v-p
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
v-p
MemberNo guaraana sisaldab ka kofeiini seega sama kategooria mis kohvigi (kus seda Eestis muidu müüakse?).Tallinnas on kaks teepoodi. Mina usaldan aind neid. Seal on tõesti värsked teed müügil. Mujalt saad kaks aastat seisnud ja pakendatud teed.
Üks peaks asuma kuskil Narva mnt juures. Pole ise seal käinud. Mu kursuse juhataja käis ja tõi mulle. Kohalikud teavad kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Guaraana mind vetsu vahet jooksma ei pannud. Küll aga teeb seda kohv.
Aitäh kõik kaasamõtlejad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>v-p
MemberOn ka muid ergutavaid ja mõtlema panevaid jooke..vähendavad stressi ja palju muud.
Üks lemmikuid on Guaraana tee. Tass guaraana teed hommikul on parim. Ergutab +veel palju muid häid omadusi.
Teine on Mate ehk paraguai astelpaju. Selle valmistamine on natuke keerukas ja paljudel pole viitsimist sellega jamada. Aga väga mõnus asi on. Rohkem saab lugeda siit Mate jook
v-p
MemberVererõhu probleeme pole veel olnud. Küll aga süda jamab. Pean rohkem jooksmas käima.
Ja kohvi joomise lõpetama
MemberPeab siis sellest pahest ka loobuma
MemberMina lugesin selle dieedi kohta seda, et kui selle dieedi lõpetad, siis tuleb kaal tagasi.
Rasvu ja süsivesikuid läheb ikka vaja. 4g ühe kilo kohta on päevas normaalne kogus süsivesikuid.
Rasvade puudusel hakkab kannatama jällegi soolestik.
Miks sa üldse kaalu nii kiiresti kaotada tahad?
-
AutorPostitused