urtz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuni 30, 2014 at 6:02 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #368240
urtz
MemberKas mingi video kah tulemas? Sellest kuidas jõmm trenni teeb?
urtz
MemberKas siit tuleb uus blogi?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>urtz
MemberKeegi tulemusi ei tea?
urtz
MemberTundub, et jalad on ka tagantvaates arenenud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Millal võistlema?
urtz
MemberMe kõik oleme ni iteinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Matt kolmekorra ja turja pehmenduseks.
Ma pole.
urtz
MemberSoendussukad sain ma kunagi Rimist. Kui õigesti on meeles, siis paar maksis umbes 10 eurot. Ja pole veel nendega midagi juhtunud 2 aastaga.
Ei jää muud üle kui mõnest suuremast rimist vaadata
MemberKust saaks normaalse hinnaga korralikke soendussukkasid?
urtz
MemberKuna otsustasin võistlustel mitte osaleda siis :
Laik!
urtz
MemberTean, olen omal ajal isegi käinud… aga see,mis sinna pärast pidu maha jääb, ajab kohalikel tavaliselt harja üsna punaseks…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma üldiselt rahvarohkeid kohti tegelikult väldin, pigem eelistan sellist vaiksemat ja omaette olemist. Väikeste lastega on ka üsna vilets ringi käia, kui väga palju rahvast on ümberringi. Väsitab.
Igatahes tore, et pealinnast ka sinna käiakse
MemberMõnusalt kevadine oli, soe meretuul, 16 kraadi sooja. Pargis õitseb kopsurohi hetkel, kõik on lillakas. Muud kevadlilled juba ära õitsenud. Rahvast on seal juba väga palju puhkamas ja nädalavahetusel oli park jalutajaid täis. Eks järgmine ilus aeg on vast juuni, kus juba toomingad ja sirelid on õites. Tegelikult on seal koguaeg ilus (va talvel, mil seal tõesti midagi teha pole, kui, siis võibolla vaid spaas vedeleda).
Suvel on üritusi seal ka rohkem, lisaks on avatud mitu mõnusat kohvikut. Praegu mõlgub juba meeles näiteks Merepäevade külastamine juunis, oleme seal viimastel aastatel alati käinud. Kuuldavasti sügisepoole pidavat uus SPA ka Narva-Jõesuus avatama, võimalik, et teeme sinna ka tutvumistiiru.
Suve tipp üritus ilmselt Toilas ja kogu Ida-Virumaal on Kaevurite päev augustis, kus on meeletult rahvast ja head esinejad. Üritus on tasuta.
urtz
MemberToila on väga ilus koht. Kuidas seal praegu oli? Veel vist taimed ei õitse!? Siis kui taimed õitsevad ja palju rohelist, siis on seal hea jalutada.
urtz
MemberTere! Kas pildid on Toilas tehtud?
MemberHaha.. aga mul on 2 sellist triksi!
väga mugavad ja mõnus on nendega olla. natuke paks materjal ja ajab kergelt higistama, kuid nagu paljas oleks, väga kerge ja eriti kuskilt ei kisu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Neid saab osta selliselt lehelt:
http://www.dynamitebrazil.com/index.php

Reaalis jääks järele vaatama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2014 at 1:54 p.l. in reply to: European Sub-Junior & Junior Championships Saint-Petersburg / Russia #364034urtz
MemberAlex tegi uue Eesti abs rekordi kükis 390kilo!!!!
Väga kõva!!! Kolmandaks 401,5
Loodan, et Raus teeb selle 401,5 ilusti ära
MemberMiljonid inimesed jälgivad seda teemat, aga täielik vaikus.
Ott ju ütles:
“Teavitan ka, et otseülekannet ei tule – lihtsalt sellepärast, et kes soovib ja on fänn tuleb kohale! Oleme nende otseülekannetega ka inimsesed ära hellitanud ja sedakorda ei plaani ka EKV seda teha. Oma ajal sõitsime kohale ja sõideti teise Eesti otsa võistlusi vaatama kui ikka väga soov oli näha. Seega tulge kohale!”
-
AutorPostitused