uvtcenter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
uvtcenter
MemberSeda, kui vastuvõetav mingi toode organismile on, tuleneb küll puhtalt inimese organismi suutlikusest seedida antud toodet e see on väga individuaalne, küll mina indiviuaalselt enda puhul saan selle küll kvaliteedi aluseks võtta, kui palju teatud proteiin gaase tekitab jms, sest näiteks pärast ohtralt massikate ja proteiinide tarbimist ja seda igasuguste erinevate toodete näol võin väita, et absoluutselt kõik proteiinid, kus on suur gluteiini sisaldus tekitab mega gaase ja see tuleneb sellest omakorda, et mul on Tsöliaakia ehk gluteenenteropaatia ja on see just viimastel aastatel tekkinud, nii et ilmselt enamus inimesi, kellel see on, ei teagi sellest midagi.
uvtcenter
MemberPalju sul ka pikkust on?
uvtcenter
Memberselle põhimõtte järgi pole söök ka just kuigi vajalik
inimene saab ikka päris mitu mitu nädalat ilma toiduta elada peaasi et vett saab…Kyll paari kuu pärast näeb kas see nitro fx aitab siis iga asja vastu
uvtcenter
MemberLoogish et pole hädavajalik kuid miks siis inimesed jälgivad näiteks toitumist?
sest kui süüa huupi kõike mis ette juhtub pole ju endal hea olla (pole keha kaaluga päri ei meeldi see ja teine 
Sama on ka toidulisanditega igasugused proteiinid jne jne ikka kasutatakse neid sest need ju kiirendavad tulemusi
Sama asi on ka selle nitro fx-iga minu arust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ega nad ju niisama ka saa neid preemiaid .Mul on selle kohta isegi raamat ja seal on lausa kirjas et :
lämmastikoksiid langetab ka kaalu .
kuid sellist ainet pole veel leiutatud mis päeva pealt teeb kõike see on õige jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega siis niisama nobeli preemiat ei võideta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>selge on see et ilma trennita saab elada kuid tulemus on ikkagi see et oled kas ülekaaluline või liigesed ei painud endal halb olla,igasugused südame jm haigused,siis näiteks sama on ka toitumis kavaga ,ilma selleta saab elada kuid siis sööd krdi palju ebavajalikke asju ja ei jälgi nagu eriti seda toitu mis sisse läheb nii et tulemus oleks jällegi et endal halb olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga noh elame näeme
uvtcenter
MemberEga siis kõigil inimestel toitumis ja treening kava pole… ega see mingi NO1 vms lisand pole… see on ikka mõeldud kõigile inimestele ka neile kes spordiga ei tegele,sa ikka lugesid mida see aine teeb?

uvtcenter
MemberKas keegi kasutab juba seda toodet? On mõju avaldanud? üldse kommenteerige/arvustage rääkige need kes on kasutanud et mida halba,mida head on see nitro fx andnud? kui kaua olete ka kasutanud ? Mul on 1 raamat mis räägib sellest LämmastikOksiidist üldse tervikuna tundub et see toidulisand on ma ei tea kas sajale erinevale haigusele ja mis muule probleemidele.Tahaks nagu teada et kes kasutanud on et kui palju sellest jutust tõele vastab jne jne.
uvtcenter
Member…
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)