urtz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
urtz
MemberTänasest trennist ka paari sõnaga. Tunnen, et rinnalihas ei ole eelmisest traumast veel taastunud, aga ikka oli vaja täna 140 kg kangi alla ronida! Pärast seda surumist ja ka praegu on rind valusam kui varem.
Võta aeg natuke maha ja puhka, muidu oled varsti koos Kirbuga inva kulturismis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei usu, et see 200kg rinnalt sulle nii tähtis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>urtz
MemberHuumorit peab olema. Paljud kaaskodanikud on paremad humoristid kui hr Baskin! Vaata kevadel linnatänavatel neid kloune, kes on endale uhked dressid selga ajanud ja kõik lippavad. Ei ole neil õiget jooksutehnikat, osad on näost lillad. Ilmselgelt nad ei naudi seda, mida nad teevad. Iga päev pidupäev. Hommikud on kohe oluliselt rõõmsamad kui neid viimsepäevajooksjaid näed!
urtz
MemberTere! Videosid/pilte pole?
urtz
MemberVäga kõva tulemus!
märts 2, 2014 at 6:38 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #361126urtz
MemberKui nii edasi läheb, siis pean ka “võistlusdieedile” minema.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Aga… see tähendab ju vaeva nägemist. No krt.Võtadki osa?
urtz
MemberNagu enne lubatud, siis läksingi jõusaali ja surusingi 150 kg-ga vähemalt 5 x…ja natuke veel pealegi
Varsti jõutõstmisesse üle?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>urtz
MemberJrx oma jüngritele pärast trenni:
“Sina olid täna tubli- üks esihammas löödi välja! Sina saad purgi JOINT+”
“Sinul väga hästi ei läinud- väljaväänatud sõrme eest saad ainult ühe PROTEIN batooni!”
“Kus meil see uus poiss on, kellel me sääreluu murdsime?”
Jünger:”Boss, see on praegu haiglas”
Jrx: “Kahju poisist, andekas mees oli. Tema ilmselt enam meie trennidesse ei tule, muidu oleks talle paki BLOCK-i kinkinud valu vaigistamiseks”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Koomik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>urtz
MemberAnnan endast täna parima, et õiglus võidutseks ning ilusad mehed kolmeraudselt korralikult paugutaksid! 155 kg on jälle midagi põnevat. Üleeile läks mul ühe korra 160 ja sellele oleksid justkui juured alla kasvanud, aga proovima peab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paljuga täna proovid siis?
MemberHeihei! Tänan kõikide positiivsete kommentaaride eest!
Jõutõmme kangiga 1×5
Hei! Kiidu sõnad ka minu poolt!
Kas 1*5 vähe pole?
urtz
MemberJalad ja koht tana.
Mis raskus kangil oli?
urtz
MemberVanus 17, kaal ~98kg
Jõutõmme 165*3
Kükk 147,5
Surumine 87,5
urtz
MemberMillal võib esimest võistlejate nimekirja oodata?
MemberArva 2 korda.
Küsimuste küsimine on tore, kuid kui võimalik on ikkagi eeldatav vastus leida üpris kiirelt siis võiks nii palju oma ajumahtu kasutada, et see ise leida.
Ilmselt kuni 105?
urtz
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Söön, treenin ja magan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Põhimõtteliselt elan profisportlase
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> elu praegu. Kirjutan vaiskelt lõputööd ja teen trenni. Võtan trennidest, toidust ja puhkusest maksimumi, mis viga nii trenni teha. Kui oleks võimalus koguaeg nii treenida, oleks ma arvan paljudel tulemused hoopis teised.Mis kaalus sa EMV võistled?
urtz
MemberMen’s Physique?

Tundub justkui ainuke loogiline valik naturaalsele harrastussportlasele. Klassikas tegude tegemiseks on massi siiski veidi vähe ning kuivuse saavutamine mõistlikul moel võib võtta rohkem aega, kui on. Samuti tundub mulle, et see kuivus, mis tänapäeva klassikas läbilöömiseks vajalik on, on veidi liiga ekstreemne ning pole miski mida ma ise väga praktiseerida tahaks. Küllaltki karm ekstreemsus siiski. Kui mu kehakaal on hetkel oma klassika max. kaalu piiril, siis võistlusvormi jaoks hindaks ma vähemalt -5kg kaotamise vajalikkust. Seda oleks aga ca. 6-7 nädala peale veidi liiast ning kardan, et minu pikkuse juures kaoks liiga palju suurust. Muidugi peab ka tunnistama, et mu jalad, eriti kakspea on küllaltki kehvad.
Physiques on hea, et ei pea kaalu pingsalt jälgima. Lihtsalt lähed ja oled põhimõtteliselt. Naturaalil on päris raske end nii suureks treenida, et ei sobiks enam physique. Alati saab keskenduda rohkem jalgadele, mida niivõinaa näha ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tee see võistlus ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused