Skip to main content

v3rm0n

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Inglise dieet #112492
    v3rm0n
    Member

Tõukudes pidi palju valku olema, olen kuulnud kuskilt

in reply to: Inglise dieet #112435
    v3rm0n
    Member

Nii, nüüd lõpetasin ära selle dieedi tänu teie soovitustele, kunagi raha tekib siis võiks selle toitumiskava tellida. Praegu prooviks niisama kuidagi veidi tervislikumalt toituda aga ega ma täpselt ei tea ka mida võib ja mida ei või süüa. Kartulist, makaronist jne peaks vist eemale hoidma?

in reply to: Inglise dieet #112155
    v3rm0n
    Member

One size fits all siis näeksid kõik inimesed samasugused välja

in reply to: Inglise dieet #112134
    v3rm0n
    Member

Toitumiskava all mõtlesin ma ikka endale personaalse kava tellimist mitte poest selline mis kõigile sobib.

in reply to: Inglise dieet #112122
    v3rm0n
    Member

Seda imedieeti tegin ma eelmine aasta ka, mõjus küll selles mõttes, et sain kaalust alla ja see püsis pikka aega, aga suvel käisin maal ja vanaema tegi koguaeg igasugu häid kuid rasvaseid toite ja eks see kaal sealt tagasi tuli. Pakk makarone lihaga iga päev ühikas ka kehakaalule väga head ei tee kui koolis lõunat ka veel süüa

in reply to: Inglise dieet #112118
    v3rm0n
    Member

Selles suhtes on sul õigus küll. Eks siis peab kuskilt kopikaid kokku ajama ja toitumiskava tellima. Selline see tudengielu on.

in reply to: Inglise dieet #112113
    v3rm0n
    Member

Sa oled millegist valesti aru saanud. Inglise dieediga ei tohi küll kartuleid süüa.

in reply to: Inglise dieet #112110
    v3rm0n
    Member

Tahtejõu all mõtlesin ma seda, et ma ei viitsiks kohe mitte mingeid erilisi asju valmistama hakata, samas ma pole kunagi toitumiskava näinud nii, et ma ei kujuta ette mis seal on, äkki on isegi lihtsam

in reply to: Inglise dieet #112021
    v3rm0n
    Member

Õige ta on jah, eks näis kui ma kõvasti pühenduda viitsiks siis võiks isegi tellida mingi kava, tahtejõuga on nii kui on.

Eks selle dieedi tervislikkuse võib suure küsimärgi alla panna aga võin öelda, et teeb mida lubab

Autor
    Postitused
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)