V.K
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
V.K
Membersuht täppi minuga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>V.K
MemberÕnne minu pooltki!
V.K
MemberOleneb kas see on looduslikult nii või viga on vales treeningus kus pole selja lihastele tähelapanu pööratud, mis ka arvatavasti nii on. selga ei tohix ära unustada ning seda tuleb teiste lihastega samuti võrtselt treenida, lihased peavad olema proportsioonis.Rohkem seljalihaseid treeninda…
V.K
Memberplaanis endalgi l-karnitiini tarbima hakata, teab keegi öelda kuidas mõjunud kellegile…?
V.K
Memberkorralikku trenni tehes võtab ikka suht särgi märjax eriti jala päeval
V.K
MemberHuvitavad tegelased on jah, mina naljalt üle 15 – 20 korduse ei suudagi teha, kuid kõhulihaste üle nuriseda ei saa. Oluline ei ole palju kordusi te teete, vaid see mida te samal ajal tunnete ja kuidas tehniliselt sooritate. Kõhulihased on nagu teised lihased, tehke biitsepsile 100 kordused ja vaadake kuhu nad teil kasvavad ja kas kasvavad?ilma lisa raskusteta 15-20? baasharjutustel?
V.K
Membersee paar kilo mis on võimalik saada on ainult täielkult ideaalses olukorras!
V.K
Member7-8 kg juurde võtta on raske kuna lihast on võimalik max 2-3 kg saada ühe kuuga
??:”>V.K
Memberärge naerma hakake. enne surusin 45 nyyd 50.ma parem enda algus aastatest ei räägix
??:”>V.K
MemberEI tea kuidas keegi , aga teen peale igat trenni 3 x 30 kõhulihast ja sixpak on päris hästi nähtav. Mul tuli sedasi 6pak mingi 6 nädalaaga välja . Kuid eks see oleneb ka sellest millises vormis keegi on !
??:”>siis ju päris hea ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ma iga päev rügan kõhtu ~300 kordust erinevatel harjutustel tunnen küll et kõht suht tugev aga six pack ainult piilub vahest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>V.K
Memberligi 2aastat
V.K
Membervanust ei ole jah
??:”> ?
nagu tavaliselt alla 12.a saali mängima ei lubata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tahaks küll näha seda saali, kus on 12-aastane vanusepiirang!?
Ise käisin iseseisvalt 11-aastaseltki ja nooremana koos isaga ka(isa nimelt endine kulturist). Ja pealegist kõhulihaste arendamiseks ei pea mitte jõusaalis käima-minu arust on kõht peaaegu ainuke lihas, mida saab harrastada kodus samaväärselt jõusaaliga. Kõige lihtsam harjutus on istessetõus-paned jalad kuhugi alla ja hakkad ülakeha üles tõstma, teine harjutus on jalgadetõste- lähed pikali ja võtad kätega millegist kinni ja hakkad jalgu üles tõstma ning jalgu ei lase täiesti maha vaid jätad põranda ja jalgade vahele väheke ruumi.
ntx: Artic sport club
V.K
Membervanust ei ole jah
??:”> ?nagu tavaliselt alla 12.a saali mängima ei lubata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>V.K
Membermul on just vastupidi tahax jõudu juurde aga mitte kaalu, alati kui jõudu tuleb vaatan et ka kaal tõusnud
V.K
Memberefedriin on teadaolevalt parim aga keelatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused