V.K
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
V.K
MemberLabane:P, kuid küsiks kus saalis tehtud?
V.K
Memberületreeningut ei kahtlusta? Endal oli suht sama jama
V.K
MemberV.K
Memberkui juba kiriku seitsme torniga teed, siis tee üksiti pisarad ka näole ning oled tehtud vend
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>V.K
Memberäkki pidasid hoopis seda silmas?
“>V.K
Memberkalmuse tagumik

V.K
Memberselline tunne, et Oti sooned on igahetk lõhkemas
V.K
MemberÕNNE!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>V.K
MemberKeegi Nitro Fx-i kohta ei oska midagi öelda?
V.K
Memberpidavat vererõhule halvasti mõjuma(kellel probleeme sellega), eriti veel räägitakse kui seda palju enne trenni juua, siis võib lausa südame peesse keerata kuna trennis saab süda ikka kõvasti vatti.
V.K
MemberTurvamees ööklubides ning üliõpilane
V.K
Membertartusgi põlve pikkuseid kääbuseid, ainult vaja ka hantlid kätte anda ning saaks samuti üle eesti tuntud vennikesteks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>V.K
Memberma saan plätadega ideaalselt trennis olla. Teha nii kükki kui ka tõmmet ja pole mingit probleemi, minugi poolest tehku mõni kas või kummikutega trenni kui ennast hästi tunneb!! Puhtalt enda asi ju!
V.K
MemberParaja suurusega spordisärk nii, et ei piiraks liigutusi. Spordipüksid, õige suurusega. Jalas kindlasti spordjalanõu, miski madala tallaga ja mugav. Tennised näiteks. Ei, plätu ei ole spordijalanõu. Üleüldse ajavad KÕIK plätudega treenijad mind nii närvi, et seda postitust ainuüksi kirjutades pean ühe konjaki tegema.Ma ei saa aru mis sul plätade vastu on?? minu arust just hea vabam tunne ja jalg hingab ega ma jõusaali kuhugi jooksma ei lähe, et peaksin tossud jalga lükkama kus juures plätadega treenijaid on küllalt kaasa arvatud mina! Eks igaüks valib mis ta jalga lükkab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>V.K
MemberBetter Bodies on ka üks lahendus. Ise olen väga rahul.Viimane kataloog asub siin.
kus kohast antud firma tooteid osta ka saaks…?
AutorPostitused