. Muidugi ma saan aru, et kui inimene on tõeline kõrend, et võiks trenni teha, aga, et keha järgi otsustada keda austada ja keda mitte näitab juba madalalaubalisust.Kõik inmesed võiks ju muidugi spordiga tegeleda, aga see pole ju esma tähtis.
Kumba te rohkem respecteerite, kas Gerog W. Bushi või Ronnie Colemani?
Hea võrdlus.
Isiklikult ei austa eriti kumbagi.OldMan paneb i-le punkti:Ideaalne naine on seltskonnas kui daam, köögis kui kokk ja voodis kui l..s.

Vat ei tea. Oled sa mõne litsiga voodis olnud? Daamid on üldiselt paremad…

Vägivaldur
MemberOleks pannud kohe selle tuntud tegelase nime kava alla, siis oleks täiega kiidetud
Vägivaldur
MemberBullShit, viirus on surnud vaktsiinis ja süstitav kraam ei nakata kedagi grippi. Iga viirus, mis inimesi voodisse ajab pole gripp ja gripil on terve hunnik erinevaid tüvesid, milledest paljude vastu süstitav vaktsiin aitab, aga kõigi vastu mitte.
Vägivaldur
MemberParas urgas on. Räpane ja kitsaste koridoridega, kus liikuma ei mahu…parkida kusagile pole, palju rahvast hunnikus. Aga jah – kedagi seal ju käima ei sunnita.
Vägivaldur
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei osanud arvatagi, et reklaam t-särgid tänapäeval nii ihaldusväärsed on…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vägivaldur
Membertulemuste järgi jäi oti ja kalmuse vahele nii mõnigi mees, mis viitab sellele, et ott oli seekord vaieldamatult parem. võttes arvesse, et ott ei olnud sugugi “eluvormis” ja kalmus pidi seda juskui olema, siis peaks olema selgemast selgem, kes on nr 1 siin jumalate poolt hüljatud maal. oodatavasti see tiinarite ülevoolav kalmuse vaimustus nüüd mõnevõrra vaibub. kuigi selline seis oli seekord ja on ennegi olnud ei pruugi see edaspidi niimoodi olla! edu mõlemale!Kulturismist ma suurt kottigi ei tea, aga olen Kalmuse erinevaid pilte näinud ja praegu ei tundunud ta enda kohta küll erilises vormis olevat. Mulle tundub, et mõlemad mehed olid paar aastat tagasi kuidagi suuremad…
Vägivaldur
MemberEks seda platseeboefekti on seal rohkem kui midagi muud. Mingi mõju võib ju olla, aga võrreldes õige treenimise ja toitumisega täiesti olematu. Enda empiirilised vaatlused on just seda kinnitanud.
…aga võibolla on mul usku vähe. Olen juba selline jobu – isegi paar nädalat peale gripivaktsineerimist õnnestus haigeks jääda. Kergeusklikel on lihtsam.
Vägivaldur
Memberkas see mitte sakslane Franz Botha vms pold
Vägivaldur
MemberJep, tõenäoliselt läbi aegade parim raskekaallane. Oma vormi tipul ei oskaks ma kedagi ette kujutada teda võitmas. Füüsiliselt ja vaimselt* (nii uskumatult kui see ka ei kõla) ülimalt andekas toorik sattus väga hea treeneri kätte, kes ta tipuks voolis. Hiljem tegi elu oma töö, aga Tysoni headust ei kõiguta see kuidagi.
*ülemõtlevast intelligendist ei saa minu arvates eales tipppoksijat.
Parimaks eales peeti Muhammad Ali-d minu teada…ja peetakse.tõsi ta on aga ilagi Lenox Lewis un teisel kohal.Mike pole minu silmis kül midagi väärt.Miks Ali on läbi aegade kuulsaim poksija? Siin on lisaks fantastilisele poksioskusele ka nii mõnigi muu põhjus – ülimalt suure suuga neegerõiguslasest sporditäht suutis oma isikuga poksija Alist teha midagi palju suuremat ja olulisemat. Edetabeleid võib ju teha, aga tegelikult on ajavahed nii suured, et mehi on võimatu võrrelda. Puhas spekulatsioon, aga minu arvamuse kohaselt oleks Tyson tolleaegsed mehed kõik minutiga tudima pannud. Oleks on oleks muidugi. Poksijana on minu jaoks Tyson võimsam, Ali aga kõiges muus.
Kui Lennox tippu tõusis, siis oli profipoksi raskekaalus üsna räige ikaldus. Oma karjääri jooksul ta arenes kõvasti, aga läbi aegade teisele kohale ei saa teda kuidagi paigutada.
Lennox Lewis on praegu oma ala tegija. Vitali Klitschko’le, kes on ka üks maailma tippe, tegi ta ära ja Tyson’ist ei tasu rääkidagi.Klitškot ta küll võitis, aga tehniliselt on ta temast tunduvalt kesisem. Võitis teadagi kuidas, aga noh võit on võit.
Tule mõistusele! Millal Tyson ja Lennox poksisid
Mis oli selleks hetkeks alles Tysoni võimsusest? Ma arvan, et suudan ka mõnda pensionärist poksitšempionit võita
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mida see näitab.Vägivaldur
MemberKuna küsiti ka noorte ja juuniorite kohta, siis võib ju ka enda väikese plaanikese välja tuua:Eiselt: Protec, Pyruvate.
Maxi Elit: Eat & Lose 3, T1 Formula.
Tai Kane: Heavy Amino Drink, Glutamiinpeptiid, L-Glutamiin, Protein No1.
Optimum: BCAA 5000, ZMA.
ISS: Satur 8.
All American: 5-Methoxyl-7-Methoxyisoflavone (läks vist õigesti)
Lisaks veel C-vitamiin, B-kompleks, multivitamiin, R-ALA, kroompikolinaat.
And that’s all folks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> minu arvates pole see enam sport…Vägivaldur
MemberUSA-s paisati müüki 8000 kalorit andev burger. Umbes kilo kaaluvat burgerit müüb Südamerabanduse grillitempli nime kandev Arizona kiirtoidu restoran.Juhiks tähelepanu, et burger on artikkli väitel siiski 8000 kalorit ja mitte 8000 kilokalorit.
8000 kalorit on 8 kilokalorit. Penoplastist burger sisaldab ehk nii palju…
??:”>Vägivaldur
MemberEeee…ma ei kujuta ennast tahtmas süüa kohas, kus toidud tuletavad mulle igal hetkel meelde, et ma nende söömise tõttu kärvan ja lõpuks lohistatakse mind ratastoolis minema.
??:”> Huvitavalt üritavad seda “tõelist meest” defineerida. Tõeline mees sureb 30 aastaselt südame rasvumisse? Palju õnne!Vägivaldur
MemberTore illusioon ühendada aeroobika ja võitluskunstid. Aeroobika muutub sellest ehk natuke põnevamaks, aga siiski ei tasu luua illusiooni, et õpid poksmina vms koos aeroobikaga Asi jääb aeroobikaks ja ei enamat. Mitte et aeroobika halb oleks loomulikult.
Vägivaldur
MemberKõrv saab viga murdmise või löögi tulemusena, kõrv voolab seest verd täis. Kui seda verd sealt välja ei võta ja maadled täiega peale, siis kasvavad kõrvad seest täis ja võivad välja näha nagu Rakvere pihvid.
AutorPostitused