Skip to main content

Vägivaldur

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1,531 through 1,545 (of 1,903 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Jobusid rohkem kui rubla eest! #104453
    Vägivaldur
    Member

Kas neile tundub, et neil on nüüd suured lihased või? Arsti sekkumine on vajalik ja ravi vajab just vaimne pool.

in reply to: Eeskuju noortele!!! #104152
    Vägivaldur
    Member

Samahästi võiks olla eeskujuks kahe peaga vasikas või ilma jalgadeta mees…

in reply to: Karate #103971
    Vägivaldur
    Member

Karate stiile on tuhandeid (sel ajal kui ma siin seda kirjutan, siis ilmselt paar tükki kaob ja paar tuleb juurde). Mida sa teed suvalise karate stiili katalehega?

in reply to: Roheline tee #103932
    Vägivaldur
    Member

Olen täheldanud, et õhtul rohelise tee joomine aitab vastu panna kiusatusele end toitu täis õgida. See on küll üsna positiivne mõju ja mul töötab.

in reply to: Supreme Fighting Challenge #103716
    Vägivaldur
    Member

Üllatavalt objektiivne reportaaž üritusest oli Reporteris.

Täna Reporteris sai Priit Mihkelson natuke selgitada ka harrastajate ja huviliste nägemust asjast. Mis oleks pidanud ka esimesel korral nii olema. Asjadest rääkigu asjatundjad.

in reply to: Maadlus tallinnas ? #103713
    Vägivaldur
    Member

Aga peale Audentese keegi veel midagi soovitada oskab?

Ning kui maadluseks treeningkohti eriti pole (ma netist ei leidnud midagi asjalikku selle kohta), siis alternatiivina oleks ka judost huvitatud. Keegi foorumi kylastajatest ei tegele siin sellise asjaga? Tegelt oleks huvitatud ka samas asjast millega jrx tegeleb, aga see paraku ainult tartus http://www.3dtreening.ee/ Trenni tehakse Revalspordis nagu eelnev kirjutaja ütles.

in reply to: Maadlus tallinnas ? #103604
    Vägivaldur
    Member

Millist maadlust sa silmas pead?

in reply to: Supreme Fighting Challenge #103539
    Vägivaldur
    Member

Eilses Reporteris oli üsna negatiivse alatooniga lugu, tänases peaks natuke objektiivsem tulema.

Ajalehed täis fakti- ja nimevigu:

http://www.epl.ee/artikkel/370919

http://www.sloleht.ee/2007/01/22/elu/215636/

Loodetavasti asi siiski paraneb.

in reply to: Supreme Fighting Challenge #103385
    Vägivaldur
    Member

Kohtunikud olid ka minumeelest liiga leebed…oleks võind ikka kauem taguda lasta mitte kohe vahele hüpata ja katkestada.

No kuule. See ei ole mingi Rooma orjade võitlus. Kohtuniku peamine eesmärk on see, et sportlased võimalikult tervena matši lõpetaksid.

in reply to: Battle on the Baltic: arvamus ja tagasiside! #103384
    Vägivaldur
    Member
    in reply to: Supreme Fighting Challenge #103328
    Vägivaldur
    Member

mis värk see oli seal võistlusel et 1 viskab selili ja siis teine tuleb peale ja hakkab mingeid võtteid kasutama? kas venelane lõi leedukal jalaluu katki et kanderaamiga minema viidi? millal tuleb jälle midagi sellist või mingi poksi võistlus?

Sa mõtled seda, et kui kohtunik tõi vastased ringi keskele ja pani nad seal uuesti maha? See on nö köitest ära toomine – võitlejad säilitavad sama asendi, millega nad köites olid ja matš läheb edasi. Köitest tuuakse võitlejad ära, kuna oht ringist välja kukkuda ja köied segavad kah.

See, mis Leeduka põlvega juhtus, selgub ilmselt peale täpsemaid uuringuid. Ega silmaga põlve sisse näe.

Kevadel on oodata ilmselt veel mõnda mma-võistlust. Täpsemaid andmeid veel hetkel pole.

in reply to: Võitluskunstid Pärnus? #103314
    Vägivaldur
    Member

MMA on mulle juba pikemat aega huvi pakkunud. Ega sa ei tea, kas Lääne-Virumaa ümbruses ka selle alaga tegeleda võimalik on?

Ma soovitan http://paranoid.pri.ee/ foorumis Priidult küsida, tema suhtles mingite Rakvere mma-huvilistega minuteada millalgi.

in reply to: Supreme Fighting Challenge #103313
    Vägivaldur
    Member

Ma ei saa aru,miks see Kolossov ei võidelnud edasi,mis tal juhtus? Jorgen oli raudselt punktidega maas ja suht ära taotud juba ju..

Aga Palju Õnne võidu puhul

in reply to: Kangide varastamine jõusaalist #103265
    Vägivaldur
    Member

Naljakalt kirjutatud post…aga tavalisel jõusaali külastajal on suhteliselt raske tuvastada, kes see on, kes asjaliku näoga inventari minema tassib. Eriti suuremates kohtades. Varastamine on muidugi rõve.

in reply to: Supreme Fighting Challenge #103257
    Vägivaldur
    Member

Ma praegu ei oska ametlikke tulemusi siia kirjutada kui midagi leidub, siis panen üles. Ükski neljast eestlasest igatahes häbi ei teinud.

Kui ma ei eksi, siis Aktivist ja Joker olid pildistamas ka ning ilmselt tekib siia galeriisse lähiajal hunnik pilte.

Viewing 15 posts - 1,531 through 1,545 (of 1,903 total)