urtz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
urtz
MemberMinu ettepanek: svung 5min jooksul? jalad ja käed sirgeks, kangi vahepeal maha ei pane, rinnale ja tagasi üles.
urtz
MemberEi taha targutada, aga olen lugenud, et need kuklatagant surumised ja kuklataha tõmbed pidid liigeseid lõhkuma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>urtz
MemberKeegi ei osalegi enam?
urtz
MemberMillised on jõunäitajad?
urtz
MemberRotteri jutust lugesin ma välja, et Holger on ülekaaluline ja peaks kõndima või roomama, aga miite jooksma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>urtz
MemberSee koer on väga lahe ja ilus. Onul oli ka selline, kahjuks suri ära.
urtz
MemberAga kui kavas on jogurt kirjas, tohin selle siis keefiriga asendada ?
Usun, et kõige targem on selliseid asju küsida kava koostajalt.
urtz
MemberVõiksid kenasti blogida siin
MemberTere Silvar! Kas sa ka millalgi kulturismis võistled?
urtz
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen üks nendest, kes arvab, et KÜKIST piisab
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tore
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga jõudu trennis ja kajasta ikka oma tegemisi siin ka
MemberEi ei, jooksmas käin, et võhma treenida. Muidu võib 20`sed seeriad ära unustada, sest kopsud ei luba jalgu treenida. Pärast kükkimisi on surmamaitse suus nagu oleks 400m täiega ära jooksnud. Lihased jaksavad, aga kopsud annavad alla.
Muidugi tuleb jalgu kükkidega treenida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma juba mõtlesin, et oled üks neist, kes arvab et jooksmisest piisab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>urtz
MemberKindlasti jätkan jooksudega, sest vahest tahaks jalgu ka treenida.
Jalgu tuleb ikka kükkidega treenida
MemberÄra ütle, et sina ka ei lase inimesel natukene kõrvale kalduda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii äärmuslik ju- ma tõmbaks kohe kuuli kõrvade vahele kui alkot ja kommi neli kuud ei saaks tarbida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sp enamus kavasid ei suudetagi jälgida.
urtz
MemberÜks hea abivahend on välja lülitada telekas ja arvuti. Teiseks tagumik toolilt lahti:D Nali naljaks, isegi just astusin tuppa ning teen mõned kükid. Sai proovitud selle aasta esimese lumega jooksu ning traktori rehvi veeretust millele vaheduseks sai sõiduauto rehve loopida.
Mul pole seda inspiratsiooni vaja, ma teen oma trenne jõukas, aga tihti on siin foorumis palju neid, kes küsivad kuidas midagi teha jne.
urtz
MemberJutt hea, vormikad head, nüüd võiks veel videosid ka lisada. Usun, et paljud saaksid inspiratsiooni, kuidas kodus trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused