Skip to main content

Vaatleja

Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 31 through 41 (of 41 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: ilusad jalad #28257
    Vaatleja
    Member

Räägite siin küll, et rasv tuleb ja kaob ühtlaselt. Mul on jalad, rind ja käed viimasepeal, aga kõhu peal on rasva. Seega rumal jutt, et rasv kaob ühtlaselt. Mul ei ole kätelt ja jalgadelt lihtsalt midagi kaduda. Milles iva on?

in reply to: Treenerite koolitus #28229
    Vaatleja
    Member

Arnold, mis sa arvad, kas mul, kui tavalisel jõusaalifännil tasuks need FAF kursused läbi teha? Teha selles mõttes, et äkki saaks enda jaoks kõvasti uut ja kasulikku infot teada. Palju see programm maksab?

in reply to: Kreatiini mõju #28123
    Vaatleja
    Member

Mis äri te siin ajate. Algne küsimus oli midagi muud?

in reply to: pulss #28098
    Vaatleja
    Member

Huvitav teema teil siin üles kerkinud. Ka mul mõned küsimused, selle treeningkoormuse kohapealt. Tegin enne trenni 2 tundi järjest. Pärast olin ikka täitsa läbi. Ühesõnaga treenisin vist üle. Nüüd teen tund korraga ja pärast pole hullu midagi. Olen juba jõusaali teinud ikka tükk aega, aga pekk kõhult ei kao kuhugi. Tee trenni kuidas ise tahad. Minu treenituse juures olen ma kuidagi lõdva kõhuga. Olen ka pulssi mõõtnud ja löögid on minutis kuskil 150 kanti. On see siis hea või halb, mina öelda ei oska. Kuidas siis oleks meditsiiniliselt korrektne trenni teha jõusaalis, et saaks lahti esmalt justr asvast? Aeroobsest trennist ja söömisest olen kuulnud kõike. Tahaks just teada, kuidas kõike õigesti teha just jõusaalis?

in reply to: Toit #27802
    Vaatleja
    Member

Kas võib süüa midagi kergemat või või lubada ka endale näiyteks prae?

in reply to: kreatiin #27779
    Vaatleja
    Member

Aga näiteks glükoosiga segades, mis see suhe peaks olema? Üks osa kreatiini ja ? osa klükoosi?

in reply to: Söök lisa #27764
    Vaatleja
    Member

Sa dr. Zook saidki aru, mida ma öelda tahtsin. Kust kurat mina, tavaline Eestlane, pean teadma, kuidas, millal ja kui palju tarbida. Käin jõusaalis regulaarselt, ujun, mängin palli, jooksen, aga kõhuge on ikka nats rasvane. Mõni teine mees sellise treenituse juures näeks juba välja nagu mees kuskilt moeajakirjast. Mul näed ei aita miski. Trenni teen, aga toitun vist kuidagi valesti või on mul juba geenides paksuks jäämise oht?

in reply to: Söök #27757
    Vaatleja
    Member

Ott ja teised atleedid, kas te jagate dr.Zook`i arvamust?

in reply to: Aeroobika, miks ta meeldib? #27598
    Vaatleja
    Member

Nii jälle mina tülitamas. Mis on aeroobika kui sellise asja mõte?

Ise teen jõusaali, mängin palli, suvel ujun, sõidan rattaga, aga aeroobikas ei peaks 5 minutitki vastu.

Mida aeroobika kui selline arendab? Tean ja olen näinud, et kergejõustiklased ja ka mõned raskejõustiklased teevad jõusaali ja muu jama kõrval ka koos neiude/naistega aeroobikat. Miks? Kas see arendab võhma?

Samas võhma peaks nagu ka mul olema, võin joosta 10 km ja ujuda mingi 3 km nagu nalja, aga üle 5 min aeroobikat vastu ei pea. Milles jama?

Sellest saan ma aru, miks naised seal käivad, aga kuidas nad seal näiteks tund aega kargavad ma aru ei saa.

Jalgpalli mängitakse sellek, et olla osav. Jõusaalis käiakse, et olla tugev. Miks aeroobikas käiakse?

in reply to: Rind ja õlg lisa #27733
    Vaatleja
    Member

Esiteks: saalis olen käinud juba mingi 3-4 aastat (vahelduva eduga). Kavasid olen ka vahetanud iga mingi 5 kuu tagant. Nüüd otsustasin teha 4 trenni nädalas. Enne proovisin kava “kõik lihased ühe trenniga”. Nüüd prooviks kava tükeldada 4 osaks. Esimene päev rind, kõht. Teine selg. Kolmas käed ja õlad. Neljas jalad, kõht.

Kas siin on ka mingi vahe mis järjekorras midagi teha? Näiteks rind, jalg, käsi, selg või selg, käsi, jalg, rind jne.

in reply to: Rind ja õlg #27727
    Vaatleja
    Member

Küsisin seda sellepärast, et kui kangiga rinda teha, siis lööb õlga valu sisse. Ma arvan, et te peaksite seda ka ise teadma, mis valu ja kus see on. Sellepärast ma hakkasingi mõtlema, et kui ma rinda teen saab õlg niigi koormust. Kui siis veel lisaks kohe õlg ka samal päeval teha, siis äkki üks hetk enam ei tõstagi käsi üles, sest õlad on nii pees. Või on siin hoopis vaja kangiga rinna tegemine kuidagi über vaadata. Muude lihasgruppide puhul sellist valu ei tähelda ju.

Viewing 11 posts - 31 through 41 (of 41 total)