V8
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
V8
MemberMis õlid need täpsemalt on mida Fred Mesile sisse joodab?
Kalamaksa?
V8
MemberKui mina hakkasin tegelema tõsisemalt spordiga, siis kadus ka minu rinnaümbermõõt 2 kuu jooksul ludinal. Siis pabistasin, et oi, oi…polegi enam midagi. Nüüd aga on küll hea olla, selles mõttes, et on väiksem ja mugavam ning rinnahoidjat ka ei vaja, sest sport on teinud rinna niivõrd ilusaks.107 on 16-aastase kohta palju ehk..ma muidugi ei tea su keha kuju ja ehitust, kuid jah..Minul oli enne 94cm, nüüd aga juba kümmekond cm vähem.
Eks Sa ise tea, mis sulle parim on, kuid minu soovitus, parem väiksem ja ilusam- see mis kehale ja inimesele ka sobib ja loomulikum on.
Linkin on poiss ju
“>Linkin, need endised näitajad peaks sul muidu suht kähku tagasi tulema
V8
MemberKaalu alandamiseks pead sööma vähem, kui kulutad. Mingeid tooteid eraldi kindlalt tarbima ei peagi.
V8
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=club_l…;bot=bot.yellow
Vali endale meelepärane välja : )
V8
MemberBänneri all on menüüriba, sealt valid tööriistad ja BAV arvuti.
V8
MemberKas mina olen loll või on su arvutused kuluvatest kaloritest valed.
“Kalorite hulk, mida organism kasutab baasainvahetuses, moodustab kuskil 70% aktiivse ööpäevaga kaloraasist. 10% kulutame toidu seedimisele ja 20% kulub töötades või sportides. Selline oleks jaotus kui tegeleme spordiga ja toitume korralikult. Seega kulub baasainevahetusele lõviosa vajminevast energiast.”
august 14, 2007 at 2:53 p.l. in reply to: Palun aidake koostada kava.(kodune treening ja eeltöö jõusaali jaoks) #122224V8
MemberTüüp ära põe!
Sul on vähemalt baas all.
Kui mina jõusaalis treenima hakkasin olin 180cm pikk ja 55kg- KRIIPSUJUKU. Ma polnud kunagi varem tõsisemalt sporti teinud.
Läksime sõbraga saali ja hakkasime targa raamatu järgi treenima(Kulturism kõigile). Kohalike jõmmidega ei olnud üldse mingeid probleeme, kui mingit harjutust valesti tegin siis anti isegi tarka nõu
V8
MemberKamoon! Tüüp tahtis oma pleierit maha müüa, teie aga hakkate siin muusikastiilidest jahuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>V8
MemberGümnaasiumi füüsika peaks kõikide su küsimustele vastama
V8
MemberJaanusJ võid küll teha ainult rinda, kõhtu ja kätt, kuid pea meeles, et kett on sama tugev kui tema nõrgim lüli.
V8
MemberSuitsetamine pole tervisele kasulik. Sured sa suitsuses ruumis, tapab ka suits, ainult aeglasemalt.
V8
MemberHahaa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enne ja peale tuleb ka teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>