V8
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
V8
MemberMis teha, kui raskejõustik pole Eestis lihtsalt populaarne.
V8
MemberPeale trenni ikka, muidu jääd trenni ajal tukkuma.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>V8
MemberValk+trenn= lihas
massilisaja(valk+süsivesk)+ trenn=lihas+rasv
Kui pole rasva siis milleks dieet?
V8
MemberOsta parem tavalist vadakuvalku, siis pole vaja dieeti tehagi.
V8
MemberHeh, igaüks võib omale ise massilisaja teha ja palju odavamalt. Ostad proteka ja poest veel ntx glükoosi ja lisad šeigi sisse, saadki paraja massilisaja.Ei soovitaks siiski suhkruga üle pingutada!
V8
MemberÜletreening, ega ükski treening ei tohiks endaga kaasa tuua lihase tõmblemist. Kas sa sööd ikka piisavalt mitmekesiselt?
V8
MemberKuid äkki mu kaal ei tõuse kuna olen suht sportlik: 4 korda nädalas trenn (kergejõustik) ja 2 korda nädalas jõusaal.Äkki ei tõuse su kaal, kuna toitumine pole vastav.
detsember 2, 2006 at 10:30 e.l. in reply to: Mida ja kui palju teha enda vanuse ja kaalu kohta? #96961V8
MemberMa olin ise ka noorelt väga lühike ja peenike(oma klassis kõige lühem vist isegi), 17 aastaselt kasvasin väga palju pikemaks, nüüd olen klassi pikemate hulgas, tõsi- peenike olen siiski veel, kuid tegelen ka massi kasvatamisega lihaste arvelt.
V8
MemberOk, tänud.
V8
MemberJa seda ka veel et kuidas siis ikkagi on valguga enne trenni. On see vajalik või ei.Minu puhul tuli see kasuks küll, kui enne trenni minekut ühe sheigi jõin, sai energiat ja ei tekkinud und nagu süsivesikutega enne trenni.
Kui oled 2-3 tundi enne trenni korralikult söönud siis pole vaja.
V8
MemberBitseps ja selg töötavad enamasti.
V8
MemberOleks selline mure,et tahaks reie ymbermõõtu vähendada.Oskab keegi midagi soovitada treeninguteks.?!
Pikamaa jooks.
V8
MemberSu treeningkava pole ka eriti hea.
Soovitaksin proovida näiteks mõnda nendest: Treeningkavad
V8
MemberPoksis:
Algajad löövad haaki tavaliselt valesti ja see ei tohiks küll olla esimene asi mida õppida.
Kõigepealt peaksid endale selgeks tegema asendi, mida on päris keeruline kirjutada siia. Samas ei liigu õige löögi ajal ainult käsi, vaid ka jalg.
Kõige tavalisemat sirge puhul on nukid kotti puudutades taeva poole, mitte kuidagi viltu. Ja pöialt ära hoia rusika sees. Algajad teevad ka seda viga et löövad sirget nii, et neil on küünarnukid kahte lehte laiali, küünarnukid on tavaasendis ja sirge ajal kehale võimalikult lähedal.
Mõtekam oleks kuskile trenni minna kui asjast huvitatud oled, saad õige hoiaku ja õiged löögid selgeks.