vaaagu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vaaagu
MemberFit KomboKüsimus seisneb selles, et kas keegi on kasutanud eelnevat kombot ning mida arvab, kuidas mõjus jms. Soovitate jms..?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ettetänades, Indrek
Mis tal ikka nii mõjuda ,normaalne kombo küllaltki hea hinnaga… Peaasi ,et sa neid manustades trenni teed ja sööd korralikut !
vaaagu
Membermingit “sitta” e. syntholit on ikka jube mõtekas süstida…
vaaagu
MemberSiiski on soovitav süüa ka nn. rammusamat, sh. võid. Rasvavaene (lahja) dieet ei ole hea variant.Nõustun ,tuleks süüa vähem süsivesikuid ,eriti kiirelt imenduvaid…Selle eest süüa rohkem valku ja rasvasid (kasulikke)
vaaagu
MemberEt küsimus selline mis harjutusi teha ning mis aineid süüa et tuleb liha kondi ümber tagasi, ise olen küll suure kondiga, kunagi olin jämedam kui nüüd hakkan kõhnaks jääma, jõuka minna ei viitsi endal kodus hantlid ning tõstmispink olemas.Pead sööma hakkama naq karu…
vaaagu
MemberEi käi läbi selle tüdrukuga ja silmajärgi on raske midagi öelda. Jõusaalis olen teda ikka vahel näinud, viimasel ajal küll mitte eriti.näost peaks ära ütlema juba…
vaaagu
Memberma hakkan ka kulturistiks…
vaaagu
Memberöstrogen
vaaagu
Memberantsuga tõmbab ju mõne päevaga juba 3-5kg alla, see suht heahuj sa tõmbad seda rasva arvelt… Söögiisu kaob st. ka lihasmass kaob ja veel kuidas…
krt ühest asjast ma ei saa aru ,miks kanabisoidid keelatud on …(kulturisimis näiteks)
vaaagu
Membereino need kättesaadavad ja sõber jäi vahele dopingukontrollisJäi vahele dopingukontrollis ….hmm ,mis anaboolset steroidi dopingukontroll näitas siis ? Ma usun ta pani ikka midagi keelatut !
vaaagu
Membersilmatilgad pidid hästi mõjuma, kui toitumina ja treening paigas, aga dopingokontrollist läbi ei saahttp://www.eiselt.ee – methyl-7-hydroksu nimi
Olen mõelnud seda toodet proovida… Oot mismõttes dopingukontrollist läbi ei saa , mida see test näitab siis (mis ainet)… Tahaks siinkohal veel küsida ,kuidas mõjunud ?
vaaagu
MemberLeian, et antud aminohape teeb imesid ja olen seda täheldanud enda peal (esimest korda kuuga baasharjutustele +10kg või isegi rohkem)
vaaagu
MemberKüsimus siis nendele kes treenivad ilma ühegi lisandita väljaarvatud mingid vitamiinid ja omega-3 vms .Kui kaua olete treeninud, kui häid tulemusi saavutanud ?
Ja siis küsimus kõigile: kas ilma lisanditeta on VÕIMALIK saavutada väga häid tulemusi, nii massi kui välimuse poolest .
Mul hetkel toitumine korras treenin tihti ja väga suure mahuga, ainult lisandid on välistatud, kuna soovin ilma nendeta kasvada .
Pakun et valgupulbrit polekski mul vaja kuna saan väga kergelt kätte oma päevast valguvajadust (mõtlen selles osas 2gx oma kehakaal)
Ja veel üks küsimus otsa .
Ma ei tea kas mu nägemine valetab, või tõesti on mu käed väiksemaks jäänud . Võibolla olen natuke proportsioonidest välja tulnud kuna õlad juba üpris massiivsed . Vähemalt biitsepsi ümbermõõt on suurenenud 1 kuu jooksul vist mingi 1-2 cm, aga täpselt ei tea kuna ükskord mõõtsin peale trenni ja ükskord hommikul ja sain erinevad tulemused .
Vähemalt peeglist vaadates ei ole ma enam oma kätega rahul, aga kuu tagasi olin isegi väga proud of myself .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida sellises olukorras soovitate ? Kas tuleks midagi natuke muuta ?
Ja üks küsimus tekkis veel .
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viimati olin ma haige 3 kuud tagasi ja siis sai jõusaalist poolteist nädalat puhata . Nüüd pole ma enam 3 kuud võtnud ühtegi vabat nädalat jõusaalist, treenisin kõik nädalad läbi väga suure mahuga ja regulaarselt . Ei tea kas peaks võtma ühe nädala taastumiseks ? Vähemalt keha ei anna alla mul, ja ma suudan vabalt käia iga päev, aga see on minu tunnetuse järgi . Vot ei tea nüüd kas ma taastun piisavalt ? (toitun hästi valgud saan kätte, vitamiine on tegelt vähe, magan 9-11 tundi ööpäevas, aga vahest võin ka vähem .
Ma ei tea mul selline probleem et isegi 1 päev kohustuslikult jõusaalist eemal ei anna mulle rahu, tahaks nagu seal elada .
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et ühesõnaga vastake kõigile küsimustele ja jõudu trennis !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See vana on ka ainult alpides pühvli munandeid söönud ja mägikaru piima joonud… http://2.bp.blogspot.com/_6GlR90bjDLc/R1HX…bell%2Bcurl.jpg
vaaagu
MemberViin on saatanast!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei, maladjets vana ,vahel ajavadki närvi siuksed sibulad.Oleks võinud luuki ka anda…
vaaagu
MemberTelli need komponendid eraldi (beta-alanine & creatine ethyl ester), säästad raha ja saad koguselt rohkem laksu ! http://saalikoll.tamberg.eu/index_files/Page393.htm
vaaagu
Membermina sellist sitta ei usu , niiakua ,kui mind maha ei võta ! Sama jahu nagu selle linnugripiga ! (mis ilmatuma kiiresti ära kadus …)
-
AutorPostitused