vaarikakollane
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vaarikakollane
Memberpakun et seekord jääb 8-ndaks
vaarikakollane
Membereestlane ongi vaene,kurb,orjarahvas, kes nagu siga paneb pidu, pole imet et peale sajandeid orjust hakatakse jooma
vaarikakollane
MemberMis asja ?1.5g-2g/kg tuleks vähemalt tarbida (110g – 140g minu puhul).
no selle kogusega ok, üle 250g valku päevas on kaheldav
vaarikakollane
Member75g rasva oli vajalik vist ikka kaalust allavötmiseks.ROtter räägib sellest hulgast mis on vajalik ,et keha ikka piisavalt testosterooni toodaks.
kaalust allavõtmisel ei tohiks rasvu piirata, min 100g nagu üeldud , süsivesikud on need kurjategijad kaalu langetamisel
vaarikakollane
MemberMis kuradi jutt see nüüd on et üle 30% ei tohiks?
vaarikakollane
MemberÜldiselt nagu mõistuse teravusega probleeme ei ole olnud.Aga äkki oleks olnud Sul lihtsam oma lauset seletada, kui mind testile saatma hakata.
Ei suutnud aru saada sellest osast “terve päeva jooksul tiksub valke, sööd hommiku 100g, päeval ikka tiksub veel”
Peace !
st , sööd nt hommiku 100g valke korraga, sellest jagub terveks päevaks, organism vaikselt kulutab seda 100g pidevalt, nt iga tund 15g korraga
vaarikakollane
MemberKas minimaalne rasva tarbivus polnud mitte 75 g ?Ja siis endal tekkis veel selline küsimus. Palju siis valgu maksimaalne tarbivus on kehakaalu kohta ?
üle 30% ei tohiks
vaarikakollane
MemberKüllap ta ikka saab, lihtsalt segaduses. Kui ma väga algaja oleks ei saaks ka suurt midagi aru. Siit portaalist võib enamikest kohtadest lugeda, et valgupulbrit tarbida ainult peale trenni, aga kui pulber koju tellida, on pakil kirjas, et 2-3 korda päevas.Aga vastuseks võib öelda seda, et kui tavatoitumine on korras siis ongi normaalne võtta peale trenni. See 2-3 korda päevas on soovitatud ikka selleks, et toode kiiremini otsa saaks ja uue ostaksid. Äri ikkagi ! Kogus on küll õige , peale trenni saad siis ~ 40 g proteiini, mis on maksimumkogus, mille keha suudab korraga omastada. Tegelikult on see kogus vist isegi sipa väiksem aga, see pole nii suur vahe.
sellest on palju juttu palju keha korraga suudab omastada,terve päeva jooksul tiksub valke, sööd hommiku 100g, päeval ikka tiksub veel
vaarikakollane
Membernooo liigne luksumine on maohappelisuse esimene märk… sellest… ega ma kohe seda kõrvetise alla ei võtnud… lihtsalt seletasin et käi arstijuures ära, parem karta kui kahetsedano mida see arst teeb kõrvetiste puhul – ei midagi, joo vähem viina ja söö vahem happelist toitu
vaarikakollane
Memberkui ise ei saa aru mida sisse sööd, siis on sust kahju, aga võta ainult peale trenni kui juba tellisid
vaarikakollane
MemberKui see sinu vähest kehakaalu lohutab siis, ma ütleks , et ma olen spordipoiss. teen kõvast trenni , söön korralikult , kuid olen ikka väga kõhnaarvan , et küll see keha kaal kunagi ikka tõuseb.
sööd sa 4-5x päevas ja koguselt 600g igakord? vot see on normaalne, kui siis ka kaal ei tõuse siis lihtsalt 1kg korraga
vaarikakollane
Membermine arstijuurde ja lase oma mao happelisust kontrollida…… igaks juhuks see võib olla krooksumise tunnus luksumisest järeldub krooksumine ja korrksumisest võib järelduda et on tekkinud maos kõrvetisedlol , kui kõrvetised siis ise tunned
vaarikakollane
MemberNojah, siis peaksin vist massitegemise pooleli jätma? 18% suht suur protsent juba. Kuigi kaal väidab vastupidist.mis sa elad ravaprotsendi järgi ve? ise vaata oma kõhtu ja lõpetad siis kui vaja
vaarikakollane
MemberEi ole nüüd mitu aastat luksunud ja eile äkitselt hakkas ei jäänud enne seisma kui klaasi suhkru vett jõinIse arvan et kas see ei tohiks olla sellest et ma ei söö piisavalt süsivesikuid see on puht enda järeldus
luksumine tuleneb sellest et südamel polnud piisavalt hapniku, seda ära hoida ei saa ega mingi klaasi veega, pole midagi ohtlikku
vaarikakollane
Member