urmo-1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
urmo-1
MemberOleks plaan hakata jõusaalis käima aga suurex probleemix on see et käin tööl 12 tunniste vahetustega ja ka öösiti. et siis 12 tööl ja 24 vaba ja laup.pühap. vabad. valisin algajate kava aga millal peaksin trenni tegema.kas siis kui õhtul töölt tulen see on siis et 7ni olen tööl ja siis trenni ja magama.töö pole kyll füüsiliselt väga koormav aga kas siis olex lihased juba trennix liiga väsinud kuna ärkasin ju hommikul kell 6.kyll aga saax nii viisi järgmine päev kaua magada kuna lähex tööle alles õhtul.või siis teine variant kui olen öösel tööl olnud magan päeval ennast välja ja lähen pärast lõunal nii umbes kella 5e ajal trenni. siis peax aga järgmine päev kell 6 tõusma ja kardan et und jääks vähex.
kolmas variant on ka muidugi aga vaevalt et olex väga loogiline kohe peale öist vahetust trenni teha.
Samuti olen mõelnud massi lisaja peale, et mida arvate sellisest sheigist:ABB Extreme XXL + Fast Dextro
Lisaks siis veel mingisugune toitumiskava.
Ise 191cm ja 82 kg ja 22 aastane.
Kõik arvamused ja kriitika on väga oodatud.Aitäh!
endal ka kunagi sama mure oli. Kuid jah kui ikka päeval oli 12 h tööl siis trennist ei tulnud erilist mdiagi välja, tegin vb väikese sörk jooksu enne magama minekut, siis tuli ka hea uni ja magasin suht hästi. järgmine päev oli öine vahetus siis tegin jõuharjutusi.nii mängis välja oma 3-4 korda jõutreeningut mis täiesti piisav et lihase grupid saaks puhata.ega kui ikka oled väss parem mine magama ja puhka välja. räägitakse et kõige parem ja efektiivsema tulemuse saavutamiskes peaks trenni tegema kohe peale ärkamist..aga minupuhul see võimtu,ei suudaks nii.
urmo-1
Membertargad räägivad et üks toos hommikul ärgates tühja kõhu peale, trenni päevadel peale trenni ja vabadel päevadel õhtupoole..ei te a on see tõsi või mitte aga mina teen ise isiklikult nii
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused