urtz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 14, 2015 at 8:09 p.l. in reply to: IFBB European Championships 2015 – tulemused peale dopingukontrolle #380728
urtz
MemberMiks Imrest midagi kuulda pole? Mis koha sai?
urtz
MemberTore, algus on tehtud. Vaatasin eile juhulikult facebookis ringlevat “Ringvaate” testi ,kus mõõdeti löögitugevust. Päris korralikud numbrid lõite välja 3-6 korda tugevamini kui tänavapealt juhulikult möödaläinud tegelased. Moisar paugutas ka korralikult. Kui see link on võib siia ka vaatamiseks välja panna.
Ei olnud Ringvaade vaid Radar:
urtz
MemberPõhieesmärk suve lõpuks suruda 120kg rinnalt ehk nelja kuuga +10kg.
Surumist aitab edasi hästi nt 80% kava.
urtz
MemberTere, Krip!
Kus on sinu filmi vms, mis kunagi ettevalmistuse ajal tehti?
urtz
MemberProovisin ka täna seda zecherit ja kindlasti proovin veel! Korralikult raske harjutus ja vajab kindlasti harjutamist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edu teile!urtz
MemberEi ole su looga kursis, aga miks sa siia foorumisse blogide alla blogi ei tee vaid iga kord uue teema teed?
urtz
MemberKui kellelgi on küsimusi näiteks mingi harjutuse kohta, siis ei pea häbenema. Vastame kindlasti hea meelega
Tänase postituse põhjal väga midagi küsida ei oska ilmselt keegi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga mida veel peale tõmbe teete?urtz
MemberHea mõte! Loodan, et tuleb tihti postitusi ja videosid, et oleks mida vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu teile!
urtz
MemberTäna käisingi Revalis. Harjumatult palju rahvast, palav ja vähe õhku võrreldes muude kohtadega. Ühekorra pilet 9 eur, karm. Spartas oli 5 ainult.
Midagi hullu ei teinud. Seljaharjutusi. Tore oli ka ühe siinse blogijaga viimaks näost nakku kohtuda/suhelda. Tänud toreda õhtu eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Veel ei teagi kuhu homme. Jalgu vaja teha nüüd.
Mulle ka Reval ei meelinud, aga nuh, vajalik seal olemas.
Mina soovitan läbi käia Lasnamäe HC GYM kui võinalust on. 1x on odav ja mulle väga meeldib.
urtz
MemberMa olen äkki geograafias nõrk, aga kui palju meil üldse neid kaljusid siin Eestimaal on?
urtz
Memberhei,
võistlused on minu jaoks läbi ja teen kerge kokkuvõtte.
tulemused olid kükk 167,5, surumine 105 ja tõmme 215.
Kükiga võib täitsa rahule jääda, kuna see oli ikkagi isiklik rekord.
Surumine läks täitsa… Kui trennis sai tehtud 110 ilusti, siis siin ei tahtnud see kuidagi liikuda ja jäigi tulemuseks algraskus ehk 105, milles ma olen kõvasti pettunud.
Tõmme ilmselt õnnestus kõige paremini ja seal oli ka päris pingeline võistlus minu, Jürgensteini ja Pälli vahel. ja nagu lubatud oli, tuligi 210+.
Vahepeal muidugi enne tõmmet suutis Taavi mulle nuuskpiiritust silma pritsida..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Korraks oli küll tunne, et jääb katse tegemata, kuid sain õnneks tehtud. Kuna vastane oli ikkagi kõva jõutõstja ja ma olen kulturismi suunitlusega, siis olen ise täitsa rahul, et sain konkurentsi pakkuda. Üldiselt olen üsna põnev võistlus ja minu jõutõstmise ajaloos vist kõige pingelisem üldse.
Hea töö!
Kahjuks mul läks võistlus täiega p*rse.
urtz
MemberNäpuviga, õige tähelepanek!
Võib uhkusega öelda et üks maailma tugevaimaid mehi on eestlane!
Usun, et varsti maailma tugevaim, mitte üks tugevaimaid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>urtz
MemberMart Seim tegi just Maailmameistrivõistlustel kaks uut Eesti rekordit tõstmises: rebis 185kg ja tõukas 236kg mis on vastavalt 3kg ja 10kg üle oma eelmiste rekordite. Sellega saavutas ta siis 4’a koha.
http://sport.postimees.ee/2993813/seim-pustitas-kolm-eesti-rekordit-ja-sai-mmil-4-koha
Tõukas siiski 246
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>urtz
MemberKas teed rinnale lamades surumist ka ja mis raskusetega kui teed?
urtz
MemberMart Seim ja 353kg nagu tühi kang:
AutorPostitused