uskumatu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
uskumatu
MemberVõtsid selle powermanist? Seal pealkirja all on kuupäev 3 september 2003. Ei ole tegemist uue artikliga.
uskumatu
MemberKõhulihaseid saab teha näiteks nii:

Keegi saab anda kõhulihase harjutusi mida kodus teha ja kui palju ma neid peaks siis tegema et mõjuks. Oleks vaja natuke rasvast lahti saada.uskumatu
MemberStill life väga hea lühifilm
validation lühifilm
in god we trust lühifilm
Väga head lühifilmid. Spordiga pole kuidagi seotud.
uskumatu
MemberTee nädalas 2-3 korda aeroobset ka. Näiteks jookse. Rattasõit, rulluisutamine jms ajab ka asja ära.
uskumatu
MemberAvancia spordiklubi asub nüüd Eedenis? Tiigi tänaval on silt üleval et Avancia ilusalong ja spordikeskusl, kuid reaalselt seal peale ilusaongi rohkemat ei paista. Ilusaongi uks on ka kinni- juunis ja augustis puhkusel. Avancia kodukal aga pole sõnakestki spordikeskusest.
Soendan vana teema üles…Olin Tartust mõnda aega eemal, kui siin viimati trenni tegin siis Avancias.
Plaan jälle saalis käima hakata, aga Avancia on oma hinda vahepeal
märgatavalt tõstnud, ligi 1000 krooni on neil nüüd kuumakse. Seda ma maksta ei jõua.
Ja pealegi kolib Avancia varsti kesklinnast ära, Eedenisse.
Seega, kus oleks mõitliku hinnaga jõusaal? Elan Pepleri tänaval, seega suht kesklinnas.
(Vanasti oli saal ka Pepleri-Tiigi nurgal selles punases Maaülikooli spordihoones,
varustus oli küll nigel aga siiski võimalik treenida).
Tänud!
uskumatu
MemberPalju õnne
juuli 19, 2009 at 7:10 e.l. in reply to: +Kiiroksjon 16 juulil(UUS KESTVUSAEG) on Shock Therapy Universal ilt #208006uskumatu
Member.
juuli 16, 2009 at 7:00 e.l. in reply to: +Kiiroksjon 16 juulil(UUS KESTVUSAEG) on Shock Therapy Universal ilt #207515uskumatu
Member.
uskumatu
Member.
uskumatu
Member.
juuni 25, 2009 at 12:35 p.l. in reply to: +Kiiroksjon (N. 25- R. 26 juuni) Lava Universal ilt #203942uskumatu
Member600
uskumatu
Member.
uskumatu
Memberlightning vist ei mõelnud maksimaalset pulssi, vaid mõtles et mis pulsiga oleks normaalne joosta. Aga et mis pulsiga joosta oleneb eesmärgist.
uskumatu
Member250
-
AutorPostitused