Vägivaldur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vägivaldur
MemberKuid ainult ühe matši.Parem suutäis soolast kui maotäis magedat…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vägivaldur
MemberMina ei tarbi tavaliselt pulbreid üldse, aga see ei puutu üldse asjasse. Ja ei pannud tähele, et oleksin midagi soovitanud.
Proteiin on ka tavatoidu osa, mitte ainult toidulisand. See oli mu point. Nimetagem asju õigete nimedega. Muidu noortel tekibki mulje, et valku on võimalik saada vaid toidulisanditest.
Vägivaldur
Memberma ei näe sel küll mõtet, oma organismi veel nõrgestada!Valk ja kreatiin nõrgestavad organismi?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja seda ütleb kehakultuuri magister!
MemberVõiks aru saada, et valk ei ole mingi keemiatehases toodetav pulber, valk on meie tavatoidu osa. Või sa plaanisid haiguse ajal puhtast rasvast ja suhkrust totuma hakata?
MemberAinult kindaid.
Igasugu rihmade ideest ei saa aru. Milleks tõsta asju, mida ei jõua käes hoida?
MemberAmeerika maadluseks nimetati kunagi vabamaadlust. Sina ilmselt mõtled show-wrestlingut, millel ei ole maadlemise ja spordiga midagi pistmist – puhas show. Harrastajad on väga head akrobaadid ja leidub nende hulgas ka üsna palju maadlejaid nii palju kui tean, aga selle asja käigus nad ei maadle. Show.
Otseselt pole teda, et Eestis selle asjaga tegeletakse. Kõige lähedasem asi on lavavõitlus vist, mis meil on.
Vägivaldur
MemberWremja ja sellele eelnenud sari (Wigla show?) on ühed Eesti õnnestunumad huumorisarjad mis eales tehtud. Tippkirjutajad (Kivirähk, Juur, Mutt jne) ja tipp karakternäitlejad (Raivo E Tamm, Egon Nuter, Dan Põldroos, Jan Uuspõld jne).
Maitseasi muidugi. Igaühele selline üle vindi keeratud huumor ei sobi. Kellele Maie ja Valdur, kellele midagi muud…
Vägivaldur
MemberHmm, pole ühtegi päris sündides tarka inimest näinud. Kõige suuremad lollideks tituleerijad on tavaliselt ise hetk tagasi olnud foorumi kõige suuremad lollid.
Vägivaldur
MemberTelefon on korra läinud. Not nice.
Ise jätsin hetkeks riietusruumi serva peale ja niipalju ehk ka oma viga, aga see ei anna mingile tolbarile õigust mu telefon omastada. Ma tean, mida ma ise teeksin leitud rahakoti või telefoniga ja selle taustal käis see asi veel rohkem pinda.
Teinekord võeti mingi suvaline kaelapael mu koti pealt saalis. Ju siis varas hindas seda mõttetut vidinat piisavalt väärtuslikuks, et riskida varastades vahele jääda ja selle sama paelaga oksa tõmmatud saada. Palju õnne!
Vägivaldur
MemberTeen hetkel siis massitreeningut. Kas on kasulik iga päev paar pitsi toiduõli juua? Aitab kaasa midagi? Igaljuhul Mr. Mesi jõi, liigeseid tuleb ka õlitada.
Vägivaldur
MemberVenelaste propagandasõda oma läänemeelsete lähiriikide vastu on põhimõtteküsimus st meid sõimatakse natsideks igaljuhul, olenemata mingi tiblapostamendi mahavõtmisest või seista laskmisest. Hea Eesti on Venemaa jaoks selline Eesti, mis on Venemaa osa. Bolšhevikud jäävad bolšhevikeks ning nende juttu ei tasu südamesse võtta.
Vägivaldur
MemberEsialgu peaks ikka tehnika kõige tähtsam olema. Mida sa seal ülakorrusel jalgadega vehid niisama kui tegelikult lüüa (jah, see sõna kirjutatakse nii) ei oska. Kui tahad kõrgele jalasirutusi teha, siis mine võimlema…aga sa põrkad ka seal sama takistuse otsa nimega tehnika.
Vägivaldur
MemberHea, et mul tänane (küki)trenn juba ära tehtud on. Muidu poleks julgenudki enam trenni õhtul minna. Mind on ka näiteks selliste asjade eest hoiatatud
Vägivaldur
MemberKas revalis on cardio-masinad kusagile mujale liigutatud? Vanasti olid all jõusaali esimeses otsas. Nüüd kui viimane kord vaatasin nagu ei märganud.
Vägivaldur
MemberProteiini sööd sa tõenäoliselt iga päev tavatoiduga. Proteiin ei ole mingi apteegi-preparaat. loomulikult ei pane ta su kasvu kinni.
AutorPostitused