uskumatu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
uskumatu
MemberSaada mulle meilile: alfaseitse@gmail.com
uskumatu
MemberAlgul vaata toitumine üle.
uskumatu
MemberLugesin ka äsja, et whey gold pidavat midagi sellist tekitama
uskumatu
MemberTee kätekõverdusi.
veebruar 18, 2010 at 3:07 p.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #257147uskumatu
MemberMillal järgmine auhind tuleb? Tean siis, et millal torud lahti keerata.
uskumatu
MemberKui on vaja taolist masinat koju, kuid samas raha pole palju, siis tasuks pigem osta kasutatud ja kvaliteetne.
uskumatu
MemberIga asja kohta võib öelda, et menüü ei tohi koosneda vaid nendest. Või ma ei saa Jarmo lausest aru?
Leib on hea, aga menüü ei tohiks koosneda võileibadest.uskumatu
MemberIgasugused võileivad menüüst välja? Kas siis täistera-, rukki- ja seemneleivad ka?
Peaksid sööma kindlasti puu- ja juurvilju, kana, muna jne… Igasugused võileivad kohe menüüst välja, kui need seal olema peaksid! limonaade asju ka mitte.. ühesõnaga toitu tervislikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>uskumatu
MemberPaistab, et hot24.ee eeskujuks on http://fishki.net
veebruar 3, 2010 at 1:45 p.l. in reply to: Kas ja kuidas on võimalik ,end vormi natuke ajada 15 päevaga #253691uskumatu
MemberTeegi siis neid harjutusi iga 2-3 päeva tagant. Kui kaua aega pole neid harjutusi teinud ja nüüd 2 nädalat teha, siis tulemus peaks ikka piisavalt paranema. Ja siis enne testi kindlasti 2 päeva puhka.
uskumatu
MemberMa arvan et ikka on puhtad poisid.
uskumatu
Member
uskumatu
MemberTegin sellist pitsat. Jäi pisut fooliumi külge kinni- oleks võib-olla vaja olnud võiga põhi kokku määrida. See tainaosa jäi peale ahjuskäiku väga õhukeseks, peaaegu olematuks ja lisaks see põhi ei hoia pitsatükki koos. Pildil on näha, kuidas olen ühe tüki ümber keeranud, et pitsatüki põhi oleks näha.
Taldrikul ei näe see enam pitsa moodi välja, kuid maitseb ikka hästi, kuna sisaldab peamiselt seeni ja kanahakkliha.
uskumatu
MemberMa ei viitsinud küll kõiki neid ilusaid eelnevaid postitusi läbi lugeda, aga vaevalt seal tarkade poolt seda välja pakutud oli, et ülekaalulistel naistel oleks mõistlik teha aeroobset trenni (antud juhul näiteks jooksmine). Ma ei tea mida osad siin jõusaalist räägivad- mingite raskustega seeriate tegemisel kaal ei lange niisama. Kui ringtreeningut teha, siis vast jah.
Peale selle tuleks tervislikult toituda, et trennist silmaga näha kasu oleks.
-
AutorPostitused