Skip to main content

vaarikakollane

Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 31 through 41 (of 41 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Järjekordne kirjutis #148625

no ma täiesti päri et traffi, tõmmaku teip piki larfi ja treenigu keldris kui suud ei suuda kinni hoida ore else PAY

in reply to: Kõrge pulss ja nõrkus #148622

Mina oma kogemusest küll trenni teha sul ei soovita, loll arst kes trenni lubab teha haigete mandlitega. Mul ka kurgumandlid valutasid kuu alguses, asi sai korda ja 1 nädal peale seda hakkasin trenni tegema. Kohe oli aru saada, et selline väsimus on koguaeg. Kui vanasti oli esmaspäev rõõmus trenni päev, sai rinnalt suruda jne, siis nüüd läksin väsimusega trenni ja ka raskused olid väiksemad.

noja, ma ei viitsi uksest väljagi minna kui koju jõuan, lihtsalt istuks ei jõua muud :???:”>

aga kurat üle kahe kuu pole trenni saanud teha ja lõikus 2 kuu pärast

in reply to: Järjekordne kirjutis #148576

wtf? mingi peki on oma laua taga targa postitusega hakkama saanud. Kas siis oma keha eest ei tasuks hoolitseda? pole sõnu ei viici rääkida

in reply to: Kõrge pulss ja nõrkus #148560

Haiglas uuriti seda ja õnneks ei olnud. Nüüd pean hoiduma füüsilisest koormusest, et seda ei tekiks. Sellise väsimuse ja kiire pulsi tõusu põhjuseks ongi mandlid. Tahaks juba nendest lahti saada, kuid peale operatsiooni saab süüa ainult vedelat ja kaal langeb kiiresti.

käisin alles kurguarstil ja arst ütles mulle et võid trenni teha, kuigi mandlid mäda juba paar kuud, kes neid arste ikka teab

in reply to: Kõrge pulss ja nõrkus #148611

Koolis hakkas paha, läksin kooliarsti juurde ja vererõhkoli 175/(alumist ei mäleta). Oma 45minti olin seal ja paremaks ei länud, siis sain autoga haiglasse ja tehti mitu päeva uuringuid südamele ja muudele asjadele. Kõik peale mandlite oli korras ja arvatigi, et mandlid+ kõva trenn selle põhjuseks oligi.

loodame et sul südamelihasepõletikku ei ole või ei teki, sest siis kaputttttt

in reply to: Whey 100% Standard #148607

Sooviks teada kuidas keegi seda võtab.

Kas paremaid tulemusi annab kui päeva peale ära jaotada mingi 4-6 korda või siis mingit muud moodi.

ja kas umbes tuleks vastavalt kehakaalule võtta?? 1g 1kg kohta??

krt oled sina alles keemik, kombineerid siin enda jaoks tundmatuid aineid jne

no tervist mitte arvestades siis võikdi teha nii

ACC-C 5x20g iga päev

2g 100% beta alaniini lisaks igapäev

2x 2 portsu 100% wheyd päevas

Enne magama minekut midagi aglast, whey slow vms

5g BCCA enne ja peale trenni

kindlasti joo veel 4-5 tassi kohvi et südamele koormaks oleks ja rasva põletaks.

võta veel lisaks kui kõva vend oled 1g C-vitamiini, küüslaugukapsleid ja omega3 kapsleid, kui nendest ka ei aita siis võta veel vitamiine ka lisaks et kindlasti üledoos saada, no kui ikka ei mõju siis enne trenni süstal biitsa ja b-vitamiini, kui ikka ei mõju siis lonks ziguliiõli

no vot siin sulle keemiapomm, edu sulle

in reply to: Liigne higistamine #148594

Jõusaali kinnastega käin näiteks koolis ringi?
    in reply to: Liigne higistamine #148592

Niihull see muidugi pole :???:”>

in reply to: keksendumishäired / uimasus #148585

ok, jätsin välja sõna “kvaliteet” oma vastusest. Kuigi siiani ma ei saa aru miks inimene ei võiks saada kätte oma omega 3 vajadused toidust kui sellisest, mitte sellest valmistatud produktist.

Mina enda jaoks toon paralleeli sellega, et mul on võimalik süüa kas valgupulbrit või kodujuustu. Kui võimalik, söön kodujuustu, mis sest, et mõlemad täidavad sama funktsiooni. Ja üldse, see teema tundub minema kuidagi väga OT-sse.

Anyway: küsijale – omega 3 saab ROHKEM kalaõli süües ning kala pole ka paha, aga mitte nii hea kui kalaõli süües. Nüüd on kõik rahul ma loodan…

vaevalt et eestist lihtsalt “originaalkala” leiad, kõik tuleb kasvandustest, vahet pole mis seal pakil kirjas on ! originaalkala umbes 2x kallim, nii et….

enda läänemere kala paras keemia

in reply to: Trennikava. #148584

kirjuta täpselt kõik mida teed, ega keegi sind konkreetselt eidata ei saa kui sa ei kirjuta mida täpselt sööd jne

in reply to: Kõrge pulss ja nõrkus #148582

Lõpetasin siis lõpuks haiglas. Esmaspäeval hakkas paha ja pea ringi käima. Esmaspäevast kuni tänaseni(neljapäevani) olin haiglas. Ei teadnud, et mul kurgumandlid haiged ja mädased on, ning käisin ilusti trennis edasi. Eks need 2 asja ei sobi kokku. Saalis lõi pulsi ülesse just need mandlid. Nüüd ei saa enne juulit trenni teha. Praegu on selline tunne, et aastaga treenitud kaob selle ajaga tuulde ja kaal hakkab langema. 4 korda nädalas jõusaali pidi liiga palju olema. Aeroobset ka ei suutnud ennast aastaga sundida tegema, kuid juulis, kui trenni saan jälle, käin varasema 4 korra asemel 3 korda saalis, ning teen ka aeroobset. Koormustest on ka kohustuslik.

Hea on see, et mulle tehti kõik analüüsid südamele, kopsudele, kilpnäärmele ja kõhule. Kõik on õnneks korras ja mingeid kahjustusi ei tekitanud endale.

no mis sul viga oli et haiglasse pidid minema?

mul endal täpselt sama moodi, kuid üritan trennis käia.

Viewing 11 posts - 31 through 41 (of 41 total)