Skip to main content

Vaatleja

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 41 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Superseeriad kõhule #29046
    Vaatleja
    Member

Mis treener sellist asja soovitab? Tuleks tema kompententsuses kahelda . . .

in reply to: Superseeriad kõhule #29041
    Vaatleja
    Member

Kes ütles, et ma kehvasti treenin. Ma olen oma tulemustega väga rahul. Ma võin süüa ja juua siis kui tahan, sest see ei mõjuta minu tulemusi.

Pealegi olen ma trenni teinud juba väga kaua, seega oskan ma väga täpselt trenni teha.

Palju sul mart kooliharidust on, et ei saa ikka veel küsimusest aru . . .

Küsimus oli: KUIDAS OLEKS KÕIGE ÕIGEM TEHA SUPERSEERIAID KÕHULE.

in reply to: Superseeriad kõhule #29039
    Vaatleja
    Member

Noh olen 24 aastat vana. Käisin trenni 30 min tagasi ja praegu on 80 lüüki minutis.

See et 60-70% MHR`i on rasva põletamiseks kõige parem, aga kuidas ma seda mõõdan kui ma aeroobset teen. Näiteks jooksen. Jooksen käsi pulsil ja stopper näpus või?

Seega ilma selle sinu poolt mainitud 2000 kellata ei saagi hakkama ju? Või kuidas sa ise mõõdad seda?

in reply to: massi kasvatamine toiduga #29081
    Vaatleja
    Member

Aga kas sa süüd ka mehe moodi? Mul viskas kuskil 7-8 kg juurde. Ma proteiini üldse ei võtnud ja kreatiini koguse kohta sama kogu glükoosi.

Eks on kuskil 4 kilo pekki ka, aga selle ajab enne suve aeroobsega maha.

Seega kuskil 5 kg kvaliteetset lihasmassi peaks jääma.

in reply to: Superseeriad kõhule #29035
    Vaatleja
    Member

Seleta mulle lahti, kuidas ma saan mõõta, et mu MHR oleks 60-70%. Kuidas ma sellise asja kindlaks teha saan?

Ole hea mees ja seleta maakeeli lahti?

in reply to: massi kasvatamine toiduga #29078
    Vaatleja
    Member

Kui see on inimese bioloogilistest omadustest kinni, siis pole kahjuks midagi teha?

Aga kui sa juba nii kaua käinud oled, siis soovitan kreatiini kuuri koos korraliku toitumisega. Karanteerin massi kasvu kuskil ~5 kg. Jõudu tuleb ka kõvasti juurde. Kuidas ja millega kreatiini võtta on oma asi välja uurida

in reply to: Superseeriad kõhule #29032
    Vaatleja
    Member

Tead mart mine arene kuskil. Sa kuskil kuulsid midagi poole kõrvaga ja nüüd mängid teadjameest.

Rasv läheb ära trenni tehes kõhule. Mis lolli juttu sa ajad? Ma joon ja söön väga ebareeglipäraselt. Kui ma trenni (ka kõhule) üldse ei tee oleks ma väga paks inimene, sest mul on kalduvus minna paksuks.

Mine loe küsimus uuesti läbi ja kui sa ei oska midagi vastata, siis ole vait.

Ma küsisin, kuidas oleks kõige õigem superseeriaid kõhule teha. Kas kiiresti või aeglaselt, kass palju või vähe ja mis harjutusi superseeriasse kokku kombineerida?

in reply to: Pange oma raskused üles #28830
    Vaatleja
    Member

Rind:

Kangiga 110 kg

Kaldpinnal 34 kg hantlitega

Negatiivsel 28 kg hantlitega

Jalad:

Surumine kuni 300 kg

Kükid kuni 110 kg

Biitseps:

Kangiga kuni 55 kg

Triitseps:

Kangiga kuni 45 kg

Plokil 85 kg

Selg:

Plokil kuni 90 kg

Kangiga kuni 90 kg

Alaselg:

Kangiga kõverdused kuni 100 kg

kummardused 20 kg kettaga 3 seeriat 12 korda seerias

in reply to: Jooksmine #28817
    Vaatleja
    Member

Noh kuni praegukseni tegin 4 korda nädalas väga korraliku kava järgi ja üks päev 30 min jooksu ka. Kuna kreatiini kuuriga on tulnud palju kilosid juurde ka rasva arvelt, siis otsustasin, et enne suve võiks teha ühe treeningtsükli reljeefi välja toomiseks. Kuidas sda teha?

in reply to: Jooksmine #28815
    Vaatleja
    Member

Aga kui ma olen kreatiini kuuri ja ühtlasi massitrenni lõpetanud ja tahaks hakkata liikset rasva maha ajama, kuidas siis käituda. Palju ma jooksmas käima peaks ja kuidas seeriaid, kordusi ja raskusi üldse sellistel puhkudel valida?

in reply to: Veepäevad #28802
    Vaatleja
    Member

Veepäevasid on mõtet teha küll. Võtab kehakaalust alla, aga peale kuuri võib kohe tagasi tulla kui rangelt söömist ei piira.

Üks kuur oleks: 5 päeva ainult vett, 6-8 päeval segad vett juba mahlaga, 8-10 jood mahla.

Peale seda oskavad juba asjatundjad paremini rääkida.

in reply to: Toidulisad #28626
    Vaatleja
    Member

Proovisin ka kreatiini, viskas ka mingi 5 kilo juurde. Jõud ja mass on tulnud juurde just jalgade arvelt(enne kuuri 230 kg ja nüüd kuni 300 kg pressiga). Massi kohe nii palju, et püksid hakkavad kitsaks jääma.

Ülakeha puhul nagu oleks midagi juurde tulnud jõus, aga massis eriti välja ei paista.

Kui kätest rääkida, siis pidin mingi aeg tagasi kellarihma pikendama. Käed olid nii jämedaks läinud, et kell hakkas ise lahti tulema.

Järelikult on trennist ikka kasu olnud küll.

in reply to: Konjugeeritud linoolhape, CLA, Cis-9-Trans-11, C9-T11 #28416
    Vaatleja
    Member

Palju maksis ja kust said?

in reply to: faf kursused #28331
    Vaatleja
    Member

Kui tahad rohkem teada Fittesti ehk TTÜ spordisaali neiude poole. Toimub 8-10 märts ja hind oli 3500 krooni vist. Kontrolli üle igaks juhuks

in reply to: ilusad jalad #28260
    Vaatleja
    Member

dr. Zook mis asi see “lõputu kõhu-crunche” on? Noh jalgu teen kuskil 260 kg ja kükke 100 kg, aga kõhult ikka rasv ei kao:)) Asi lihtsalt selles, et olen juba nii kaua jõusaalis käinud, et võiks juba mingi tulemus olla (kõhul just). Kõhul on muidu mega lihased, aga pekk on nende peal ja ei kao kuhugi. Sellepärast ma räägin, et rasv ei kao siin ühtlaselt kuhugi.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 41 total)