V.K
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
V.K
Memberex ma ka vahest õgin banaani enne trenni kui tunnen, et energiat on jube vähe ning pole aega olnud kodus süüa.
V.K
Membervaatan, et mehel andmete järgi vanust ainult 23 aga piltide peal paistab ikka pea 5 aastat vanem välja…
V.K
Memberhaha esimesel pildil oleval tüübil on peale sprite´i käes ka hügieeni sidemed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> huvitav mis ta küll nendega kavatses peale hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>V.K
Memberneed inimesed pole minu arust isegi mitte sarnased
V.K
MemberTegemist ei ole samade inimestega!!!
V.K
Membervalku võiks jah hakata varakult tarbima, aga teiste asjadega peax veic kannatama. Kreatiini ja muud kraami tasub alles mingi aasta pärast hakta tarvitama, kuna organism areneb niigi hästi. Mida hiljem tarvitad seda suurem kasutegur
V.K
MemberBodyfitness:
1. Eve Olesk
2. Helina Villem
Fitness:
1. Valeria Kozlovskaja
Naiste kulturism
1. Merike Sula
Noorte ja Juunioride Absoluudi 3 esimest:
1. Eiko Rapur
2. Henri Tohver
3. Kristjan-Johannes Konsap
Klassikalise Kulturismi ja Meeste Kulturismi Absoluudi 5 esimest:
1. Imre Vähi
2. Argo Vaible
3. Argo Ader
4. Ivo Pärle
5. Nikolai Kornishev
V.K
MemberJean-Claude Van Damme ja Dolph Lundgren- mõlemad suured iidolid.
Eriti meeldib mulle Dolph Lundgreni füüsiline vorm 80.ndate filmides nagu Rocky IV.
Sellist vormi tahaks isegi kunagi saavutada.
V.K
Membera mingeid sellised kreeme kusagil poodides ei ole, mis hoiaks aknet ja vistrike ära?
Mingi naiste näohooldus vahendid peaksid ka vast efekti andma selle vastu…?
V.K
MemberÜlimalt positiivne …. tekitas huvi ka minus … sest hinnad on viisakad ja tootevalik lai.Ahjaa.. kuidas sealt lehelt tellimine käib … või kust…. peale emaili rohkem kontaktandmeid polnud : /
Mv-st treener Erkki kaudu
V.K
Memberolen ka samuti biotechi ordust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Biotechi poole pealt oskan kiita ainult valkude super head maitset, aga muu kraami kohta ei tea öelda kui head nad parasjagu on.V.K
Membertean isegi tegelasi kes lausa süstivad ennast ja egas jah see kättesaadavus pole kõige suurem probleem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>V.K
MemberTere, olen ka huvitatud sellest kavast ning oleksin väga tänulik kui saadaksite mulle ka.
Trenni teen 4-5 korda nädalas ja e-mail on premium494@hotmail.com
Ettetänades
V.K
Memberei paista küll mingi erilise naeratusega vend olevat