vaarikakollane
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vaarikakollane
Memberolen paar kuud käinud jõusaalis. ja nüüd sellest kuust ülepäeva.tahaksin kaalust alla võtta. detsembris kaalusin ligi70, nüüd on 66.
aga see natuke palju minujaoks ja tahaks veel kaalu langetada.
toitumine läheb nihu vahel.
oskab keegi soovitada mõnda menüüd, mida jälgida?
kunagi sai isegi proteiini dieeti tehtud, kui trennis ei käinud veel.
aga see teeb olemise nõrgaks kuidagi.
väike näidiskava siis.
7.00
50g putru,2 kanamuna kollasega, lonks oliiviõli, tass kohvi/teed meega ja piimaga
11.00
50g riisi, 200g tailiha/kanafileed/kalafileed või 250g rosinatega kohupiima, 1 tass keefir/piim, 100g aedvilju
Enne trenni
1/2 pärmi, tass kohvi/teed 5spl meega, 200g 4% kodujuustu või 2 muna koos 50g singiga, 1 küüslauguküün kui kannatad , kuivatatud leivad 100g
Peale trenni (proteiinisheik süsivesikutega 1:2) – kohe
200g liha/kana/kala , 50g tatart/riisi , porgandid+juurviljad (150g), lonks kalaõli, 50g pähkleid,
1-2h enne magamaminekut 200g maitsestamata kohupiima (pole vaja, kui tunned ei mahu või ei taha)
ise vaata mida usud jne.Söögikordade vahe 4h umbes.
vaarikakollane
MemberMis siis kui neid valke ei tarbi nii palju?mis siis kui telekat ei vaata? – hoiab elektrit kokku
mis siis kui valke ei tarbi? – hoiab liha kokku
vaarikakollane
MemberMa tahaksin küsida kaua keegi on üldse jõusaalis käinud?Mitu aastat , kuud või päeva?Mitu korda nädalas keegi jõusaalis käib ja kaua te päevas jõusaalis trenni teete?
Kas olete oma arenguga rahul? On siis jõusaalis käimine ennast õigustanud?
see nii general küsimus, lihtne ja loogiline vastus – kes rohkem vaeva näeb, see näeb tulemust ja punkt
vaarikakollane
MemberHautamisega läheb osa vitamiine kaotsi aga see on kadu väiksem ,kui praadimise või keetmisega.Maitse poolest on hautamine parem variant, ise eelistaks seda
vaarikakollane
Memberminu arust on üle treeninud end
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui sa oled poemüüja virutänaval ja oled tallinas parim, siis sina ülearvutanud? see on elukutse kus peab endast kõik andma
vaarikakollane
MemberBiokeemia seisukohast on nad kõik väga hea koostisega. Valgud on denatureerimata, ehk kõik immunoglobuliinid, kasvutegurid ja muud mikrokomponendid on alles ja naturaalses vahekorras, valgud on segu aeglastest ja kiiretest, süsivesikud on aeglased, ei tekita insuliinilaksu mida pole peale trenni vaja ja sisaldavad immuunsüsteemi stimuleerivaid ja muidu toredaid beetaglükaane. Kasulikku pudipadi on veel pikk nimekiri. Looduslikku E-vitamiini tokoferoolide ja tokotrienoolide segu ei leia vist ühestki teisest tootest, apteegi E-vitamiin võib isegi kahjulik olla.aspartaami ka sisaldavad? äkki viicid anda mingi lingi kust saab uurida neid toteid, kui olemas siis eestikkelen aga avevalt.
vaarikakollane
MemberKahju et Doriani nänn selleks korraks jälle otsas on, see oli koostiselt parim mida ma näinud olen.kle kui viitsid, siis nimeta konkreetsed tooted ja põhjenda miks sinu arvates parimad !
vaarikakollane
MemberIkka võid üle treenida. Et mitte ületreenida tuleks kindlasti korrigeerida korralikult toitumist. Mina jätaks saiakesed, kohukesed(palju süskareid ja v-o ka taimsed rasvad) välja. Hommikusöök peab olema ikka tugev, et päeva üle “elaksid”. Hommikul sööks mune, putru, kodujuustu/maitsestamata kohupiima meega vms. Enne trenni tund-poolteist kohupiim, munad. Õhtul praes hautatud aedviljad. Praadides võiks olla korralikult liha ja kindlasti toorsalatit.irw kes sul aedvilju praeb? sa sööd pruunistatud ja praetud ube
vaarikakollane
MemberTuli võeti kasutusele üle miljoni aasta tagasi, sa pead ehk silmas antud juhul neandertaallasi,aga ka nemad oskasid tuld kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kes neid 8nda klassi bioloogia raamatuid ikka mäletab, seal oli revolutsiooni keskel hull kapp
, siis sealt hakkas allapooltiksuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vaarikakollane
MemberMa usun pigem evolutsiooni käigus
Aga ma pole nõus sinu pakutud 50 tuhande aastaga,pigem on see ehk kuskil 8-9 tuhat aastat,siis elasid inimesed veel suhteliselt loomamoodi,seda selle sõna parimas mõttes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>10 aastat tagasi oli jääaeg, tulid esimesed norm inimesed, ma räägin ikka inimloomadest kes lihaselised ja olid parimas vormis, ehk 20-30k atagasi, kes ikka tuld ei osanud teha:D
vaarikakollane
MemberKui nüüd vaadata loomulikust seisukohast,siis on tegelikult peaks inimese puhul ainukeseks normaalseks kehaks tugev ja trimmis keha, vaadake kasvõi metsloomi, kõigil tugevad ja trimmis kehad, pole kellelgi lotendavat kõhtu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>looda aga, inimene ongi revolutsooni jkäigus laisaks muutunud, viimati oli musklis 50 tuhat aastat tagasi minumäletamist mööda, nüüd lähevadki rühid käest ja vahukoor koguneb, nii et sellest ajast oleme kaugel möödas,elu on nii mugav, enam ei võitle elu nimel, saad kuuli kohe

vaarikakollane
MemberVõib peletada, aga vaevalt et sa plehku panna jõuad, oleksid sisuliselt samas situatsioonis nagu see mees seal videos:mul läheks süda pahaks, kui ikka tippkultursistint naine võtta siis ikka poolpede peaks olema, minu arvamus
vaarikakollane
Membersihuke naine peletab minema, rõve testesteroonist mehestunud
vaarikakollane
Memberendal ka see kava olemas, ei usu et ületrenn kui toitud õigesti TREENINGA ja TOITUMINE on samatähtis ,sul treening 10/8 ja toitumine 10/2 no 10/5 – nii ja naa kas tekib ületreening
vaarikakollane
MemberKui mul jalad valusad eelmisest trennist siis ma ei või jooksma minna täna?oleneb intensiivsusest, sõrkjooks minuarust lõdvestab
AutorPostitused