urtz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
urtz
MemberMa klappe ei kanna, ebamugav on need juhtmed jms.
Õnneks mul pole juhtmeid vaja. Muusikakeskus seisab nurgas ja igaüks võib seda näppida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tavaliselt mingi raadio, aga mingi plaat on ka sees, millel karmim muusika peal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>urtz
MemberJõutõmme – 100kg 5/6 – Viimase korduse 2 viimast tuli röökides, aga ära ta kurat tuli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Plokk laialt ülevalt – 52kg 3/8
Ma ei kujuta ette mis power sees täna oli ehk mott tuli nende videote vaatamisest jutuubis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.See röökimine jõutõmbe ajal on täitsa norm…ise seda ei tee, aga eile läks küll vähe karmim muusika tööle viimase tõmbe ajaks ja natuke kõvemaks ka muusika. Paar küsimust:
1. Kas teed jõutõmmet vööga?
2. Kas teed kitsalt või laialt jõutõmmet?
Motivatsiooni kohta…ise olen hakanud enne trenni ka youtube’st videosid vaatama. Aitab vaimselt trenniks ette valmistuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>urtz
MemberJõusaalis peab olema lihtne ja mugav. Ei kujutaks ette, et ma sinna end piinama läheks.
Teed paar harjutust jood vett peale ja vaatad kuidas teised inimesed ennast piinavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei saa inimestest, kes suuri raskusi taga ajavad, tahavad ennast sandistada.
??:”>Train smart.

1. asi on pingutamine.
2. asi on teha midagi, mis sulle ei meeldi.
urtz
MemberLähete jõusaali mõttega, et seal oleks lihtne ja mugav?
Aga miks ei peaks mugav ja lihtne olema? Kas mängiksid jalgpalli kui see sulle ei meeldi?
Ma teen jõusaalis neid harjutusi, mis mulle meeldivad ja ei piina end harjutustega, mis ei meeldi. Elu on liiga lühike, et seda mitte nautida
MemberVäljaasted 8kga. Mul sõbranna kaalub 55kg ja täna tegi 15kg hantlitega väljaasteid.
Ma arvan, et sa peaksid ikka pingutama hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu jaoks väljaasted jube porr harjutus…tee mis tahad, aga ei leia selle harjutuse jaoks motivatsiooni. Ja kas üldse peaks neid tegema? Saab ka ilma nendeta, arvan ma. Kükk, sirgete jalgadega jõutõmme, jalasirutused ja-kõverdused ning see olekski minu jala trenn
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahest võib ka jalapressi ja neid väljaasteid teha.urtz
MemberMul 150kg eesmärk 22.11
MemberKükk – 142,5kg 3×1, 100kg 2×5 all pausiga. Suur vahe. Ise saan juba täiesti aru, mis vahe on kulturismi treeningul ja jõutõstja treeningul. Mis vahe on 3 kordust vs 8 kordust jne.
Korralik kükk. Sa ise teed vist rohkem jõutõstjate trenni?
urtz
MemberMillal film valmib siis?
urtz
MemberKuidas jõud praegu on? Plaanid ikka nov lõpus jõutõstmise eestikatel osaleda? Mis kehakaalus kui jah?
urtz
MemberKuidas sellre ruutkangiga on? Lihtsam või raskem kui tavaline?
urtz
MemberKas Erit ka ikka treenib ja mis on tema plaanid?
urtz
MemberPressi – 150kg, 190kg, 230kg, 270kg x 8
Ma juba ammu vaadanud, et teed pressil nii suuri hüppeid raskuste osas. Miks nii? Ise lähen nt 10kg kaupa üles.
urtz
MemberAstumised – 3x24sammu
See ja smithil kükk on kaks väga minule mitte sobivat harjutust jalapäeval, millest alati viiliks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>urtz
MemberVäga hästi tehtud video ja hea vorm!
urtz
MemberTere!
Nägin Sind täna Lasnamäe Kergejõustikuhallis. Loodan, et pildid tulid head. Vorm oli igatahes hea!
-
AutorPostitused