uskumatu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
uskumatu
MemberKõhus hakkab paisuma
uskumatu
Member.
uskumatu
Member.
uskumatu
MemberFitid on juba maha võetud, sellepärast pole tal enam fitte.
Kutil pole fitegi nii palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>uskumatu
Member.
aprill 29, 2009 at 11:08 e.l. in reply to: Oksjonil on 27aprill – 30aprill Fitness.ee kindad randmetoega #187504uskumatu
Member425
aprill 29, 2009 at 10:26 e.l. in reply to: Oksjonil on 27aprill – 30aprill Fitness.ee kindad randmetoega #187279uskumatu
Member375
uskumatu
MemberÜks tüüp mu endisest koolist tuli alati geelisoenguga kooli, isegi kõva külmaga. Mütsi kooli tulles ei kandnud, kuna see oleks soengu ära rikkunud. Peale kooli koju minnes pani ikka mütsi pähe.
uskumatu
MemberMiks Forest Gump jooksma hakkas?
Siinjuures mainiks ära ühe inimese kommentaari selle video kohta:
“aga tüüp tegi õieti siis tulebki tegelt kohe hyppama kohapeal kandade peal hakkama või jooksma .. siis läheb rutemini üle
ma käin maadluses seal saab tihti küünarnukiga või põlvega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja kui nii valus et ei suuda püsti tõusta jää maha lamama ja hoia jalad sirged ja pinges ning lase kellelgi teisel oma jalaga sinu talda lüüa see võtab valu ära.. ja läheb ilusti üle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “uskumatu
MemberÜmber Anne kanali näiteks..
uskumatu
MemberMul proovikirjand 65 ja eksamil 96. 12ndas klassis tehtutest kirjandite eest üle kolme õpetaja mulle kordagi ei pannud ka.
Sain mõned aastad tagasi proovikirjandi 61 ja eksami 100. Teema oli hea ja grammatika oli ka koolis veatuks lihvitud. Lõppkokkuvõttes sõltub kõik ikkagi hindajate tujust, kuna meil suurem osa klassist sai 90+.uskumatu
MemberEdaspidi me kõik teame, et kui on mingi youtube video, mida tahaks näidata ka teistele, siis on siin mõni kuu tagasi tehtud selleks eraldi teema, teema pealkiri oli vist “youtube videod”.
aprill 23, 2009 at 4:12 p.l. in reply to: +Oksjonil on (20 – 24aprill) FitStari isotooniline jook Fitness.ee ilt 10tk #192753uskumatu
MemberNB. Loobusin. Vabandan.
.uskumatu
MemberMuide, siin foorumis on ennegi tehtud teemasid, kus arutletakse selle üle, et koguaeg tehakse uusi teemasid samasuguste küsimustega.
uskumatu
Member350
-
AutorPostitused